НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 129

• 43 904
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
В ОЛХ има същият на цени от 80-90 лв.  Peace

употребяван... Thinking

# 586
Кога ще ги има в Лидл тези уреди?

# 587
  • Пловдив
Кога ще ги има в Лидл тези уреди?
от днес.

# 588

Редактирам се: бил при американските стоки... Flushed

# 589
# 590

За протеиновите режима мнението ми е негативно. Има си грам необходим протеин на грам активно тегло, остатъка си се превръща в глюкоза.

Жаки, изглевдаш невероятно Hands ClapHands ClapHands Clap! Би ли казала кой калкулатор/ формула ползваш за изчисляване на протеините

# 591
Жаки, много харесах идеята за твоя Филипс. Съблазнително ми се видя, всичко да ми става сготвено за 10тина мин. Можеш ли да ми кажеш, могат ли да се слагат и по 3 вратни пържоли заедно или 1,2 кг тиквички, че сме повечко хора, та не ми се готви за всеки по отделно.

# 592
Блу, не знам за калкулатор за протеин. Ако не си спортна натура по грам на килограм може би ще е ок. Не съм специалист обаче!

Момичета тоя уред от Лидл бая малък да знаете за 2-3 човека бива за повече не.
Ще го връщам аз.

Елица аз онзи ден сложих три тарелки наденички от Лидл опекоха се! Ядохме 4- та. Стигна. Вратни към кило май пекох пак стана.
Зеленчука е по обемен и спада, не съ теглила колко е. То на кошницата си пише макс.

Този лидълския ще е като Вива - та на Филипс, малкия модел

# 593
  • have faith and be patient ..
Момичета , не знам Филипс как е, но лидълския няма бъркалка , аз съм с тефал ,с бъркалка ,използвам уредапостоянно ,много съм доволна , но без бъркалка не бих взела ... на хубавото и лесното бързо се свиква Simple Smile

# 594
  • Берлин
Ееее...и мен ме зарибихте...
Дайте линк нещо,че да поръчвам

# 595
И мен ме зарибихте с тозо фрайър. Скоро в темата за ИР похвалиха този модел

https://www.amazon.co.uk/Deluxe-3-2L-Fryer-1500W-Black/dp/B07FNT36CH

Голям ли е или е малък?  

Пфуу,  този модел пък не го доставяли до Бг.

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 01:33 от AnMary

# 596
  • Враца
В ОЛХ има същият на цени от 80-90 лв.  Peace

употребяван... Thinking

Не разбира се.
Чисто нови.
7 съм закупила вече, за приятелки, по моя препоръка.
От различни търговци, не от един и същ, но то горе-долу се предлагат еднакви.

Момичета , не знам Филипс как е, но лидълския няма бъркалка , аз съм с тефал ,с бъркалка ,използвам уредапостоянно ,много съм доволна , но без бъркалка не бих взела ... на хубавото и лесното бързо се свиква Simple Smile

Това са съвсем различни уреди !
Този с бъркалката, храната се готви от топлината на съда,
другият, в него се готви от горещия въздух. Peace

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 01:34 от AnMary

# 597

Не са рзличен тип уреди,  двата  готвят с горещ вьздух, просто някой, като Тефал и Делонги имат бьркалка, а други не.
B някой става по бавно приготвянето, защото като размер са големи, но мощноста им е като на по малките модели. Големият Филипс е доста силен,  мисля че е 2100 или 2200 вата

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 09:56 от blue75

# 598
  • have faith and be patient ..
В ОЛХ има същият на цени от 80-90 лв.  Peace

употребяван... Thinking

Не разбира се.
Чисто нови.
7 съм закупила вече, за приятелки, по моя препоръка.
От различни търговци, не от един и същ, но то горе-долу се предлагат еднакви.

Брех Брех ,колко категорично изказване .. и колко грешно , тефал си е актифрайър и определено няма реотани,ако това имаш предвид , готви със струя с горещ въздух , просто под капака яденето само се разбърква за равномерно изпичане .. може и да се маха бъркалката при нужда

# 599
  • Берлин
Аз съм в Германия и ще поръчам от амазон. Ама не мога да реша точно кой. Има ли тема тук по въпроса?
Сори за спама.
По темата - продължавам без въглехидрати, но ВМХ доколкото ми е възможно. Днес ми е 9ти ден. Чувствам се супер. Обаче ми избиха пъпки като акне по лицето и тук-там по гърба. И няколко цирея за разкош. Отдавам го на храненето,защото нямам друго променено в начина на живот. Възможно ли е,според вас?

Общи условия

Активация на акаунт