Усещане за нещо лошо

• 27 602
  • 690
  •   1
Отговори
# 630
Аз не мога да разбера всички жени с бебе ли стават фригидни? Simple Smile

Ти пък!

Ми с такова впечатление останах GrinGrinGrin

# 631
Не, на много даже им се отваря апетитът. Пък няма никой насреща. Както в случая с авторката.

# 632
"Нападението е най-добрата защита.!" - ето това прави в момента боклука на авторката. Чак я заплашва с развод (насрания гъз), но и правел услуга, демек, че сега не е момента и е в неин ущърб., Ох лелее, колко е благороден!
Разкарвай го ти, докато не те е разкарал той! Тогава още повече ще те заболи.
Не виждам смисъл да чакаш, щом и жилището е твое. Никакви пари няма да събереш, само още повече болести ще си докараш от стреса с него. Голямото дете е достатъчно голямо, за да ти помага с бебето. Няма неизгледано дете, казаха ти го и по-напред! Ще се справиш с децата, сигурна съм! Съжителството с този нагляр, ще те съсипе. Няма как да си адекватна майка, докато му слушаш наглите упреци и поведение, ...абе хептен ще психясаш.
Махай го с време! Бахти и наглото копеле!
 Полудях, докато чета темата.Rage

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 23:55 от Анонимен

# 633
Много е изнервящо, когато другия почне да гледа и себе си, а не върви само след задника на партньора.

# 634
  • Варна
Изнервящо за кого?

# 635
Абе какъв задник на партньора? След чужд задник е тръгнал. На който има огледало вероятно - там да гледа себе си.

# 636
Той така си вика за помощ. Предполагам се асоциира с авторката. Може навремето докато е бърсал като нея насрано дупе, жена му да е предпочела някой чужд задник.  И така нататък. Ама ей го на, свеж като репичка. Доказателство, че животът продължава. Е, не винаги се поумнява, но пък те и чудесата не се случват често.

# 637
Уморих се да повтарям. Последно: Ако за единия човек да направиш семейство, означава от тук нататък да станеш слуга в името на семейството, а другият иска да има своята свобода, имаме съществено различие. Слугата като такъв, не може да гледа себе си, той е в услуга на семейството. И ако това стане (да се сети, че и той/тя е човек) господаря е много ядосан. Слугата е неверен, лъже, не оценява мъченията, през които минава господаря, за да може слугата да живее в заветното семейство. За назидание, слугата трябва да бъде изгонен, без имущество и семейство.
Сега, тези, порасналите и зрелите, обяснявате ли си защо се случват тези бунтове, разводи, бягство с 200 и т.н. Според мен , защото семейството  измества личността, заличава я и я принизява до ролята на слуга. Е, някои хора просто не приемат тази роля. Дали ще изневеряват, ще си тръгнат, избягат, останат като сенки в семейството, това е друга тема.

# 638
  • Варна
Кофти семеен модел - господар и слуга. Дали е осъзнат и правилен избора за партньор или просто личността е с манталитет и душа на слуга?

# 639
Ако се виждаш като слуга, разбирам, че не ти е лесно. Не бива да създаваш семейство. Не знам колко лесно заличим трябва да се чувстваш или незначителен, за да усещаш, че семейството с друг те обезличава.... Повярвай, ти си такъв, какъвто си. Сам се смяташ за безличен. Обстоятелствата не променят същността. Могат само да я изведат на показ.

# 640
  • София
Слуга, роб, господар, сърдит, мъчения Joy
Най- големите егоисти най- често си мислят, че ходят по нечий г^з. Интересно е да слушаш такъв човек. Може да е смешно на моменти каква яка делюзия го тресе. Не разводнявай темата.

# 641
  • Варна
Някои слуги са участвали в революции, други са възпитавали и децата си да служат преданно.

# 642
Уморих се да повтарям. Последно: Ако за единия човек да направиш семейство, означава от тук нататък да станеш слуга в името на семейството, а другият иска да има своята свобода, имаме съществено различие. Слугата като такъв, не може да гледа себе си, той е в услуга на семейството. И ако това стане (да се сети, че и той/тя е човек) господаря е много ядосан. Слугата е неверен, лъже, не оценява мъченията, през които минава господаря, за да може слугата да живее в заветното семейство. За назидание, слугата трябва да бъде изгонен, без имущество и семейство.
Сега, тези, порасналите и зрелите, обяснявате ли си защо се случват тези бунтове, разводи, бягство с 200 и т.н. Според мен , защото семейството  измества личността, заличава я и я принизява до ролята на слуга. Е, някои хора просто не приемат тази роля. Дали ще изневеряват, ще си тръгнат, избягат, останат като сенки в семейството, това е друга тема.
И за чий тогава създават семейство?
Да им имам и господарлъка на жените, оплескани в детски акита и повръщано, недоспали, негримирани, нефризирани, с десетина кила за сваляне след бременност. И да им имам и "робуването" на някои мъжленца, дето са толкова заети с "личния си живот", че едвам се свъртат вкъщи да си целунат децата измежду многобройните "ангажименти" с приятелчета и засукани мацки.
Който гледа на семейството като на каторга и на жена си като на господар с бич, за какво изобщо прави семейство? И защо не си сподели още отначало вижданията по въпроса, ами лъже и маже, че искал да бъде семеен и да се грижи за жена и деца?
Аман от инфантилни егоисти!

# 643
  • София
Истинското семейството не измества личността, а я допълва (augments it). Ако не можеш да позволиш нещо да те допълва, тo не си дорастнал за семейство.

# 644
Въпрос на представи за допълване. Много хора се допълват чрез пиянски изпълнения, различни партньори за секс, хазарт и други несъвместими със семейния живот занимания. И като не ги практикуват, се чувстват ощетени от живота (с главен виновник "господарката" вкъщи). И настава конфликт на интереси.
Ами няма лошо човек да живее, както иска.
Но да го заяви в началото и да не лъже другия, че става за семеен живот. Семейният живот си има определени изисквания. На който не му изнася, да не го започва. Никой не е бил оженен под дулото на пистолет.

Общи условия

Активация на акаунт