ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 10 - След финала

• 43 644
  • 624
  •   1
Отговори
# 255
А за какво им е да го самоубиват? Кому е необходимо?

# 256
А за какво им е да го самоубиват? Кому е необходимо?
Ами защото тя родната полиция не убива. Престъпникът се крие, крие две седмици и накрая вземе, че се застреля с пушка в гърдите SunglassesGrinning

# 257
Аз нищо чудно не виждам, че престъпникът, като не иска да го хванат се самоубива. Също нищо странно не виждам и да го гръмнат при престрелка.

А най-простото нещо е да се разбере с какво оръжие и от кого е застрелян. Схващам, че се търси някаква конспирация от страна на полицията да застрелват престъпниците вместо да ги залавят, ама не виждам защо биха го правили.

Все тая.

# 258
Родната полиция ни пази /по В.Маринов Joy /.
На тези мъже трябва  задължително  да им прожектират   разни кримки и документални филми с разследвания и после да ги карат да  разказват какво са научили .
Като слушах изказванията на някакъв  полицейски шеф , направо  ми стана страшно  , че  тези  ни "пазят" -някакви
 тъпи изрази и пунтиране на  мисъл  /Цв.Цветанов така се изразява , но е по-мазен/ .
Обаче си взимат  големите  заплати , пенсионират се 10 г. по-рано , а после  получават  доста заплати накуп и добра пенсия , докато си бачкат в някоя охранителна фирма .

# 259
Статия от вестник „Клуб 100":

# 260
  • София
Спекулации. Все още няма нищо официално обявено от Милошев и Нова.
Дано да има естествено.

# 261
И аз не вярвам, докато не го напишат официално Владо или Милошев.

# 262
Аз пък се надявам да няма втори сезон, а чисто нов крими сериал.

# 263
  • Другата България
Аз пък се надявам да няма втори сезон, а чисто нов крими сериал.
Май и аз съм така.

# 264
Във фейсбук пишат, че тази сутрин по БГ радио Карамазов е бил гост и е разказал, че от телевизията са искали още един сезон. Милошев се е съгласил и си е дал време 1г, защото за да стане 2ри сезон по добър от 1ви, трябвало добра сюжетна линия, която изисква време!

И това не вярвам да е вярно...

# 265
Не виждам какво развитие може да има историята, че да има втори сезон. Но пък нещо подобно в друго красиво и диво кътче на България бих гледала с интерес.

# 266
Сигурно омръзнахме с този "Мостът", но там вторият сезон беше със същата героиня и съвсем друго разследване, в което по разни причини се налагаше да работи и шведската и датската полиция и да си сътрудничат. Не ставаше дума за развитие на предходната история. Развитие имаше личната и история.

# 267
# 268
Не съм гледала "Мостът" и вероятно няма да го гледам, но мисля, че е излишно сравняването му с нашия филм. Съвсем различни сме като модел на поведение, стереотипи, психология и т.н. от скандинавските народи. И фактът, че те правят толкова добри криминални филми, т.е. имат материал, показва, че разликите между нас и тях изобщо не са само в тяхна полза.

# 269
Не сравнявам, къде забеляза сравнение? Давам пример как се прави успешно съвсем нова история със същите герои. И нищо общо няма с това, че едните са скандинавци, а другите източноевропейци.Това си е посто схема.

Общи условия

Активация на акаунт