Слънцезащита 2019 - IV

• 60 799
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Hellen, може ли да уточниш за кой флуид става дума?

Morphea, ето за това говоря http://www.labo-svr.bg/products/fluide-spf50-50%d0%bc%d0%bb/. На мен ми седи отлично. Признавам, че не разбирам нищо от състава на продуктите обаче. Надявам се да няма големи гадости в него.
Днес отново си сложих крема на Skincode, докато стигна до работата, 40 минути, и го изтрих. Стана на кир и ми лъщеше много. А на всяка от бузите слагам по-малко от грахово зърно дори.
Относно цените- за мен всичко над 20 лева е скъпо. И като си купя три неподходящи крема по 25-30 и отгоре лева и полудявам още повече!

П.п сега видях, че на 6-та старица съм сложила не съвсем верен линк за SVR продукта.

# 106
Много благодаря, сега ще падне едно чудене дали да избера флуида или крема. Много ми се иска за такива продукти да има тестери.

# 107
Hellen, може ли да уточниш за кой флуид става дума?

Morphea, ето за това говоря http://www.labo-svr.bg/products/fluide-spf50-50%d0%bc%d0%bb/. На мен ми седи отлично. Признавам, че не разбирам нищо от състава на продуктите обаче. Надявам се да няма големи гадости в него.
Днес отново си сложих крема на Skincode, докато стигна до работата, 40 минути, и го изтрих. Стана на кир и ми лъщеше много. А на всяка от бузите слагам по-малко от грахово зърно дори.
Относно цените- за мен всичко над 20 лева е скъпо. И като си купя три неподходящи крема по 25-30 и отгоре лева и полудявам още повече!

П.п сега видях, че на 6-та старица съм сложила не съвсем верен линк за SVR продукта.
С по малко от грахово зърно нищо не правиш. Така и 20лв са на вятъра. Виж в някоя аптека тестери и вземи за проба, избери спрямо кожата на лицето и мажи обилно, иначе няма смисъл  bouquet

# 108
Това имам предвид за Skincoda-става ми на кир дори с малко количество. Както повечето слънцезащити, които изпробвах през последните три години, откакто се мажа със кремове-целогодишно, не само пролетно-летния сезон.
Относно тестери, в аптеките никъде не съм попадала на даващи мостри фармацевтки на продукти, които аз искам да опитам. Иначе на продукти, които им носят бонуси дават мното тестери.  Единствено в една парфюмерия на Графа ми дават да си пробвам колкото си искам, но то само защото имам "връзки" там, но те нямат голям избор от слънцезащита.

# 109
  • Пеликания
Здравейте,
имате ли мнение относно марката SVR?
Гледам, че имат интересни продукти. Пише, че някой от продуктите са без алкохол, не е мазен, не оставал лепкащ слой.

# 110
Здравейте,
имате ли мнение относно марката SVR?
Гледам, че имат интересни продукти. Пише, че някой от продуктите са без алкохол, не е мазен, не оставал лепкащ слой.
Аз съм доволна от SVR (с бяла кожа съм, която почервенява и изгаря)

# 111
  • София
На мен много ми се иска да се добера до ISDIN за под силно слънце. Мразя да почернявам и ще запитам sl, която доколкото помня, живееше в Испания, дали с него не почернява изобщо?

# 112
  • някъде под слънцето...
Лицето  и шията ми не почерняват с фактор 50+ на Isdin.
Плескам ги  щедро със слънцезащита .
Имам  на Isdin тониран вариант, на този против петна .Цвета е много лек и прозрачен, без покривност

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 18:13 от sl

# 113
  • Пловдив
Някой с мнение за Нюкс? В момента има оферта...https://sopharmacy.bg/nuxe-sun-sluncezathite-sprei-lice-tqlo-150ml.html
Досега не съм ползвала 50 фактор  Rolling Eyes

# 114
  • Пловдив
Поръчах си на Ланкастър крема им против бръчки с фактор 50.Надявам се да ми хареса,като го ползвам няколко пъти ще дам отзив.

# 115
  • някъде под слънцето...
Пилзвам флуида на Ланкастър от седмица  и за сега съм доволна.Попива бързо, цвета е
прозрачен и незабележим
Има озаряващ ефект.На мен лично ми идва една идея озаряване в повече, но ще изчакам да видя и другите му ефекти.Ако са толкова добри, колкото ги описват крема  ще  остане за есента
Ако не са и вероятно ще го "пренасоча" .
До тогава трябва да свърша флуида(30 млл и  Isdn 50 млл, който чака да бъде започнат).
Скрит текст:
Ако някой ще идва към Испания може да намери Ланкастър флуида и крема за 24 евро в парфюмeрии Druni  и Primor има ги навсякъде.
Изпилзвам случая да похваля този спрей(супермаркетска марка) който включих в подновяването.Толкова ми хареса, че когато съм навън пръскам през 30-40 мин.Попива веднага, не лъщи и не белее.При мен се дтржи много по добре от спрея на Ла Рош.
Ори следващото седмично зареждане  от супермаркета ще взема още един и стика им.Колкото повече, толкова повече.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 22:05 от sl

# 116
   Добър вечер на всички.

Много съм объркана от избор на слънцезащитен крем. Преди използвах слънцезащитен крем Protecta на Thalloderma 50+. Тази година изобщо не го намирам. Миналата година ужасно трудно го намерих.

Реших да го сменя. Колебая се между марките на BIODERMA PHOTODERM MAX Crème SPF 50+ и AVENE. Май се спрях на Bioderma. Тука има линк на всички продукти на Bioderma, които предлагат: http://www.bioderma.bg/nashite-produkti/photoderm/max-spray-spf-50. Не знам каква е разликата между спрея и крема и кое е по-добре да се използва. Пробвах тестери на кремчетата. Хареса ми тестера на крема с неутрален цвят. Миришеше на много хубаво, с добро покритие и не остави бяла следа по кожата. Също така добре хидратира. Пробвах го на ръката си. Пробвах също и крем с матиращ ефект (като фон дьо тен) - два вида: светъл цвят и златист цвят. И тука имам колебание: дали да избера с неутрален цвят или с матиращ ефект. Тези видове кремчета са за чувствителна кожа - точно такива продукти търся за такъв тип кожа!

Благодаря, ако ми дадете съвет какво точно да купя. За съжаление, в аптеките, които има в този град, няма консултанти, които да ми обяснят разликите и да ме посъветват кой слънцезащитен продукт е подходящ за кожата ми.

# 117
Съпоставки между спрей, лосион и стик при снимки с термокамера дават превес на лосионите и стиковете. Спрейовете не предоставят много надеждна защита.

# 118
Спрея го ползвам за бързо подновяване в движение, когато не ми се маже прекалено често. За основна защита не става. Освен това трябва да се пазят очите и от вдишване.

# 119
  • някъде под слънцето...
Аз също използвам спрей заено със стиковете за подновяване.

Спрея, който споменах не щипе на очите, не може да бъде вдишан, защото излиза нещо подобно на мъгла, при допир с кожата попива веднага.Не лъщи, не белее и освежава.
За първи път да харесаме със  спрей.
Днес говорих с мой познат фармацефт, според него най добрата марка за слънцезащита  била Лиерак.
Утре ще мина да разгледам какво се предлага в аптеката.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 09:56 от sl

Общи условия

Активация на акаунт