Гримиране - идеи и техники. Тема №73

• 33 318
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Ния, прекрасна си! Kissing Heart

# 526
Blue Heart Ния, много арт и свеж грим. Чудесна комбинация на цветовете. На мен ми харесва, може би на живо стои по-ярко, обикновено камерата поглъща цветовете. Но пък ти прилича, не знам защо си решила, че не е удачен. Simple Smile Мерси за акъла за Смешбокс, ще погледна. Днес не стигнах ни до Дъглас, ни до Бюти зон.

Агентче, еха, доста варианти, ще разгледам, мерси. Гледах на Лореал точно тази, но не разбрах тогава дали е 2 в 1 и съм подминала.Purple Heart

B.U 2, специално този матиращият на Trend It UP много го харесвам, той ме зариби и по марката (даже сега като каза, проверих, била на DM).
Скрит текст:
Грабнах го на някаква разпродажба преди време и нямах очаквания кой знае какви. Той пък се оказа перфектен за моя тип кожа (смесена или нормална към чувствителна – много лесно се зачервява дори при лек допир). Има фон дьо тенът средна до висока покривност, много меко се маже по кожата, не е мазен, попива добре, не се струпва при мен и стои естествено. А, и мирише мммм, вкусно, на мен ми мирише деликатно на какао (пише, че има оризово нишесте и копринен прах:)).
Взех и Sheer Nude версията, но за моята кожа идва една идея по-омазняващ лятото, мисля че зимата ще е чуден.
И понеже се зарибих и по продуктите за очи – коректор, 2 в 1 молив озарител, очните линии, спирала, сега смятам да тествам и базата за грим, и фиксиращия спрей за грим.
Лаковете им са страхотни като издръжливост и цветове.
Ето каталога. В него най-отдолу се вижда от табличката и кой продукт за каква кожа е ок:  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/resource/blob/6850/0054bdfe9b599 … -catalog-data.pdf

# 527
На някой случвало ли му се е да е супер ентусиазиран за грим сутрин и да има ‘’чудесна’’ идея и после цял ден да умира от срам? Даже снимка няма да кача, толкова се оказах днес 👹
Оооо, да! На мен ми се случи днес.... Сутринта се ококорих рано, рано и понеже имах достатъчно време, добре се разкрасих Laughing Цял ден се чувствах супер неадекватно.... то не бе наситено червило в неподходящ цвят, то не бяха тъмни очи, то не бяха бузи,... ужас някакъв просто..... . Когато имам малко време, докарвам доста по-адекватна визия. Такъв нелеп вид отдавна не бях постигала. Приличах точно на онези примери в клипчетата, на които има надпис DON'T DO!
Ния, твоят грим е красив и изглеждаш свежо! Аз няма да показвам, защото темата ще умре Laughing

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 22:32 от Light Beam

# 528
Ния, чудесно еее!

Днес, сутринта бях страшно заспала и просто нямах желаие за нищо освен за сън. Grinning Понеделниците са тежкии!

Днес бях много постна и даже нямах желание да се снимам.

Много обичам да си очертавам очите с някокво кафяво или черно или като дяло тъмен цвят някакъв. Не знам колко ми стои и нали изглеждам малко вечерно така, но какво пък. Grinning

# 529
Ниа, гримът на очите и лицето е супер и таман като за понеделник според мен. 😂 Аз обаче категорично бих сменила червилото с матово, при липса на идеи и ресурс с някакъв нюд. Едно че цветът на това не то стои, ами и холо блясъкът му много се бие със сенките, които пак казвам, че са супер. 😍 Всъщност и по-убит гланц става.

# 530
Здравейте момичета.Следя Ви,но нямам много време почти за нищо откакто почнах работа.Не знам защо,но не мога да се възприема с тъмен грим.Та покрай един бал имах възможност да си начешам крастата.

# 531
Ния, страхотен грим и страшно много ти отива!

# 532
Lilipan, много свеж грим, отива ти. Това с работата го разбирам напълно ... и аз нямам време да се гримирам стабилно за работа, защото винаги ставам в последната минута и няма време хаха.

# 533
Lilipan, това ли е "тъмния грим"?

От офис до офис и от корпоративен код до корпоративен код има разлика и ако Ния счита, че е твърде фриволно за нейната конкретна ситуация аз мога само да се съглася поради липсата ми на инфо за същата.

# 534
Lilipan , какъв тъмен грим- супер свежарка си, с леко червило пролетно излъчване- изобщо както трябваше да СВ гримирам аз днес.

Агент-а- баш- фриволна. Фриволна мама, добарала палитра. Ама в събота излиза с Нюд- пълна липса на time and place мисъл.

Check, няма холо- има безцветен гланц върху недобре избърсан ФДТ. Изпит с кафето в колата на път за офиса, поне това беше ок.

Благодаря за милите коментари. Много ми се ще да видя цветния грим на Densi и гримът на Light Beam. Много ми хареса как тази мацка използва цвят в грима си, ще пробвам някоя от нейните визии тези дни- https://m.youtube.com/watch?v=AnwW4Hoytx8&t=849s

# 535
Благодаря Ви момичета.Не е тъмен грим.Ще се пробвам в нас пак да се направя в тъмно,но някак си не се възприемам.

# 536
Според мен нямаш и нужда от тъмен грим. Бих добавила само лек бронзър и руж- на лицето и на клепачите + спирала. Имаш красиви устни и с такова леко червило изглеждат чудесно.

# 537
За тези като мен, които влизат по един път на ден във форума, тази тема се превръща в безполезна, защото коментираните снимки са вече изтрити...

# 538
Тя темата по принцип не е за снимки, само от няколко дни има този уклон. На мен пък снимките са ми безполезни. Наслаждавам се на хубостта на съфорумките, но като цяло снимките им са ми безполезни.

# 539
  • София
Както заглавието подсказва, тук се очаква да се вижда и говори за грим.
Правото е на страната на потребителите, да преценяват кога да показват/изтрият изображение, съдържащо лична информация. Peace

Общи условия

Активация на акаунт