За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 77

• 30 809
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
На 30+ градуса с късо ръкавче.
Бебето е и на завет в количката все пак, ако се притесняваш много носи си и някаква тънка пеленка да я завиеш и дрехи с дълъг ръкав да облечеш бебока  ако захладнее.

Когато се изпоти шанса да изстине е по-голям.

# 91
  • Плевен
Обличам го както обличам себе си. На 25+ не трябва да е с дълги дрехи. В количката е и по топло.

# 92
На 30 градуса не виждам как ще настигне , освен ако не сте в помещение с климатик.

# 93
Не знам, но днес в парка само моят и една девойка бяха по голи крака. Един татко свари детето на люлката-той по къс ръкав се крие на сянка, малкия със суичър се люлее на слънце. То е по-опасно като се изпоти да го духне вятъра и после болно. Миналата годна го разкарвах по къс ръкав и като заспеше му мятах една тънка пелена, че все пак човек се отпуска като заспи.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 15:35 от Oh! Carol

# 94
В Русе е 30 + градуса и всички бебета ги гледам, че са по голи ръчички и крачета.

То просто е странно в тази жега да се навлече детето.

Вятъра е горещ ако не е на климатик няма как да се простуди, но пък ако е навлечено гаранция ще се претопли.

# 95
Току що в парка видях близнаци в тънки космонавти  вие за суичър.... родителите по къси гащи и ръкави. Ненормален народ.

# 96
Боже, аз от кога чакам малкото да го пусна да джара по голи крака и ръце, то се изнервя като го навличам, какво остава за мен, докато го обличам??? Вчера като оставих в нас бос, чак тичаше от кеф...
Да, в Русе си е жега... и докато преди 10 дни търсихме слънце, сега търсим сянка Simple Smile

# 97
При нас редовно на 25 градуса плюс виждам деца облечени,завити и покрити с покривалото на количката.И преди съм казвала,моят беше миналото цяло лято само по памперс на 4 +месеца,тази година е само с боди потник,защото си сваля памперс гащите и иска гол да щъка из двора и по площадките.Постоянно е бос,сандалите отдавна съм ги извадила.На мен и баща му също ни е топло и с тоя спарващ памперс не си представям да има и дрехи и одеало и...

# 98
..... и с тоя спарващ памперс не си представям да има и дрехи и одеало и...

И връхна дреха Simple Smile
Чак се изпотих като си го представих, честно Simple Smile

# 99
Аз само по рокля се потя,не си представям тия деца с 5 ката дрехи.Онзи ден едно се дереше милото,така екипирано на 2 3 месеца още в зимен кош,баба му с една лека ефирна рокля го тресеше и не спираше да повтаря- Ама какво има бабе,нали те люлея? 🙄

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 16:26 от лещичка

# 100
Здравейте!
От две седмици захранвам дъщеря ми (5++), и няколко пъти се случва акото да доста странно - сякаш храната не е смляна. Днес се случва след като дадох морков, а вчера пък нямаше проблем с моркова. Два пъти се случи и след тиквата. Знам, че ще се променят изхожданията, но ми изглежда нередно.

# 101
Детенцето гълта,нормално е да намираш следи в памперса.Ако не ти е гладко пюрето,няма как още от началото да знае как се дъвче и съответно да излиза на гладка каша.Тепърва ще се променя и консистенция и аромат и всичко,след време като почне да дъвче ще виждаш все по малки парченца.

# 102
Пасирам го идеално гладко, все пак сме в началото. Излиза на гладка каша, но просто цвета ме усъмни.

# 103
Момичета,
Бебето ми е на седмица, възможно ли е да има колики и как да разбера дали са🙄
От два дни е неспокойна, трудно заспива и постоянно реве

# 104
Коликите на моята дъщеря започнаха точно на 10-я ден , неспокойна , плачеща и мятаща ръчички и крачета като зов за помощ ( и аз изглеждах по същия начин :Д ).
Започнах с чай от копър и анасон, но нямаха голям ефект. Ползвахме почти всички капки против колики , но ефект при нея имаше Лефакса!!!

Забравих да напиша носенето по корем и затоплянето на пеленката с ютията и после на коремчето

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 17:18 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт