Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 376
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
Може и да е тапата, може и да са гъбички.
Аз също нямам оплакване от тях, освен понякога леко жълтеникаво течение.
Моята тапа миналия път беше доста като количество, с кърваво кафеникави жилки (съжалявам за описанието).
Дано не са гъбички, аз в сряда ще правя контрола, но точно заради това течение (не постоянно - 1 път на няколко дни) си мисля, че пак се появиха Cry

# 91
Confused остава да се надявам да не са гъбички, че почти нямам време за реакция,термина е скоро...

# 92
Момичета, моля ви, стига сте се извинявали! То тука ако не си кажем нещата в прав текст, не знам къде... Grinning Освен това, с тези подробни описания сте изключително полезни за останалите, които все още не са го преживяли. Благодаря ви!

# 93
Влизам да съобщя хубава новина - на 24.05 мама Aycan роди прекрасен юнак Атеш с мерки 3.700 кг, 50 см. Да расте здравичък и много щастлив! 🍀

# 94
Влизам да съобщя хубава новина - на 24.05 мама Aycan роди прекрасен юнак Атеш с мерки 3.700 кг, 50 см. Да расте здравичък и много щастлив! 🍀
Жив и здрав да е! Hug Честито на родителите!

# 95
Май всеки ден има по едно бебче Heart Eyes живо и здраво да е Flowers Four Leaf Clover

Вече и аз започвам да си мисля, че искам да минава тази бременност и да си гушкам бебо Hug а не вярвах на приятелки като ми казваха, че последния месец е тежък...

# 96
Честит Атеш! Нека бъде здрав и късметлия!🍀

# 97
Честит да е! Здраве и палави игри му пожелавам. ❤

# 98
Жив и здрав да е малкият Атеш! Flowers Four Leaf Clover
Да, всеки ден почти се ражда по едно бебенце. Да са ни здрави всичките! 🙂

# 99
Да е жив и здрав Атеш !много късмет и щастливо детство

# 100
Мами, имам въпрос относно аптечката за бебето.. Купили ли сте нещо предварително, за да го имате подръка или ако се наложи ще взимате на момента. Аз съм купила само неща за баня и спирт и се чувствам сякаш нищо не съм взела и съм неподготвена Sad сигурно звучи смешно...

# 101
Да са живи и здрави новите бебчета! 😊

# 102
Мами, имам въпрос относно аптечката за бебето.. Купили ли сте нещо предварително, за да го имате подръка или ако се наложи ще взимате на момента. Аз съм купила само неща за баня и спирт и се чувствам сякаш нищо не съм взела и съм неподготвена Sad сигурно звучи смешно...
Аз съм си купила спирт, козметика, памучни тампончета и Джинджира Алба за бебе за кожни раздразнения. По спомен предния път педиатърката изписа всичко нужно при първото посещение вкъщи (витамин Д, хомеопатия за преди ваксини и колики, Т понижаващи, за повръщане и др) и мисля да я изчакам пак така. Освен това някои неща вече ги няма (например Вигантол- Вит Д) и искам да видя какво ще ми препоръча

# 103

И аз искам да разполагам с най-необходимите лекарства, за да не се налага да се ходи до аптеката по спешност. Бях решила да взема Панадол бебе, но прочетох, че е за 2+ месеца и го отложих. Какво се дава в случай на температура от 0 до 2 месеца?
Иначе все пак купих физиологичен разтвор, спирт 95% и 70%, марлички, сулфатиацол, клечки за уши, риванол, имам и Бепантен.
Отворена съм към съвети Simple Smile

# 104
  • София
Аз като се замисля, май нямам нищо освен бепантена за дупе и спирт. Имам и панадол и нурофен за баткото, но не съм обърнала внимание дали става за бебе. А имам и лефакс за коликите и биогая. Баткото не ми е боледувал докато се кърмихме, дай боже и с това да е така. Вигантола и аз разбрах, че не е наличен по аптеките. Насочила съм се към джеймисън витамин д, но и той нещо липсва за сега където съм питала. Има и на педиакид, но съм го виждала само в ремедиум. След 5 дни трябва да го започваме вече, та взех да се напрягам малко от къде да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт