Усещане за нещо лошо

• 27 600
  • 690
  •   1
Отговори
# 615
Относно по-високата издръжка, която ще е 100% необходимост, детективските услуги, които са и доста скъпи, не се зачитат от съда за достоверни. Само познат, приятел, който да е свидетел на изневярата. Освен жилището да се помисли и за колата - нашата беше запорирана, поредната изненада за мен, но се споразумях с читав ЧСИ и вече е моя. Екс мъжът ми ми я продаде фиктивно при подписване на споразумението - за майка с бебе е от голяма необходимост. След като вече е заговорил за развод, вероятно го обмисля, но както каза адвоката ми - до последно не вярват. Моят пред съда измяука - "да опитаме пак". Само се усмихнах.Писах му през сълзи в един момент - "кой ще мие зъбките на децата" - беше им ритуално, но 6 месеца по-късно правя всичко за тях сама, а и с огромно удоволствие, разбирайки колко ценен е всеки миг с децата. А него.. съжалявам го, изпуска живеца, смисъла.Благодарна съм му за прекрасните деца, за грижите които е полагал за тях, за радостите, но и за факта, че няма да позволя да имам пример вкъщи на неморалност, за долна манипулация, да лъже децата и мен, защо отново закъснява, защо парите не стигат (350лв. месечно отклонявал бг "таткото" по любовници според статистика нечия). Трябва време, за осмисляне, много кураж и сили, добър адвокат, верен приятел, с който да се споделя. Аз лично ползвах и психолог.

# 616
Добре е да не го правим само ние това. Защото единия и да гледа от всички страни, другия като вижда само неговата, няма полза.

# 617
  • Варна
Леннивите котаци си мечтаят за лъвици. Но финала на екшъна е предизвестен. Joy
По темата, всякакви съмнения, дебнене за издънки са излишни. Реши ли някой да прегреши, ще намери начин, алиби и обяснения да го направи. Крайно антипатични са ми ревнивците, с лични комплекси и емоц.проблеми, затормозяващи околните.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 23:21 от Viviana91

# 618
Не е ревност да провериш дали те лъжат и да знаеш истината Simple Smile

# 619
А възможно  ли е и ти леко да си го заблуждавала - лъвица в леглото, перверзна, освободена, срещи с приятели, забавна си. После, брак, бебе, и се променяш на 180 градуса - купи това, що гледаш тая така, а купон, не, вече сме стари за глупости...
Трябва да си доста тъп и инфантилен, за да си представяш, че безкрайният купон по ергенски продължава и с децата. Който иска да си живее като ерген, да не създава семейство!
И който смята, че истинският живот свършва с брака и семейството, също не трябва да създава семейство.
.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 23:14 от Анонимен

# 620
Ааааа, аз сега прочетох, че и жилището е твое.
И тоя дрисльо ще ти правел услуги да не те оставя сега!? Ще пукна от смях.

Няма да забравя един случай- разведеният с децата си баща на една позната все нямал пари да дава за тях.... Като почина, имаше хиляди събрани в банкова сметка, пак при децата му отидоха, но друго се сетих. Чува тя, че от местоработата му, по някакъв повод/ началото на учебната година или празник някакъв беше, не си спомням/ще дават пари за всяко дете.... Тя чува от хората, той нищо не й казва.... Тя си грабва чантичката и директно при директора му.... така и така, той не дава, чух, че отпускате...... и й дали парите на нея, а оня като посран, хем изложен пред колегите си, хем останал без тъй важните му пари....

# 621
Не ще обаче жената да приключи с изневерителя и да си живее живота, хем в своето жилище. Независимо от чуждия опит и морал. Ха да го изгони, ама не би.

# 622
Аз не мога да разбера всички жени с бебе ли стават фригидни? Simple Smile
Не мога да дам съвет на авторката, на мен не са ми изневерявали или поне не съм хващала, но не съм и ровила. Но аз съм и мога да кажа своята гледна точка. Живеехме при мен, не е бил баща на децата ми, но ги е гледал - взима от училище, градина и т.н. Но в един момент се получи тотално разминаване, станахме съквартиранти. Казах му да се изнася, но той не искаше. Та и аз така почнах с колега - чатове, да пием по едно след работа /просто не ми се прибираше/ и ясна работата. Не съм се изповядвала, но той май имаше подозрения. Но не си тръгваше. Е, няколко месеца след това си тръгна, вече по принуда. С колегата също не продължихме, той нямаше деца и си искаше.
Та вариантите са - приема се такова поведение и стоиш или не се приема и си тръгваш.

# 623
Не ще обаче жената да приключи с изневерителя и да си живее живота, хем в своето жилище. Независимо от чуждия опит и морал. Ха да го изгони, ама не би.
Ти за един ден ли реши да се развеждаш, че го очакваш от човек в шок? А претендираш, че разбираш от човешка психика.

# 624
Проблемите им не са от вчера. Не съм се развела, зарад изневери аз Wink

# 625
Ами специалистите по-отрано надушват развода, ние не сме учили това Simple Smile

# 626
Проблемите им не са от вчера. Не съм се развела, зарад изневери аз Wink
Чела съм те. Знам. И въпреки това за един ден ли реши и го изпрати да си ходи?
Не., нали!? Живяла си в проблемите доста преди да решиш и да ти се избистри.

# 627
Хехе, не до брой дни, нито до учене,  а до начин на мислене. Не ви знам за какво сте учили, но виждам колко е важно да се изкажете кое е правилното.

# 628
Ти имаш претенция за броя на дните, не отговоряш за същото при теб, за което иронизираш авторката, пък се оказва, че на нас ни било важно да сме прави. Хахха. Добре.
Абсолютно професионално очакваш веднага да се вземе решение. Че и да се осведоми форума.

# 629
Аз не мога да разбера всички жени с бебе ли стават фригидни? Simple Smile

Ти пък!

Общи условия

Активация на акаунт