СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 10

• 60 716
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ти Heart

# 676
  • София
И смени лекаря

# 677
Здравейте! Вчера си направих кръвния тест на 11 ден след трансфер на три дневни ембриони и резултатът е  <0.1
Според вас има ли смисъл да правя друг тест или направо да спирам хапчетата😣😢

# 678
Съжалявам за отрицателния резултат, Геновева. Няма смисъл от повече чакане, късно е вече да се повиши резултата. Трябваше да е поне 30-40 за 11 дни след трансфер.

# 679
Здравейте, моля за мнение ☺️
Вчера ми беше 11ти ден закъснение, бях на лекар, но с мн въображение се видя 2мм сакче, по ехограх около 4г.с. Пуснах чхг - 950. Вижда ми се ужасно ниско за 5та седмица. Ще пусна утре контрола. Мн ме тревожи да не е извънматочна бременност 😕

# 680
Нали се е видяло сакчето, как така извънматочна? Нали лекаря знае дели го е видял в матката или извън нея?

# 681
Видя се една мини точка, която приеме, че е сакче засега. Имам и предишни бременности и винаги се е виждало ясно в 5+2-3 дни. Въпросната точка изобщо не отговаря на седмицата, а няма изобщо вариант за късна овулация, знам със сигурност кога е била

# 682
  • София
Така или иначе, освен да следиш нещата друго не можеш да направиш в момента. Тервожиш се или не каквото е такова

# 683
Здравейте,
Миналата Неделя си направих тест за бременност и излезе с 2 ярки червени черти. Сега в сряда ходих на преглед, но лекарят каза, че е кухо яйце т.е. вътре изобщо няма нищо. Исках второ мнение и се консултирах с др. Гинеколог по телефона, като тя ме посъветва да си направя кръвен тест на 48ч. И да изчакам до следващия вторник, за да ме прегледа и тя. Направих си теста, нооо нищо не разбирам, а до вторник има доста време.
Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна!!
В първия тест резултата беше 51 568.00 mIU/ml
Във Втория : 57 558.00 mIU/ml

# 684
Мария, на колко дни закъснение е първият кръвен?

# 685
Вторият гинеколог, с когото сте се консултирали по телефона погрешно ви е посъветвал- щом се вижда плоден сак в матката нвма абсолютно никакъв смисъл да се пуска кръвен тест- той показва само, че има бременност. Дали тя се развива и дали има ембрион може да се потвърди само с ехографско изследване. Отидете пак на лекар- вече са минали 2 дни от сряда и би трябвало да има развитие. Но стойността на ЧХГ е доста висока. Също съм на мнение, че до сега трябваше да се види ембрион. Възможно е лекарят, който ви е преглеждал да не е много в час или с лоша апаратура. Стискам палци всичко да е наред!

# 686
Имах проблем с цикъла и ноемви изобщо не ми дойде, направих тест в средата на месеца и беше отрицателен. последната ми менструация беше 17 октомври.

А иначе същия лекар ми следи първата бременност и в крайна с етка вс беше наред. Но апаратурата не е от най ... , но не знам може и да е прав... Sad сега ще видим и на частно на по-нова апаратура.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 20:00 от AnMary

# 687
Здравейте ,

На деня в който трябваше да ми бъде първия преглед при доктора чхг 4000 и не се видя нищо, след 4 дни пуснах пак чхг 8000 и уж се видя нещо съвсем малко. Днес бях пак на преглед седмица след 8000 чхг и пак едвам си вижда нещо и уж съм в края на седма началото на 8 седмица - пуснах чхг и е 10000.Явно не се удвоява ,но не е тръгнало да пада и не знам какво да мисля. Доктора каза,че за първи път вижда такова нещо.

# 688
На 10-ти ден от трансфера - 33, на 13-ти - 93, на 23-ти ден 102. На прегледа не се видя ясно сак, док. каза „това може и да е, ама не се вижда”, което наложи да се пусне новото изследване. Моля се да е стигнало до някъде и да сме го засекли да пада, а да не е някъде по тръбите.

# 689
Ех, с тези стойности направо ме върна към моята извънматочна преди време 😔 Но резултата ти със сигурност пада- няма как дори и ИМБ да е, да се покачи само толкова малко ЧХГ за 10 дни. Съжалявам за неуспеха и стискам палци за следващия път! 🤞🏻

Общи условия

Активация на акаунт