ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 43 628
  • 624
  •   1
Отговори
# 225
Освен , ако актът за раждане не е бил със сменените имена на родителите и детето. Самата Цанка смяташе, че Фатма е Фани Белева.

# 226
Значи според Асен, Чанов го осиновява САМО заради имота. Поне това помня, че каза като бяха около масата. Чанов не отрече - т. е. Асен е прав.
Емре знае, че Сабри е убит, защото не е искал да продаде /припише /въпросния имот. Изведнъж все пак Чанов се оказва собственик. Е, не се ли е запитал как точно е станало това?
Ако не тогава, то след години? 🤔
И, ако все пак е необходимо осиновяването, за да се придобие имота - не може да не се разпространи информацията в такъв малък град. Абе, не ми хареса как го обясниха. По-лесно ми се струва едно фалшифициране на документите за продажба на имота.
Или осиновяване на Асен от чувство за вина, ако не при Чанов, то при жена му.

# 227
Когато са им сменяли имената Асен вече е бил роден и е имал акт. Нали точно заради това,че са му родители Чанов получава имота. В дома може да са дали фиктивен,колкото да прикрият следи.
Видяхме,че Емре не знае кой е собственика на имота. Защо е нужно да се е интересувал през годините кой го взема?
Ако търсим неточности за мен най-голямата е как така Чанов не се досети по-рано кой стои зад убийствата.

# 228
Когато са им сменяли имената Асен вече е бил роден и е имал акт. Нали точно заради това,че са му родители Чанов получава имота. В дома може да са дали фиктивен,колкото да прикрият следи.
Видяхме,че Емре не знае кой е собственика на имота. Защо е нужно да се е интересувал през годините кой го взема?
Ако търсим неточности за мен най-голямата е как така Чанов не се досети по-рано кой стои зад убийствата.
Тъй де. Емре не знае кой е собственик, но знае къде се намира. 😜
То понеже Чанов е супер неизвестен в града. Макар да има логика и да не знае, че Чанов е замесен. Все пак не е бил от биячите, стоял е зад кадър. Така вече става. Малко по - логично е. Макар, че АЗ бих искала да знам как точно Чанов се е сдобил с имота. Все пак мой близък /познат е умрял заради него. 😜

# 229
Когато заведе Филип и Мия, Емре отиде там за първи път и видя собствениците. Спомнете си думите му - "Мислех, че никога няма да говоря за това". Това е била затворена страница, никой не се ровил и не е искал да се връща от страх.

# 230

Определено не искаше да се разследва много, особено от сина му и Мия. А и първите три трупа всички, вкл. и ние свързвахме с каналите за бежанци.

# 231
Когато заведе Филип и Мия, Емре отиде там за първи път и видя собствениците. Спомнете си думите му - "Мислех, че никога няма да говоря за това". Това е била затворена страница, никой не се ровил и не е искал да се връща от страх.
Абсолютно съгласна съм за затворената страница,но Емре е ходил до имота и преди,за да помогне на Сабри с разчистването. Каза го,когато Филип го попита дали е сигурен,че това е мястото.

# 232
Абсолютно съгласна съм за затворената страница,но Емре е ходил до имота и преди,за да помогне на Сабри с разчистването. Каза го,когато Филип го попита дали е сигурен,че това е мястото.
За първи път след смърта на Сабри, редактирам се.Имах в предвид, че не знае кой е собственика.

# 233
За първи път след смърта на Сабри, редактирам се.Имах в предвид, че не знае кой е собственика.
Освен това, за 30 години каква е гаранцията, че собственикът не се е сменил?

# 234
Всички тия неща и аз ги писах вече, но явно не само у нас се случва. Дочувам, че хората Игра на тронове са оплескали - аз не съм го гледала - та едно Дяволско гърло.
 Следващия път - по добре.

Ако е за въпрос, трябваше все пак Филип да е убиецът - разбрал е, как са постъпили с брат му и че живее с изверги и е превъртял. Щеше да бъде по-ефектно... Simple Smile

# 235
Що се отнася до имота, защо забравяте, че и Фатма е наследник и собственик? Това, че е поставена под запрещение не отменя правото й на собственик, а само ограничава юридическата й дееспособност, тоест не може сама да се разпорежда с имота. Затова аз лично изключвам осиновяването на Асен да е с цел придобиване на имота, по-скоро е нещо като индулгенция за Чанови. И пак да кажа, че имуществото на детето не става автоматично собственост на родителите или осиновителите, трябва си изрично разрешение от съда и нотариална сделка.

# 236
Очевидно  са направили всичко, което е било необходимо документално, за да придобият имота. Все пак властта е била у тях.
 На мен също не ми е достоверно осиновяването на Асен да е начина за придобиване, всъщност това го каза само той, а те може ида са имали и други мотиви, да са искали още едно дете, може и да са го обичали, стария Чанов доста самоотвержено го защитаваше от Мия, вместо веднага да се светне, че убиеца наистина  е той.

# 237
  • Street of Dreams
Понеже така и не можах да се задълбоча във филма, не ми пречи последната, голяма и основна недомислица. А аз не успях да се задълбоча точно заради хилядите малки недомислици през целия филм. Не, не търся кусури, просто ми вадеха очите и ми пречеха на "влизането във филма" и взимането му насериозно. На моменти беше комично, не в хубавия смисъл. Не искам да ги изброявам, но имаше по няколко на серия. И не ги оправдавам с това, че били българи или че им било за първи път - липсата на старание просто си личи, а зрителят бива подценяван.

А ако някой не може да направи разлика между критика и хейт - не е мой проблем.

# 238
https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/7467211

Както и очаквах продължение ще има 🥳

Предполагам, че някой вече го е споделил и се питам истина ли е, все пак е 24часа

# 239
Впечатли ме това шоу. Добре е заснето.
Общо за ДГ - очаквах Филип да се откаже да разследва баща си и да поведе разследването в друга посока. Все пак е български полицай пък и баща му е прокурор, който се беше кандидатирал за кмет. 
Финала беше драматичен и Асен и баща му умряха.

Общи условия

Активация на акаунт