СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 10

• 60 696
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Ех, с тези стойности направо ме върна към моята извънматочна преди време 😔 Но резултата ти със сигурност пада- няма как дори и ИМБ да е, да се покачи само толкова малко ЧХГ за 10 дни. Съжалявам за неуспеха и стискам палци за следващия път! 🤞🏻
Благодаря! Ако е само бихимична, ще излезе, че ме е споходил малкият дявол. При мен и без това само едни тръби са добре, остава и извънматочна да излезе. Ще пусна в понеделник още един тест, пък дано да продължи да пада и да се изчисти.

# 691
Привет, за 48 часа чхг е паднало наполовина и сега е около 400. Ясно е, че не се развива бременността, но кога да очаквам да падне и да се появи кървене?

# 692
Здравейте отново момичета,
Днес си направих отново кръвен тест и излезе стойност 1839, в 4 г.с и 6 дни съм според календарът ми.  Миналият петък бях на преглед и не се видя плоден сак. Чак утре съм на лекар и незнам какво да си мисля. Ето предисторията ми, описана в предходен пост :
"Последно ми дойде на 05.11, след което на 18.11 ми биха Хориомон 10 000. На 30.11 ми се появи кафяво течение, което на 01.12 беше като зацапване, а на 02.12 напълно липсва. Ходих на лекар на 02.12 направих бета ЧХГ, резултатът, от който е 90. Доки още преди да излезе резултата ми назначи Хориомон 5000, който сложихме веднага. Като и звъннах по-късно да и кажа за резултата, ми обясни, че стойността на ЧХГ- то е много ниска и бременността не се развива нормално, но ми каза да слагам вагинално 3х2 утрогестан.
Уточнявам, че започнах по малко да спирам утрогестана от петък и вчера сложих за последно. Това дали е проблем предвид днешната стойност на ЧХГ.

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 13:54 от TheSearcher

# 693
  • София
Не го спирай преди следващия преглед.

# 694
Здравейте. Днес ми е 1-ви ден закъснение (или 2-ри, разминават се датите последните месеци) и си направих кръвен тест с резултат 190 mIU/ml. Добре ли е, понеже разгледах доста таблици и има доста широки интервали, например от 5 до 400?

# 695
Здравейте. Днес ми е 1-ви ден закъснение (или 2-ри, разминават се датите последните месеци) и си направих кръвен тест с резултат 190 mIU/ml. Добре ли е, понеже разгледах доста таблици и има доста широки интервали, например от 5 до 400?

Честито и на финал да гушкате сладък бебок!

# 696
Със сигурност е положителен. Един кръвен тест показва наличието или отсъствието на бременност. Втори тест ще Ви каже повече. Ако направите още един 48ч след първият и резултатът се е удвоил(приблизително), значи всичко е наред. В този ред на мисли, честито и до финал!

# 697
Благодаря много Simple Smile ! А дали ще има проблем другият кръвен тест да е направен в различна лаборатория?
И може ли доброто му нарастване да изключи извънматочна бременност?

# 698
Здравейте! На. 15тия ден направих кръвен тест и ЧХГ-то показа 0.200 и на 18тия ден пуснах още един тест и чакам резултат! А ми бяха казали на 16тия ден след трансфера но беше събота и нямаше как  да го направя! Някой знае ли нещо по темата!

# 699
  • София
По възможност го направи в същата лаборатория.

# 700
Благодаря! Нещо повече 🙂

# 701
  • София
Аз на Маджарова писах.
Твоят 0.200 е отрицателен. Излезе ли вторият резултат?

# 702
Още не е!

# 703
Здравейте! На. 15тия ден направих кръвен тест и ЧХГ-то показа 0.200 и на 18тия ден пуснах още един тест и чакам резултат! А ми бяха казали на 16тия ден след трансфера но беше събота и нямаше как  да го направя! Някой знае ли нещо по темата!
Щом на 15ти ден тестът е бил отрицателен, значи едва ли има бременност.

Здравейте отново момичета,
Днес си направих отново кръвен тест и излезе стойност 1839, в 4 г.с и 6 дни съм според календарът ми.  Миналият петък бях на преглед и не се видя плоден сак. Чак утре съм на лекар и незнам какво да си мисля. Ето предисторията ми, описана в предходен пост :
"Последно ми дойде на 05.11, след което на 18.11 ми биха Хориомон 10 000. На 30.11 ми се появи кафяво течение, което на 01.12 беше като зацапване, а на 02.12 напълно липсва. Ходих на лекар на 02.12 направих бета ЧХГ, резултатът, от който е 90. Доки още преди да излезе резултата ми назначи Хориомон 5000, който сложихме веднага. Като и звъннах по-късно да и кажа за резултата, ми обясни, че стойността на ЧХГ- то е много ниска и бременността не се развива нормално, но ми каза да слагам вагинално 3х2 утрогестан.
Уточнявам, че започнах по малко да спирам утрогестана от петък и вчера сложих за последно. Това дали е проблем предвид днешната стойност на ЧХГ.

Бременна си и ЧХГ доста е нараснало, т.е. изглежда съвсем нормална бременност.

При първия кръвен на 2.12, който е бил 90, стойността е била съвсем нормална, даже идеална, за този ранен етап от бременността. Лекарят абсолютно не е бил прав, че е ниска стойността. След 10тия ден закъснение ще се види плоден сак, по-рано не очаквай това да се случи.

Задължително се консултирай с лекар за Утрогестан-а дали да го спираш, тъй като бременност има. Ти си прецени дали да останеш при този лекар или да отидеш при друг.

# 704
Happy_mommy, благодаря за съвета и подкрепата, видяхме сакчето, там където трябва е (отидох при друг лекар). За съжаление обаче на въпроса ми дали да продължа с утрогестана (вчера и днес продължих да го слагам 3x1), ми отговори, че количеството, което се слага е нищожно в сравнение с това, което организма сам произвежда в момента, един вид, че няма смисъл да слагам. Струва ми се рисковано и незнам какво да направя. Нещо не мога да попадна на лекар, на когото спокойно да се доверя.

Общи условия

Активация на акаунт