Лято иде вече, ЮНЧЕТО не е далече! - Тема 8

• 23 389
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
danaya.d да е жива и здрава! 😊
На мен взеха всеки ден да ми се случват странни неща. От вчера ме прерязва кръста и стомаха все едно са ми изстинали червата и имам разстройство. Обаче нямам все още само ме прерязва. Някой като мен? При ЛЛ чак в понеделник. 😞

# 601
  • София
danaya.d, честито! Да ви е жива и здрава принцесата!

# 602
  • София
Здравейте момичета, аз ви чета редовно...от юлските мами съм, но секциото ще ми бъде юни се оказа.
Включвам се и по повод Петя92.
Преди няколко дни мен ме сряза стомаха...и мислех също че е предстоящ вирус...болеше ме цяла вечер на спазми, но като чревни, или поне така си мислех, свързах се с лекарката и тя ме прати в болницата да видят дали не са контракции всъщност. Оказаха се силни такива. Искаха да ме хоспитализират, но се разбрахме да почивам вкъщи на магнезий. От тогава съм добре и не смея да изляза от вкъщи Simple Smile))
А лекарката там ми каза че стомаха ми вече е буквално под гърдите разположен.

# 603
Честито danaya. d! Да е жива и здрава бебка❤️

# 604
Здравейте момичета, аз ви чета редовно...от юлските мами съм, но секциото ще ми бъде юни се оказа.
Преди няколко дни мен ме сряза стомаха...и мислех също че е предстоящ вирус...болеше ме цяла вечер на спазми, но като чревни, или поне така си мислех, свързах се с лекарката и тя ме прати в болницата да видят дали не са контракции всъщност. Оказаха се силни такива. Искаха да ме хоспитализират, но се разбрахме да почивам вкъщи на магнезий. От тогава съм добре и не смея да изляза от вкъщи Simple Smile))
А корема втвърдяваше ли ти се или си беше все едно вирус. При мене има спазми отзад и в стомаха все едно чревни и имам газо но като отида до тоалетната и нищо. А физически се чувствам много добре.

# 605
danaya.d,честито принцеса....красавица!!!Наслаждавай се на всеки миг !!🌺💖

# 606
А корема втвърдяваше ли ти се или си беше все едно вирус. При мене има спазми отзад и в стомаха все едно чревни и имам газо но като отида до тоалетната и нищо. А физически се чувствам много добре.

При мен от три дни има много неприятна болка в кръста, все едно мускулите там са се вкаменили и едва ходя и седя седнала.
Снощи имах леки болки, но по-чести от обикновено и почти бях на ръба да звънна на докторката, но и те преминаха изведнъж.
Аз се чудя, мисля не съм пропуснала падането на тапата, но дали е възможно да започне раждане без да е паднала Thinking

# 607
Възможно е да.. силни контракции може да имаш и преди това...

# 608
Здравейте, момичета! Честито на всички родили мамчета, станали са много, докато вляза отново във форума... Да са ви живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover
По въпроса със спиналната упойка- родих секцио с такава на 31.05, момичето, което беше в стая с мен роди секцио с пълна упойка. Еми тя се съвзе много по-бързо от мен. Аз бях като парцал с ОТВРАТИТЕЛНО главоболие и не можех да си погледна детето. Нито хапчета, нито системи помогнаха. Случвало се много рядко, но се случвало. Късметлийка съм си явно... За щастие вече отшумя. Явно зависи и от анестезиолога. Не искам да ви плаша, на много жени понася много добре и е по-добрият вариант, но има и случаи като моя.
Отделно се борихме с обърнатия режим на бебето, ама тва са вече неща за новата бебешка тема, която ще пуснем като се родят всички бебоци. Успех на всички мами! На тези със секцио- не е страшно, но наистина станете възможно най-скоро след операцията. Аз на 3-тия ден вече бях като заек. Сори за дългия пост. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 609
  • София
Не го чувствах по-различно от обикновено, затова дори в болницата им казах, че явно стомаха ме боли...но след приема на магнезий и папаверин ми мина. От тогава съм добре.

# 610
  • София
Честити да са всички новородени от последните дни!
Включвам се за разстройството, ако сте в 9 месец и е придружено с остри болки, може да се счита за контракции и за всеки случай да се придвижите до болницата....при мен се случи с второто раждане. Организма си прави естествена клизма....Разбира се всеки случай може да е различен Wink

# 611
  • Плевен/Пловдив
Честито Даная да е жива и здрава малката принцеса🌸🌼🌺💮

# 612
Колко много бебчета сме си имали вече ... Честито ,нека бъдат живи и здрави ! Heart аз също имам разстройство от няколко дни, но без болки... и бебка я усещам болезнено ниско вече Confused и от натиска явно ми се появиха пак гадни хемороиди . Запазих си ден за секцио и ще си чакам датата , ако тръгне по-рано здраве да е Simple Smile)

# 613
Пиша за да се отчета как станаха нещата и при мен. Снощи нещо си подготвях гардероба и усетих някакво течение все едно съм се напишкала беше много малко. Отидох до тоалетната течноста беше бистра точно като вода, но малко по слузеста. Не бях сигурна дали са водите. След малко продължи да тече. Взех бърз душ и към 23 часа бях е болницата. Моята следяща лекарка я нямаше. Пуснаха ме на тонове, прегледаха ме за разкритие, което беше 4 см. Настаниха ме в стая към 01 часа ме пуснаха пак на тонове. Дежурната лекарка в болницата беше много добър специалист, и преценихме, че няма смисъл да чакаме до сутринта. Мъжа ми каза на акушерката, че искаме секциото същата вечер. След 10 минути дойдоха сложиха ми катетър (клизма не са ми правили), към 02:15 ме свалиха в операционната и в 02:36 бебето проплака. Не съм усетила нито болка при поставянето на упойката, нито при самата операция. След като извадиха бебето за около 20 минути приключиха и с мен. Качиха ме директно в стаята към 03 часа. Препоръчаха ми да пия доста вода, дадоха ми кафе и шоколад. Първите 3 часа не си усещах краката, но още с първите усещания започнах да ги движа и свивам в леглото. В 8 сутринта станах сама с помощта на майка ми без да съобщавам на персонала. Само си постоях около 2/3 мин и легнах. В 11 дойде сестра/санитарка не знам точно каква беше, която ме двигна отново направих няколко крачки и така. За това е сега. Нямам обезболяване и ако нещата продължат така мисля да не искам. Надявам се, че най-тежкото мина. На всички, които още не са родили  искам да вдъхна кураж. Аз се страхувах много! Бях в депресия последните дни, отделно мислехме, че бебчето е около 3 кг, а то е 2490. Мили момичета, не се страхувайте! Прегръщам ви, благодаря на всички за хубавите пожелания!

# 614
Здравейте,чета ви от доста време ,бях с термин 12.06 ,на 05.06 се роди Кристиана 3,500кг .Въпроса ми една мама преди време разказа за проблем със съпруга ѝ след спинална упойка,тъй като и аз бях с такава и сега съм със страшно главоболие вече трети ден,дали тя може да сподели колко време продължи при съпруга ѝ това неразположение ,защото наистина е мн неприятно и болезнено

Общи условия

Активация на акаунт