Бял списък на хотели в страната - Тема 4

• 136 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
За Роял спа Велинград потвърждавам написаното от момичетата преди мен. Бяхме миналата или по-миналата година февруари, не помня вече, беше на ниво всичко. Иначе как ще се държи персонала, зависи как е инструктиран и какъв контрол му се оказва. Много ясно, че като сте 5 човека, ще ви се връткат постоянно и ще досаждат. Да бяхте ги помолили, щяха да се съобразят предполагам.

# 601
Хотел "Рила" Боровец-комфортен,супер чист,отличен персонал и не на последно място-чудесна храна.Отдавна не бях посещавала място,в което виждам само позитиви.

# 602
  • София
И ние бяхме в “Рила” преди седмица. Ами невероятно място, супер персонал и разкошна храна. Дамите на рецепция толкова пъти за глупости ги тормозих, отзивчиви, и пет пъти да ги питаш едно и също отговарят. Ресторант “Сезони”, където е бюфетът, също беше супер.

# 603
Персоналът наистина е страхотен,приветлив,отделно не пестят от нищо,помислили са за редица детайли,което рядко можеш да срещнеш в хотелите.Ще ви дам пример ,че в ресторанта,в който се провеждат храненията по програмата са поставени на поне 4 различни места кафемашини и автомати за вода.По този начин няма никакви опашки въпреки многото хора.В повечето хотели машината е една,максимум 2 ,поставени една до друга,и става струпване.Дребен детайл,който значително повишава комфорта.

# 604
  • Пловдив
Може ли препоръка за много добър 4- или 5-звезден хотел с отлична храна, детски кът, СПА и паркинг, но да не е на морето? Подходящ за младо семейство с дете на 2,5г.

# 605
Може ли препоръка за много добър 4- или 5-звезден хотел с отлична храна, детски кът, СПА и паркинг, но да не е на морето? Подходящ за младо семейство с дете на 2,5г.

Бъркате темите! Не сте за тук.

# 606
Съвсем очаквано - харесахме много хотел "Свети Пантелеймон" в Несебър:
https://st-panteleimon-beach-hotel-nesebar.hotelmix.bg/
Хотелът е на перфектно за нас място - тихо и спокойно, без шум наоколо, до нашите плажове е на минутки пеша. Апартаментите са големи и чисти. Ресторантът - прекрасен. Нямаме никакви оплаквания. Ако отидем пак в Несебър сме или там, или отново в другия, който ни хареса - Несебър Палас.
Само двамата с мъжа ми - в този, с децата /големи са, но си харесаха Паласа и заради организираните мероприятия с игри в басейна/ - в другия. За нас, с мъжа ми, като на възрастни хора, "Свети Пантелеймон" отговори на всичките ни критерии. Вкл. липса на тълпи малки деца, понеже няма детски кът /ние обичаме и търсим за почивка точно това/.

# 607
Горещо препоръчвам
Мерит Гранд Моста Свиленград!

# 608
  • Пловдив
Горещо препоръчвам
ами то и цената си му я бива Smiley

# 609
Горещо препоръчвам

че то има ли хотел да си го бива, а цената не?!

# 610
  • Пловдив
Горещо препоръчвам

че то има ли хотел да си го бива, а цената не?!
ми има и с приемлива цена...за мен поне не е ок 250лв за Една нощувка...ама това за мен.
Мерси за препоръката.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 16:15 от mystic woman

# 611
  • Сф
В букинг, ми даде за 2 нощувки 414 лв за двама. Това е верига ,с казина, не ми се вижда чак толкова висока цената.Хотела не е за почивка точно. То какви цени са пускани тук .много по- плашещи. За бизнес хотел , цената си е съвсем ок  На човека му е харесало, казва го. Няма лошо.

# 612
  • Пловдив
Да, бе ... на мен не ми харесва и аз си казвам. Точка Simple Smile

# 613
 И аз искам 5 звезден хотел за 76 лв, ама де го Simple Smile

# 614
Може ли темата да си остане посветена на хотелите и условията, които предлагат? С тия цени темата се оспамва излишно.
Цените са си такива, каквито са - те са видни от всички и ако на един са му високи, на друг не са му. Безсмислено е да се обсъждат в този аспект.
Важно е дали даден хотел се е представил добре като услуга. Защото високата цена не е гаранция за това. Нито пък ниската.

Общи условия

Активация на акаунт