Бял списък на хотели в страната - Тема 4

• 136 064
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Резерват "Северозапад"
Напълно потвърждавам!
Категорично мястото му е в белия списък.

# 646
Тази простотия (без извинение) със сертификата,ще откаже много хора да го посетят.

# 647
  • Сф
Тази простотия (без извинение) със сертификата,ще откаже много хора да го посетят.
И слава богу.

# 648
Басейнът в Русковец е доста хлориран. Цялото помещение мирише на хлор. Това, за информация.
Не че и в стария хотел Старосел не е така с басейна.
Хлорът е евтин дезинфектант.

# 649
  • There I was on a July morning
Мирише на хлор басейнът, да. И е малък за легловата база при по-голяма заетост /уикенди и официални празници/.
Иначе комплексът, апартаментите и вилите са много хубави и уютни.

# 650
Хубав е комплексът, басейнът ми е малък на мен и страшно пренаселен, не го харесах. Но къщичките как се отопляват зимата? Доста са големи и може би е студено там. Аз съм ходила само през лятото.

# 651
Лятото бяха занижили значително качеството на храната. Колбаси,млечни на закуска бяха с много лошо качество. Дано да е било временно. Басейнът също е малък. Ние лично предпочитаме хот спрингс през русковец.

# 652
  • There I was on a July morning
Хот Спрингс Медикъл определено е по-хубав - и басейните и храната, но там и цените са по-високи.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 21:38 от Скубиду

# 653
  • София
Само да питам. Отивам за 1 седмица в хотел с отрицателен антигенен тест. На всеки 48 часа ли ще трябва да си правя тест? Или от хотела ми гарантират, че няма да се заразя?

# 654
  • Варна
Само да питам. Отивам за 1 седмица в хотел с отрицателен антигенен тест. На всеки 48 часа ли ще трябва да си правя тест? Или от хотела ми гарантират, че няма да се заразя?
Няма как да гарантират такова нещо от хотела.

# 655
  • София
Т.е.ще трябва на всеки 48 часа нов тест?

# 656
Заповедта за сертификатите не важи за хотелите, само за ресторантите към тях.

# 657
На мен преди два дни ми искаха сертификат в хотел.

# 658
  • Варна
На мен преди два дни ми искаха сертификат в хотел.
По принцип ако настаняването е с изхранване, имат право да искат.

# 659
  • В царството на игрите:)
Според мен не се прави тест на всеки 48 часа, а само достъпа е с такъв. Ако пък всички са с регулиран достъп, то НЕ би трябвало да се заразиш Simple Smile Simple Smile Simple Smile Нали това е идеята на упражнението от последните дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт