Перилни препарати и омекотители – 58

• 54 995
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Аз с Персил и Савекс платинум не ги ползвам. Но с другите прахове задължително. Особено с всички розови дрешки на малката и предимно сини и и сиви на големия. Кърпичките ги вадя "няма такъв цвят" 😂😂
Ами, да ти кажа вчера с Персил за цветно и без кърпичка(тъй като забравих да сложа) изкарах светлосините дънки на ММ с цикламени петна. Цикламената дрешка е нова и я пера за втори път, предния път с кърпичка не ми пусна боя. Всичко останало в пералнята беше светлосиво.

# 181
Аз пера основно с Персил и Ариел, и чета че те са със съставка против пренос на цветове. Дрехи, спално бельо не купувам с най-ниско качество, та и там сигурно са по-устойчиви цветовете, но когато се прибирам за Бг винаги нося в куфара си някое пакетче за майка.

# 182
  • София
Брей, във Фантастико (София) Савекс Платинум е на промоция, 4,67 лв, а само за цветно са заредили... Голяма реклама, голямо чудо, а за бяло няма дори на редовна цена. Проверих в 2 магазина, единият - доста голям и зареден. Да не му готвят някаква секира и на тоя прах или промяна в състава?...

# 183
Добре,кои марки цветоулавящи кърпички препоръчвате?

# 184
  • оттам, откъдето започва България
Аз в последно време съм доволна от ДМ-ските:
Но вече задължително я слагам в мрежичка, че единия път ме изправи на нокти, като запуши филтъра.

pinko, перлите се слагат в барабана още в началото на прането.

# 185
  • Русе
И аз дъм доволна от ДМ-ските кърпички. В момента тук съм с Лидълските и те са хубави, а на село имам от ДМ. Купувам, които са на промоция.
Дидка, и аз слагам кърпичката в торбичка(навик от старата пералня, която ги изхвърляше между люка и маншона), но тази сутрин ципа на мрежата се беше отворил вътре освен кърпичката имаше и горнище на бански и то беше излязло. До сега не ми се беше случвало с тази мрежичка, с по-голяма да. Бях сложила един пуловер, който пуска мъхчета, за да не се полепят по черните пуловери и го намерих извън мрежата. Мисълта ми беше, че и в мрежа да е кърпичката, пак не е гаранция.

# 186
  • оттам, откъдето започва България
Абе, знам аз, че няма 100% гаранция, ама нали се бях поизплашила, та засега така ще процедирам. Дано и с мрежичката да няма проблеми.

# 187
  • Стара Загора
Какво ще кажете за прах за бяло пране Ариел от Кауфланд? Сега е на промо 40пр за 12.50лв 🤔

# 188
  • София
Перлите се слагат в барабана, в началото, преди да се пусне пералнята.
Цветоулавящи кърпички слагам когато в прането има черни дънки и черна тениска, кърпичките излизат сиви. За едни дънки и тениска не пускам отделна пералня, другите цветни дрехи не пускат и затова не ги пера разделно. Разделянето ми е по видове - спално бельо, хавлии, дрехи ...

# 189
  • have faith and be patient ..
Какво ще кажете за прах за бяло пране Ариел от Кауфланд? Сега е на промо 40пр за 12.50лв 🤔

Цената е повече от добра!

# 190
  • София
Аз с Персил и Савекс платинум не ги ползвам. Но с другите прахове задължително. Особено с всички розови дрешки на малката и предимно сини и и сиви на големия. Кърпичките ги вадя "няма такъв цвят" 😂😂
Ами, да ти кажа вчера с Персил за цветно и без кърпичка(тъй като забравих да сложа) изкарах светлосините дънки на ММ с цикламени петна. Цикламената дрешка е нова и я пера за втори път, предния път с кърпичка не ми пусна боя. Всичко останало в пералнята беше светлосиво.

Вики, много кофти с тая дрешка. Аз с един син панталон по две кърпички за тъмни дрехи слагах и пак ми беше синьо прането, а кърпичките почти черни.
Ползвала съм с Персил кърпички и много рядко да има лек отенък. Предимно бели ги вадя.

# 191
Здравейте, гледах в търсачката, но като че ли не намерих пресен отговор. Може ли да ми кажете от къде мога да си купя омекотител с аромат на кокос. Видях за един в кафяво шише, но и къде го продават освен онлайн.

# 192
Здравейте, гледах в търсачката, но като че ли не намерих пресен отговор. Може ли да ми кажете от къде мога да си купя омекотител с аромат на кокос. Видях за един в кафяво шише, но и къде го продават освен онлайн.
Аз ползвам на Силан ароматерапи с кокос, много силно и приятно ухае. Интересно, че все по-рядко го виждам по магазините, в ДМ го търсих и го нямаше, моят го взех от Лили. Дано не го спрат...

https://www.google.com/search?q=silan+aromatherapy+coconut&c … rc=gwyJK6EW9AFeMM

# 193
  • София
Силан с кокос го има тук
  https://m.ebag.bg/omekotitel-silan-aromatherapy-coconut-w … 0-ml/574676 
Виждала съм го и във Фантастико.

# 194
Вчера успешно разкарах петно от какао с Вениш. Не знам по принцип колко проблемно е какаото, но ме беше притеснило. Чуденката ми обаче е, има ли Вениш менте? Малкото пакетче (100 мл.) е розова, прозрачна, гъста, чак леко гелообразна течност. В по-големите разфасовки съм попадала на напълно течен Вениш (пак си мирише на Вениш и е розова течност, но е като вода). Или пък в различни държави да е различен...

Общи условия

Активация на акаунт