Различната емоционална интелигентност. Или ,,Обичам те,, по моя начин.

• 7 978
  • 239
  •   1
Отговори
# 105
Няма как да се заковат нечии очаквания на таблото със задачите – това очаквам от теб понеделник, вторник, сряда.....
Първо, това е мега скучно и ужасно притеснително да се живее по стриктен график.
Второ, хората сме динамични системи – днес сме едни, утре други.

Хватката е в лавирането. Да не се тръгва с голямата кошница "искам, искам, искам" еди какво си. Нещата се случват постепенно и се разбира кое как е в самото случване.

# 106
График,задачи,нямат много общо с емоционална интелигентост сякаш..

# 107
Ох, сетих се за моя близка с ревнив мъж  - сутринта, на кафе и оперативка с тефтера, точка по точка. Облекло, обувки... И тя - ок, ок.

# 108
Какво, то има хора дето тези точки и подточки си ги чекват в главата, не е нужно да е буквално. Тогава обикновено идват и големите разочарования. Аз съм живяла с такъв човек. Не ми даваше във форум да пиша даже, че веднага щял да ме хареса някой и да ме подмами. Simple Smile) Трябва да гледам само него и детето, че да семейството е на първо място, всичко останало само, ако не съм заета с "приоритетите". Имаше толкова очаквания и така истерично държеше да се спазват, че сега осъзнавам колко лудо е било.

# 109
Няма начин някой да ми налага ембарго и вето на каквото и да било.Това хич не ми се вписва в картинка със сърчица..
Нито пък аз си го позволявам..

Е,детето и ММ не се броят,че ако не ги погледна,по чехли и пижами посред зима,могат да излязат,а пък и какви аутфити си спретват..С кеф да се направиш,че не сте заедно по улиците.. Mr. Green
За това,тях ги контролирам,ама предполагам е от обич,т.е грижа,или..Егото ми шушне "леле,ква излагация".. hahaha hahaha
Отивам да поразмишлявам върху казуса  

# 110
Не става дума за битовизмите. А за различните начини да изразяваме собствените си емоции,да разгадаваме емоциите на другите и да се чувстваме емоционално удовлетворени. Ако единият иска да бъде целуван за добро утро,а другият не се сеща... не можеш да му го напишеш в списъка с изисквания.

# 111
Кой говори изобщо са списъци??? Събуждат се, той тръгва да става, тя му казва “Целуни ме за “Добро утро” или “Искам всяко мое утро да започва с целувка от теб”... А не “Не ми е особено приятно да си бършеш оная работа в пердето след секс”... Common sense нещо говори ли на някого изобщо в тоя форум?

# 112
Защо ѝ е мъж, комуто трябва да казва такива неща?
Ти би ли изпълнявал подобни безумности, ако не ти иде отвътре да я целуваш тая жена?

# 113
Защо да не бих? За мен може да е по-естествено да стана да си измия зъбите първо. Примерно. Нали. Ама на нея да не ѝ дреме и да иска това да е първото, което се случва, когато отвори очи. Кое точно е лошото в цялата картинка?

# 114
  • София
Защо да не бих? За мен може да е по-естествено да стана да си измия зъбите първо. Примерно. Нали. Ама на нея да не ѝ дреме и да иска това да е първото, което се случва, когато отвори очи. Кое точно е лошото в цялата картинка?

Това, което ти чувстваш е лошото в цялата картинка- ако на теб ти дреме, че миришете и тя, и ти на.......квото там си избереш, тая целувка ще ти става все по- гадна гадна.

# 115
Жената привлича и провокира мъжа, в хубавия смисъл, без много приказки. За лошото не ми се мисли, нито пише, твоя си работа Simple Smile

# 116
Абсолютно, Дренка!
Ама кой прави напреки някакви неща в любовта, за да угоди на някого?! Ок, правят някои, но до време, после всички карти се смъкват на масата, щото нали, не можеш вечно да с еправиш и да бягаш от себе си.
Аз съм да се събират хора, които си пасват и на акъл, и на навици, и на емоционален интелект.
Иначе, не става. Все в един момент излизат огромните пробойни в поведението и компенсациите са налице.

# 117
@absurt

Аааа, щяла да ми става все по-гадна и по-гадна тая целувка... Ясно. Пиши на администрацията да ти сложи ранг “Разбирачка”. Големи познавач(ки) на душата и емоциите на другите се извъдихте. Ама собствените си емоции нещо не сте в състояние да осъзнаете, та тръгнахте чуждите да определяте. На непознати хора. В нета. Еб*си комедията Joy

И да: правим “напреки” неща, след Х години. Заради другия. Ама какво да обясняваш на хора, живеещи в тъжния затвор на собствените си страхове.

# 118
  • София
@absurt

Аааа, щяла да ми става все по-гадна и по-гадна тая целувка... Ясно Пиши на администрацията да ти сложи ранг “Разбирачка”. Големи познавач(ки) на душата и емоциите на другите се извъдихте. Ама собствените си емоции нещо не сте в състояние да осъзнаете, та тръгнахте чуждите да определяте. На непознати хора. В нета. Еб*си комедията Joy

И да: правим “напреки” неща, след Х години. Заради другия. Ама какво да обясняваш на хора, живеещи в тъжния затвор на собствените си страхове.

Бре, де го чукаш, де се пука!? Mr. Green
Ти написа, че предпочиташ първо да си измиеш зъбите сутрин, но ако тя иска да я целунеш леко вмирисани и двамата, какво толкова.......
Аз само отбелязах, че ако се напъваш да го правиш сутрин след сутрин, ще ти става все по- гадно, щото тя миризмицата няма да стане ухание.....

Що така скачаш като ощипана госпойца ти си знаеш, ама във форума сме все непознати, та свиквай да ти отсипваме по заслуги и реципрочно. Mr. Green

# 119
Това за миризмицата си дойде от теб. Май пак проектираме собствени преживявания върху други хора, толкова типично поведение тъдява Simple Smile Пък аз просто отбелязах факт: хигиенен навик. Така че не бих бил съвсем сигурен кой кого къде чука и кой къде се пука Wink

Общи условия

Активация на акаунт