Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 411
  • 709
  •   1
Отговори
# 195
  • WonderLand
На мен ми изписаха магнезий в средата на седмия месец защото споделих на доктора, че усещам болка и разпъване в срамната кост и долната част на корема, 20 дни по-късно ми го спряха, за да може матката да се подготвя самостоятелно за раждането и ако може бебо сам да излезе малко преди термин, че вървял големичък. Фолиевата ми я спряха още в четвъртия месец и я замениха с Елевит, които спрях заедно с магнезия.

# 196
  • София
И аз мисля в 36+3, когато отида на преглед да го спираме вече тоя магнезий, че искам бебчо да излиза малко по-рано, защото ме е страх да не стане много голям. А и в края на юни имаме много рожденици в родата, та не ми се иска да се засече с някой. Ама Божа работа! Важното е всичко да е наред! Simple Smile

# 197
И аз още съм на магнезий. 35+7 е днес. Но си намалих дозата по едно на ден, пия биолектра. Контракции ми казаха, че имам още в края на четвъртия месец о тогава го започнах магнезия. Аз лично не ги усещам, но и на тоновете се отчетоха доста. Явно са си подготвителни, което според мен е нормално за девети месец и не знам АГ защо се филмира толкова. Още повече, че бебо върви седмица напред и е доносено на размери. Честно да си призная искам да раждам в близките седмица-две, че много тежко взе да става Rolling Eyes

# 198
Аз пия магнезий заради контракции още от 4 месец, като в началото на 8ми станаха по много на ден (над 10-15), в поредица и болезнени, а бебчето е леко дребничко. И за да не тръгне родова дейност по-рано ми удвоиха магнезия и но шпа при нужда. Желязо пия от 2 седмици заради нисък хемоглобин, него ще го пия до края

# 199
Да се включа и аз с една хубава новина - днес 29.05.2019 г. със спешно секцио в 39 + 5 г.с. се роди  нашето момченце Васил 3540 г., 51 см. за радост на мама и тате!  ❤❤❤ 😍

# 200
Да се включа и аз с една хубава новина - днес 29.05.2019 г. със спешно секцио в 39 + 5 г.с. се роди  нашето момченце Васил 3540 г., 51 см. за радост на мама и тате!  ❤❤❤ 😍
Да е честит Васил на мама и татко! Да е здравичък! ❤

# 201
Да е жив и здрав , и много да Ви радва. А каква беше причината за спешното секцио

# 202
cheburita честито! Да е жив и здрав малкия Васил🎈💙

# 203
Даа е жив и здрав и много щастлив!

# 204
честито бебче жив и здрав да е 🎈🍼❤

# 205
Да е жив и здрав , и много да Ви радва. А каква беше причината за спешното секцио

Благодаря, момичета! Започнаха ми болезнени контракции през няколко минути, но шийката изобщо не беше скъсена, беше много високо, бебето също не беше слезнало и нямаше как да излезе по друг начин. Нямаше и индикации изобщо да стане това скоро. До последно много се надявах, но каквото-такова, както казах и преди - все пак трябва да се доверяваме на докторите си.

# 206
Cheburita, честито бебче! Hug Да е много здрав и много да ви радва! Бързо възстановяване.

# 207
Мами на вас като ви следят тоновете на бебка до колко удара му/й стигат. На моето онзи ден му варира от 150 до 180 като 180 ми се вижда малко множко, а не мърдаше толкова много. При вас как са?

# 208
  • София
Cheburita, честито! Жив и здрав да е Васил!
Petia92, аз само един път досега съм ходила на запис на тонове, но честотата беше 150-160 удара в минута, ама и бебето се беше кротнало и почти не мърдаше. Аз пък затова се притесних, че както и да се въртях, не се размърда.

# 209
Мами на вас като ви следят тоновете на бебка до колко удара му/й стигат. На моето онзи ден му варира от 150 до 180 като 180 ми се вижда малко множко, а не мърдаше толкова много. При вас как са?
Винаги е около 160-170. Докторът каза, че е в норма.

Общи условия

Активация на акаунт