Чернобил НВО

• 32 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • оттам, откъдето започва България
Флорентина, благодаря ти! Явно няма да чета тази вечер, дава ми грешка. Утре ще пробвам на работа.

# 151
При мен се отваря...

# 152
  • София
Готови ли сме за новия епизод? Аз съм се нагласила, след 22мин почва

# 153

Това кой епизод ще бъда? Финалът ли? Защото 4 го има по сайтовете .

# 154
  • София

В 22 е 4ти епизод по HBO, аз си го чакам там, не че нямам HBO GO, ама кеф ми е по тв да го чакам

# 155

В 22 е 4ти епизод по HBO, аз си го чакам там, не че нямам HBO GO, ама кеф ми е по тв да го чакам

Разбирам, благодаря ти!

# 156
Отново силен епизод. Горката Люся, ама сама си е виновна, предупреждаваха я много пъти.

# 157
Флорентина, благодаря ти! Явно няма да чета тази вечер, дава ми грешка. Утре ще пробвам на работа.
/www.e-reading.club/book.php?book=33301

# 158
  • София
Отново силен епизод. Горката Люся, ама сама си е виновна, предупреждаваха я много пъти.

Тя беше обречена от самото начало...

# 159
  • Mostly in my mind
Тази серия ами се стори най-слабата досега. Беше ми малко в стил Дейвид Линч. Blush
Според вас има ли шанс да има втори сезон? Направи ми впечатление днес, като гледах програмата на НВО и пише Чернобил I, еп. 4. Дали това означава, че вероятно ще има и Чернобил II?

# 160
Тъкмо изгледах 4-ти епизод ... Какво да кажа...Много тежко Sad

# 161
Да споделя поста на Бор_яна с цялата Чернобилска молитва. Преди това беше до 140 стр. само.
Много пъти пращам на лични или  поща, общуваме ,без да даваме знаци тук ,има   четящи.Доволно много. Но другите ...
https://mega.nz/?fbclid=IwAR2p3cPJ-d8a2FseCfxm0ag4gKKzc87yAcgOzS … iqG_5JxjnGtifooB0
Току що пуснаха отново Чернобилска молитва и твърдет ,че е цялата книга.
Ако някой иска да конвертирам ,да ми пише, това е пак  оня формат.
https://dox.abv.bg/download?id=c99c8703a3
Цялаат е в ПДФ , малко се сдърпах с авторката на електронната книга като се усъмних , иска извинение  и ще го дам.

# 162
  • София
Изгледах го , ми..... страшно, тежко и непоносими лъжи след лъжи на цялото им ръководство, крият, не дават информация и така и до днес, какво стана и с подводницата Курс, същата работа, по-малко хора, напълно в съзнание, здраве, младост и ги затриха , да не би някой нещо да разбере от нещата им. Вечно говорят за мир и вечно се въоръжават като луди. За тази нация , измъчена нация, човешкият живот не е фактор, тайните им са по-важни.  Могли са да поискат помощ, и тогава и при подводницата, шведите във всеки един момент щяха да им помогнах, всички четохме, а и филм има, гледах го,  да извадят подводничарите,  като техника, но не!! Няма да се разрешава, това е било водещото тогава , а и до днес. Паради... всяка година военни паради се правят, да се показват колко са велики, но  с цената на човешки животи.

# 163
  • Ланкър, планините Овнерог
Изгледах току що 4еп. По-тегаво ми вървеше, но за една бройка да изхлипам, мъчейки се да не ревна, когато обикаляха да убиват животните. Не мога просто.

Аз ли не съм у ред или има нещо не като хората? Дали във филма е проблемът или е било така - знаят колко е радиацията, обаче си се мотат без никакви предпазни средства. И то до реактора. Тези с пушките си сложили предпазни средства на най-милото, ама иначе по дрешки и без противогази. Легасов и другия цивилни, началника горе при реактора стои без маска, докато се обяснява. Пропуск на продуцентите ли или?

Според вас има ли шанс да има втори сезон?
Не мисля. Все пак е по истински случай. Какво ще покажат в сезон 2? Животът след това ли?

# 164
Гледам повторението по HBO 3.

Общи условия

Активация на акаунт