Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 443
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
И аз имам хемороиди още от преди първата бременност, по време на раждането не се усещат, но след напъните така яко нацъфкаха (извинявам се за израза), чак акушерката малко се притесни. После ме боляха повече от шевовете. Сега с тази бременност много рано ми се появиха, ще видим в какво състояние ще са след раждането. За бременни и кърмачки може Прокто гливенол или Цикатридина за мазане, но те облекчават неудобството, иначе не спомагат много за прибирането

Точно така си представям, че ще се случи, заради напъването. Ще го взема този крем макар, че малко късно се сещам....

# 571
Здравейте, днес от прегледа 37+6, вече сме 2790гр. Малката си е застанала главично, но е много високо и ще ходим пак да ни гледат другата седмица. Отвратителен е тоя преглед - за разкритие, ама няма как...
Изписаха ми полижинакс за всеки случай, че от последната микробиология, въпреки чиста имах някакви течения. За сега АГ каза, че сме си за нормално раждане, било малко бебето и няма проблем, само трябва да слезе надолу. Пратиха ми е на изследвания за упойките. 😜

# 572
  • WonderLand
А какво точно представлява прегледа за разкритие, че и мен ме чака другата седмица, пък само чета, че бил неприятен.

# 573
Ами бъркат те, трябва да си максимално отпусната, иначе боли и е по-неприятно. Гадно си е, но се изтърпява.
С каката първо ми падна тапата, дано и сега е така, поне да имам малко предвидимост. Че изтекат ли водите и край. Все се надявам да не е през нощта, но каквото такова.

# 574
  • София
Бях на тонове, 2 дни до термин и нито една контракция .... не иска да излиза и това си е.

# 575
Изследване за упойка на гладно ли се прави?
Мисля в понеделник да кажа на АГ, че искам епидурална и ако каже да ходя на изследвания да знам да не ям, че не ми се разкарва два пъти.

# 576
Изследване за упойка на гладно ли се прави?
Мисля в понеделник да кажа на АГ, че искам епидурална и ако каже да ходя на изследвания да знам да не ям, че не ми се разкарва два пъти.
Аз на нахранено правих в Александровска, те само ти правят няколко дупки в ръката и чакаш 20 мин

# 577
А кога започва прегледът за разкритие? Аз сега започвам 37г.с. док нищо не ми е споменал.
Аз пък нямам против да започне през нощта, даже ми се вижда по-спокойно ММ ще си е до мен, няма да има задръствания, няма да има някой да се присеща да ми звъни по телефона и тн Grinning

# 578
@магси ,

И аз съм като теб. Но не се притеснявам. Това, че много хора раждат преди термин по една или др причина, в никакъв случай не значи, че има нещо нередно при нас. ❤

Бях на тонове, 2 дни до термин и нито една контракция .... не иска да излиза и това си е.

# 579
  • WonderLand
blue_eyez при мен ще е в самото начало на 38г.с. прегледа.

# 580
Мен за първи път за разкритие ме провериха 38 г.с. , с пръст го правят,  нямаше, и беше леко болезнено и некомфортно, но се изтърпява и минава бързо.

# 581
момичета, не се притеснявайте,искам да ви успокоя ,при първото раждане родих 10 дена след термин,точно в деня,когато щяха да предизвикат раждане дъщеричката ми реши сама да се появи, не беше леко раждане,но минава всичко като гушнеш ангелчето си...🍀

# 582
И аз имам хемороиди още от преди първата бременност, по време на раждането не се усещат, но след напъните така яко нацъфкаха (извинявам се за израза), чак акушерката малко се притесни. После ме боляха повече от шевовете. Сега с тази бременност много рано ми се появиха, ще видим в какво състояние ще са след раждането. За бременни и кърмачки може Прокто гливенол или Цикатридина за мазане, но те облекчават неудобството, иначе не спомагат много за прибирането

Точно така си представям, че ще се случи, заради напъването. Ще го взема този крем макар, че малко късно се сещам....
Не е гаранция, че ще стане, просто аз си ги имам отдавна и не съм им обръщала внимание, може би заради неглижирането от моя страна стана така. Има и други фактори, които ги влошават- запек, прием на желязо, залежаване- сега при мен ги има и трите фактора за съжаление, защото трябваше да лежа заради много контракции. Ако ти се появяват само покрай бременността, то после може бързо да се приберат като няма вече какво да им тежи Simple Smile

# 583
Момичета, след преглед за разкритие имали ли сте кафеникаво зацапване? Сега забелязах на превръзката....

# 584
ronisset,да ,аз съм имала ,даже и малко кръв...бях си изкарала акъла така един път...

Общи условия

Активация на акаунт