ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 43 642
  • 624
  •   1
Отговори
# 240
Е, все пак, не може да им се отрече, че приковаха вниманието на  хората
 и то както си трябва, да е интересно  кой е убиецът.  Откакто бях дете и заедно със цял свят се чудехме "Кой уби Лора Палмър?", не мисля, че е имало толкова народ у нас ангажиран с този толкова важен за един крими сериал въпрос. Даже хора, дето не гледаха ни една серия, като свърши ме питаха - И кой беше убиецът?

Но втори сезон със същите герои не ща, честно казано, стига ми толкова.

# 241
Убиеца от Костенец се е самоубил. 🙄
Тук познах развоя. 😏😑

# 242
Малко са го самоубили, то това им е запазената марка на родните барети Wink

# 243
Което ми напомня как се викаше подкрепление със снайпери от София като оня военен беше отвлякъл Чанов и мислеха, че е убиецът. Ама за Асен на 3 пъти даже не викнаха Дончето...

# 244
Което ми напомня как се викаше подкрепление със снайпери от София като оня военен беше отвлякъл Чанов и мислеха, че е убиецът. Ама за Асен на 3 пъти даже не викнаха Дончето...

Онова беше за шоу, а на финала акцентираха върху семейната драма. И 100 барети да имаше пак Филип щеше да гръмне Асен.
Нещо подобно на самоубития от Костенец. 100 екипа го търсят, той рязко се самоуби в гърдите с пушка.

# 245

Онова беше за шоу, а на финала акцентираха върху семейната драма. И 100 барети да имаше пак Филип щеше да гръмне Асен.
Нещо подобно на самоубития от Костенец. 100 екипа го търсят, той рязко се самоуби в гърдите с пушка.
Нещо намекваш ли? 😁 😋
Слушах сутринта изказванията. Води се следствие все още и затова няма обяснение как някой се самоубива с изстрел в торса.
Но пък се знае, че не са виновни полицаите, защото те пушки нямат, а и не са стреляли в посока към убиеца. 🤔

# 246
Ооо тука усещам, че се налага резко да се включат комисар Чанов и агент Язова Joy

# 247
  • Street of Dreams
Този Зайков направи смешна българската полиция.

# 248
Лошото е, че това е втори пореден случай със същия край.
Затова и още преди седмица написах как ще свърши издирването.

# 249
  • Street of Dreams
Лошото е, че това е втори пореден случай със същия край.
Затова и още преди седмица написах как ще свърши издирването.

Защо?

Мен краят не ме притеснява, а колко време им трябва, за да ги хванат(то даже не е хващане). Лошо обучени разследващи и полицаи, без ресурс. От една страна е хубаво, че нямат опит, защото това говори за ниска престъпност в страната, но от друга - те трябва да имат някакви умения, за такива случаи.

# 250
Защото следващия път може да се случи на някой невинен.
Нямат опит, защото куцо и сакато вече става полицай. Не защото няма престъпност. Има достатъчно. Дори извършвани пред погледа на полицаи, които не реагират. Или реагират твърде късно.

# 251
Преди години пак имаше случай в Харманли. Барикадирал се осъден, който някрая се "самоубил", но близките му твърдят, че е бил убит и баретите са го инсценирали, като самоубийство. Май пак в торса. Случаят е от преди 10-на години, така че спомените ми са смътни.

# 252
  • Street of Dreams
Скандално и непростимо е, че убиецът извърши второ убийство, докато го търсеха. Това убийство лежи на некомпетентността на органите и неспособността им да си свършат работата.

# 253
То па да им имам и инсценировката, самоубийство в торса......

# 254
  • Другата България
Торсът е много общо казано, изстрелът е бил в областта на гърдите, което също е в торса.
Ама вкарайте малко въображение де! Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт