СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 10

• 62 117
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Щом си пускала вчера, пусни утре, горе долу по същото време ако можеш. Защо чак в петък иска този доктор?

не знам така ми каза в петък да пусна явно да е сигурен и след това на преглед

# 646
  • София
А колко дни са минали от трансфера и колко дневни ембриони?

# 647
А колко дни са минали от трансфера и колко дневни ембриони?

2 петдневни - на 30.10 ми беше трансфера

# 648
  • София
Би трябвало да се види вече, но знае ли човек.
Така или иначе освен да чакаш друго не можеш да направиш.
Стискам палци в петък всичко да си е по местата 🍀

# 649
Привет момичета,  след поредния трансфер (6-ти), най-накрая виждам положителен резултат,  но май не се удвоява правилно,  но днес ще ходя при доки да видим какво ще каже. В петък 10-и ден от трансфер на три 5 дневни,  резултат 51.6, вчера 96.7. Надявам се на чудото.

# 650
coolyto, преди теста с резултат 4000 нямаш ли други ЧХГ? Не мога да си обясня защо са ти искали чхг на 26ти ден след трансфер! Само преглед ще ти даде точен отговор. Иди и при друг лекар. В коя болница си?
Недасон, за 4 дни е слабо нарастването, но чудо винаги може да се случи. Бих посъветвала всички да повтарят изследването на 48 или 72 часа, за да може да се тълкува по-точно.

# 651
Здравейте, моля по-запознатите с кръвните тестове за мнение - смятате ли, че кръвен тест ще бъде достоверен при направена инсеминация на 16.11. и реинсеминация на 17.11. Хориомон 5000 ми е поставян на 15.11., тоест от хориомона са минали повече от 10 дена.
Хич не мислех да се бода, но искам по-скоро да разбера, защото са ми готови документите за подаване във фонда, само изчаквам резултата от тази / 4-та поред/ процедура.

# 652
  • София
Още 2 дни изчакай, да са минали поне 12 дни. Пожелавам ти да не се налага да подаваш документите за фонда ❤

# 653
Благодаря, много мило.
Имам такова усещане, но аз всеки път го имам. Хващам се като удавник за сламка за всеки шанс Grinning
А и в конкретната процедура О. настъпи след реинсеминацията /някъде към 17.11./, така че може би наистина е рано.

# 654
coolyto, преди теста с резултат 4000 нямаш ли други ЧХГ? Не мога да си обясня защо са ти искали чхг на 26ти ден след трансфер! Само преглед ще ти даде точен отговор. Иди и при друг лекар. В коя болница си?
Недасон, за 4 дни е слабо нарастването, но чудо винаги може да се случи. Бих посъветвала всички да повтарят изследването на 48 или 72 часа, за да може да се тълкува по-точно.

На 14 ден чгх-то ми беше 177 това ми беше датата на кръвния.Иначе аз си пуснах чгх по мое желание на 26 ден.В Бургас съм Мбал Бургас.
Аз съм с крива матка и нз дали може да не е видял но ме гледа с вагинален ехограф. Нз дали може да има извънматочна без кървене и симптоми и да се открие на по-късен етап.Имам само лек дискомфорт и придърпване като тежест в ляво до яйчника.

# 655
За съжаление, има и извънматочна без кървене. Кръвта идва от спукан кръвоносен съд, каквито има по тръбите, а и самите тръби са тесни и неподходящи за бързо растящия ембрион, та бързо за пукат. Но, като ме оперираха от моята извънматочна(спукана тръба още в началото на 6-та седмица) бях в болницата с момиче, чиито ембрион се беше загназдил в яйчника. Тя беше в 10г.с., без кървене, и много трудно установиха къде точно е плода.

# 656
За съжаление, има и извънматочна без кървене. Кръвта идва от спукан кръвоносен съд, каквито има по тръбите, а и самите тръби са тесни и неподходящи за бързо растящия ембрион, та бързо за пукат. Но, като ме оперираха от моята извънматочна(спукана тръба още в началото на 6-та седмица) бях в болницата с момиче, чиито ембрион се беше загназдил в яйчника. Тя беше в 10г.с., без кървене, и много трудно установиха къде точно е плода.

А как би могло да се загнезди в яйчника при инвитро -нали от долу на горе се слагат ембрионите.Ще е много чудно ако е минал през целия път на обратно до яйчника като се има впредвид че моите тръби са нагънати.

# 657
Е, да- при силно нагънати тръби трудно би стигнало до яйчника. Вероятно не се е видяло заради формата на матката. Стискам палци всичко да е нареди да се види на следващия преглед!

# 658

Здравейте,
Някой знае ли какво е това Pato последното? Притеснява ме, че е червено.
Чак другата седмица съм на гинеколог.
Благодаря!

# 659
  • Варна
Може би че е много извън референтните стойности. Което си е нормално за бременни.

Общи условия

Активация на акаунт