Слънцезащита 2019 - IV

• 60 806
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
В момента за слънцезащита ползвам D'Alba Waterfull Essence и съм много доволна, защото хидратира добре кожата, предпазва и е добра основа за грим. Но сякаш една идея по-любими са ми слънцезащитните продукти на Missha. Изхабила съм няколко опаковки, като съм тествала и водоустойчивото слънцезащитно мляко, и Soft finish версията (с розова капачка). Розовото ми допада малко повече. 🙂

# 586
Същия Дейлонг ползвам и аз от 3г.
Имам пигментации и съм склонна към нови. Крема освен, че предпазва от нови предпазва и старите да не потъмняват. Сменила съм доста защити, но откакто намерих този не правя експерименти. Дават го водоустойчив, но е хубаво да се нанася често.

# 587
Търся препоръки за подходящ слънцезащитен крем за лице.

Скрит текст:
На 22 съм и от приключването на пубертета не съм имала никакви проблеми с кожата - и съответно не съм смятала за нужно да ползвам никакви продукти. Напоследък започнах по-често да се гримирам, и оттам да търся как да полагам допълнителна грижа за кожата ми след всички неща, които слагам по нея.
Кожата ми е комбинирана.
Ориентирах се към измивен гел вечер, ексфолиант от време на време и слънцезащитен крем сутрин (+ основа за грим върху него, ако ще се гримирам).
Купих си cleanser-a на СераВе за мазна кожа, но явно дори Т-зоната не е чак толкова омазнена, защото ми я изсушава и след него трябва да нанасям хидратиращ крем, а никога преди не съм имала нужда да слагам.

Насочила съм се към слънцезащитния крем Eucerin Oil Control SPF50, но след опита с cleanser-a се чудя дали и този крем няма да ми действа изсушаващо.

Накратко - търся слънцезащита за комбинирана кожа, която да не стои мазна и да може да се слага под грим, но и да е по-хидратираща.

# 588
Липсва ми хубавия цвят на слънцезащитата на Неострата Physical Sheer Protection.  Лятото на 2018 я ползвах, беше разкошен цвят. Миналото лято я купих отново, предпазва все така добре кожата, но беше променен цвета. Жълт, мъртвешки.  Някоя от вас купувала ли е наскоро тази слънцезащита и откъде? Дали мога да я намеря пак в хубавия и свеж цвят?

# 589
Ползвалите оцветения аквафлуид на биодерма, какъв е завършека му, мазнее ли, бързо ли омазнява кожата, слагате ли пудра отгоре ?
Насочила съм се към него, но се интересувам от горните въпроси.
Закупих си на СВР слънцезащитния от серията за мазна и акнеична кожа, попива добре. Но ми идва в повече хидратиращ крем, слънцезащита и фон дьо тен. Някак тежко ми е на лицето.

# 590
Заглеждам UV Bronze на Филорга. Може ли някой със склонност към образуване на пигментни петна да ми каже предпазва ли наистина?

# 591
черна орхидея, ползвам го целогодишно от две години насам.. с нормална към смесена кожа съм, попива ми идеално, лятото може би леко мазнее, когато е прекалено горещо, но над него винаги слагам пудра.

# 592
черна орхидея ,
Използвам го от година ,кожата ми е леко суха към нормална. На мен не ми мазнее.
Не използвам пудра след това.

# 593
  • Нидерландия
Черна орхидея:
 на Biodermа ползвам от миналата година тъй като не знаех кой да си поръчам
В зависимост от вида: този е матиращт и според мен е за мазна кожа, на мен ми идва сух.

Този е по мазен и посочен, има хидратиращ ефекта но на мен много ми жълтее /оранжевее... Като консистенция този по ми харесва но така и не можах да разбера дали има друг цвят от този, все оранжеви ми изпращат въпреки че избирам уж по светлия нюанс...

# 594
Madelief, вторият го има и прозрачен.

# 595
Аз също търся оцветена слънцезащита за мазна кожа, гледам този на Биодерма, но ще се радвам и на други препоръки.

# 596
  • Нидерландия
Madelief, вторият го има и прозрачен.
.
Може ли линк или снимка? В Бяла тубичка ли е?

# 597
Взех си Миша, но все още дори не съм го пробвала на лицето си, а само на китката.

# 598
Може ли линк или снимка? В Бяла тубичка ли е?
Не, в оранжева. Даже мисля, че твоята снимка е на безцветния. Разликата е само, че на едната тубичка има картинка на цвета, а на другия не.
Без цвят
С цвят

И аз много искам да пробвам Миша, но имам да досвършвам един на Clarins, после Биодермата, която не е отваряна, та чак след това евентуално. Ако се разбера много с Биодермата, може и да си остана с нея.
Сега като не ходя почти никъде, не ползвам вкъщи слънцезащита, въпреки че четох, че трябвало, понеже прозорците не предпазвали достатъчно.

# 599
  • Бургас
Черна орхидея:
 на Biodermа ползвам от миналата година тъй като не знаех кой да си поръчам
В зависимост от вида: този е матиращт и според мен е за мазна кожа, на мен ми идва сух.

[
Този на Биодерма го ползвах известно време , докато не заваля един летен дъжд и не се оказах с бели и кафяви черти на лицето. Имайте предвид, че изобщо не е водоустойчив!

Общи условия

Активация на акаунт