НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 129

• 43 783
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Tinkatink,  правилно са ти казали момиметата, за известно време ограничи сметаната.
Сега дали не си в овулация или пред/ в цикъл?
До 2 кг варирам аз в такива дни.
Да си яла повече сол вчера, вода може да е.
Аз за съжаление каквото и да ям след 18 часа ако ще да само салта или само месо пак качвам. Не знам защо. Често съм експериментирала с едни и също като количество и състав ядене, в различни часове.
Имам разлики в кантара веднага.
И аз имах 7-8-9 кг за махане и ми взе години:)
Но аз бърза работа нямам де. Това си ми е харненето, не е срочна диета.
Вода пиеш ли? Да не са малко мазнините или много? Ако се запази тенденцията на качване, опитай в май фитнес пал да си въвеждаш храната да известно време, да видиш колко и какво като нутриенти поемаш.
С движението как си? Аз за себе си знам, че ако вкарвам повече отколкото изразходвам качвам. За мое най- голямо съжаление не съм от късметлийките, които могат да хапват без ограничение режимна храна и да свалят.
Аз качвах в началото също като теб!
Не помня колко точно, че много отдавна беше, но помня че ревах тук в темата:)
И се наложи да смятам и да внимавам.
Аз съм с ИР обаче и метаболизма ми беше зле.
Сега смятам че и двете са значително подобрени.
Пробвай, напасвай докато си намериш твоя начин. Това само с опити става, колко, кога, много сме различни.

# 661
Момичета, страхотни сте. Успокоихте ме. Измерих см и не са мъднали, дрехите и те, все още си нося рамер С, М, но ми се иска 7-8-9 кг да смъкна. Ще става бавно, но аз не бързам, а и имам голям стаж с диети и гладSimple Smile. Сега поне вече не съм гладна:).
Ето ти причината за качването...И снимката ти.   Smiley
1. нямаш кг за сваляне, поне не и много.малко кг тялото не си дава лесно, понякога дори хич.
2.много диети, глад-голям Тормоз за тялото.сега е видяло храна, не може да се нарадва, какво ли си вика "Ехааа, сега ми се е паднало, така добре ме хранят, я да си се запася аз, че не се знае кога пак ще ме сложат на гладна диета!".
И е така, тяло тормозено години наред с какви ли не диети и глад, види ли храна, почва да трупа.
Решението?
Дай му време.Да се успокои, да се успокоят клетките, че няма да гладуват вече, когато това стане, то самО ще разкара излишните му кг.И на него не му харесва да му тежи нещо в повече, дадеш ли му шанс, то ще разкара товара.
И да, при малко кг плодове, млечни, сметани особено, ядки, спират отслабването.
Ако искаш да изчистиш още визията, заложи на мазно месо и зеленчуци.И някакъв спорт/движение за стягане.
--------------------------------------------------------------------------------------
И да споделя едно разочарование....Smiley
Гледам Тур дьо Франс.Ами, представата ми за френската нация като слаба нация е на път да се срине.По улиците виждам повече пълни/едри/дебели хора, отколкото нормални/слаби.
Щом и французите се предадоха на масовата "храна", зле е положението.

# 662
  • София
Момичета, страхотни сте! Много ме успокоихте:)!
Иначе съм в цикъл от вчера, също така тренирам всеки ден, даже съм с мускулна треска днес:(. Дано е нещо временно, защото със сигурност спазвам доста стриктно:). Ще взема предвид всички съвети. Много сте мили:)

# 663
Момичета, страхотни сте! Много ме успокоихте:)!
Иначе съм в цикъл от вчера, също така тренирам всеки ден, даже съм с мускулна треска днес:(. Дано е нещо временно, защото със сигурност спазвам доста стриктно:). Ще взема предвид всички съвети. Много сте мили:)
При мускулна треска се задържа вода, като добавим и МЦ и ето ти повод за + на кантара. Отделно това, което е написла Франсоаз за глада и тормоза.Аз съм с хашимото, хипофункция и ИР.Бях се докарала до 100 кг. и противно на очакваното от мен не започнах веднага да свалям. Мога да се похваля с 5 свалени килограми. Искам да стане бързо, но на тялото му трябва време да оправи всички щети. Давам му качествена и естествена храна а то си знае най-добре кога и колко. Относно движението съм заложила на ходене пеша и плуване. С тези много килограми се притеснявам да започна друг спорт. Като паднат още килата тогава ще включа и нещо по сериозно.

# 664
Мисля, че не е хубаво да се тренира всеки ден, стресирал се бил организмът. Хубаво било поне един ден почивка да има седмично, особено при натоварващи тренировки.

Тинкатинк, много добре изглеждаш, стегната и с тонус.

# 665
Аз след като свалих за първите 2 месеца 10 кг, имах застой от 40 дни. Варирах +2/-2. От 15 дена спрях млечните, че доста ги консумирах и кантара започна пак да мърда на долу.
Жаки, благодаря за информацията за този уред. Навих се да си взема и аз такъв, сега проучвам хем нискобюджетен, хем достатъчно мощен.
За стимул си купих 2 много хубави панталона, които са ми малко тесни, в единия скоро се очертава да се намърдам, а другия е за по-късно.
Май скъпичко ще ми излезе този режим, очертава се нужда от цялостна смяна на гардероба Smile

# 666
  • have faith and be patient ..
Вечерята 😁😁

Обаче за килограм ребра 45 минути ... не е моя като на жаки мощен

# 667
  • Враца
Това за мен са съвсем различни уреди.

# 668
  • have faith and be patient ..
ами моя готви със струя горещ въздух ,а  бъркалката разбърква бавничко вътре .. това е технологията ,нямам програма , нямам температура , само капак и копче за он офф , много стар модел е , базовия на тефал може би ..

# 669
Ние бяхме на домашни ущипци,тази месомелачка се оказа най-добрата ми покупка.

# 670
Аууууу, Алекс, прободе ме в серДцето, както казваше дъщеря ми като малка ❤😂😂
Вечерята ти е уникална🐷🐷❤

# 671
Здравейте момичета! Приемате ли една новачка при вас? Simple Smile

# 672
Желатин използвате ли под някаква форма?

# 673
  • Sofia
До скоро приемах всяка сутрин със закв.сметана и малко горски плодове.

# 674
Момичета, понеже съм съвсем новобранец, посъветвайте ме - мога ли да пропускам смело хранене или не? Днес ми е ден трети едва, не съм изобщо гладна. Закусих малко слънчогледови семки. Кантарът показа - 2,5 кг, защото отоците спаднаха. Чувствам се лека и бодра.

Общи условия

Активация на акаунт