Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~199

• 33 698
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

Подарък за всички вас.

# 61
Какно кафе Сиси по това време...По-подходящо е чяия бяло вино или бира...или чаша вода....

Май ни забравиха и днес - все още няма фрагман.....

Кошмарите на Сюрея....

# 62
Ани, скъпа, Слънце,

Скрит текст:
ти можа ли да изгледаш другите серии от  Чернобил?
Аз тази вечер  ще  се опитам  да  влеза  за  втори  епизод.
Приятно гледане и приятна  вечер.
Всичко най-хубаво.

# 63

Иии за последно  bouquet

smile3518

# 64
Ани_ благодаря за фрагмана  Hug
Много тъга ще има във финалния епизод...  smile3518
Снимката на Есма е много хубава...но човека го няма...Ще останат само спомените.....
Щастлива майка е Есма  Flowers Four Leaf Clover

Злати имам нужда от помощ...

Скрит текст:
Бабата на Джанет ще умре ли  newsm78

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 21:19 от MAMA-AN

# 65
Ани Hug
Скрит текст:
Няма да умре!
Сиси Hug

Ани_ Hug,благодаря за фрагмана!
превод на репликите...
Цитат
Перевод:

-Когда говорят, что люди не меняются, первыми как правило возражают ученые люди. Потому что в природе единственное, что постоянно находится в движении - это изменения. Энергия меняется, растет, преобразовывается, умирает…
Пытаться все держать под контролем вместо того, чтобы открываться новому опыту; жить воспоминаниями вместо того, чтобы создавать новое; искать постоянство, не позволять изменениям входить в жизнь - все это против нашей природы. Изменение вечно. Но как мы его примем, зависит от нас. Нам может открыться второй шанс, а может внезапно настигнуть смерть. Если мы разожмем кулаки и примем все как есть, то в любой момент нам может открыться новый шанс. В любой момент мы можем родиться заново
Реплите от фрагмана е послание от сценаристката  Дениз Акчай Катъксъз пуснато по-рано! Peace

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 21:50 от Zlatina3

# 66
Ани, скъпа,  Злати, Слънце,  сега видях, че ме питаш за кога ще пием  кафенцето.  Ами - за нощес.  И без  това  друго  време няма, освен  нощите.
Ще гледаме и  втори  и  трети  еп. на Чернобил  и  то  ще  съмне.
Приятна  вечер.  Всичко най-хубаво.

Сладури,  какво е  това??  като нищо не разбирам, ще ви питам  като  олигофрен.

# 67
Ани, скъпа,  Злати, Слънце,  сега видях, че ме питаш за кога ще пием  кафенцето.  Ами - за нощес.  И без  това  друго  време няма, освен  нощите.
Ще гледаме и  втори  и  трети  еп. на Чернобил  и  то  ще  съмне.
Приятна  вечер.  Всичко най-хубаво.

Сладури,  какво е  това??  като нищо не разбирам, ще ви питам  като  олигофрен.
Сиси Hug,пише,че Еркан ще прави/създава своя телевизия или телевизионен канал... Wink

# 68
Добро слънчево майско утро   sun
И кафенцето ни е слънчево....

Нека и денят да бъде топъл и щастлив Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Злати  Hug Сиси  Hug

Интересна новина за Еркан - след магазина за месо, който бизнес изглежда продаде, направи ресторант, който се подпали. Сега е решил да прави телевизия....Да е на слука новия му бизнес  newsm10 Но в този бизнес има големи акули...Дано да му провърви  Praynig

Днес ще чакаме да ни пуснат снимките и озета на Невестата....Доколкото разбрах от фрагмана, Есма си е отишла в зимната градина - при нейните цветя....Есма трябва да е спокойна, защото постигна мечтата си - семейство Боран да бъдат сплотено и единно семейство. За да се случи това и Есма трябваше да се промени, което стана възможно благодарение на Сюрея....Щастлива майка е Есма  Flowers Four Leaf Clover

# 69

Добро утро, прекрасен ден,  щастлива вечер.
Бъдете винаги млади,  желани и  обичани.
Младите момичета, да си имате семейства, защото  на  стари  години  самотата  е  лошо  нещо.
непременно да си имате дечица -  това  е най-голямото  щастие  на  земята.
Скрит текст:
Майчинството не е  само да го  родиш,  а  да  го  отгледаш,  да го направиш  здрав,  умен и  образован  човек,  за да  си  щастлива  на  стари  години.
Родих и  отгледах  двама  сина,  изучих ги,  имат си професии,  те  ми  родиха  по  2 внучета - общо 4.
Ами на моята  възраст  това  е  щастието.
Най-големият ми внук завел  любимата  си  жена  в  Рим, стояли там  една седмица   на гости,  после  се изкачили  на  високият   хълм   Капитолий  и  моят  внук й  подарил годежен  пръстен  и  й  предложил  брак.  Тя  много  щастлива  се съгласила. Било  най-върховното  предложение  за  брак.
Сега  са  на  работа  в  София  и  са  на  седмото  небе  от  щастие. И аз  съм  щастлива  с тях.  На моите години  това  е  най-голямото  ми  богатство.

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 07:11 от sisi55

# 70
Добро утро! Hug

Ани HugСиси Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията!

Сиси Hug
Скрит текст:
Да ти е честита снахата на внука!Много щастие им пожелавам! Two Hearts

Приятна сряда на всички! Hug

# 71
Злати  Hug

Утре бил последния снимачен ден на Невестата....
А в други ден за последно ще бъдем заедно с героите...Тъжно, но всяко начало има край...

Снимки от финалния епизод....

# 72
Ани Hug

Последните нови снимки за финалния епизод пуснати на сайта на Стар тв.! Peace

87. Bölüm 'Final Bölümü'

и озета...
Скрит текст:
Esma’nın ölümü sonrası Boran’lar toparlanacak mı?
Esma, Garip’siz yaşamanın ağırlığı ile iyice kötüler ve onun için de beklenen son gelir. Konak için ve Bursa halkı için Esma Sultan’ı uğurlamak kolay olmayacaktır. Esma için ise bu bir veda değil bir kavuşmadır. Esma’nın ölümü sonrası Boran’ların hayatında bir çok şey değişmiş olsa da Esma’nın korumaya ve birlikte tutmaya çalıştığı aile sapasağlam yerinde durmaktadır.

Yayın Günü: 31 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00
===========================================

Превод на озета...
Цитат
Сможет ли семья Боран собраться после смерти Эсмы?
Под грузом тяжести потери Гарипа состояние Эсмы ухудшится и для неё наступит ожидаемый конец. Жителям особняка из города Бурса провожать Эсму Султан в последний путь будет нелегко. Для Эсмы же это не прощание, а встреча.
Несмотря на то, что после смерти Эсмы, в жизни семьи Боран много всего изменится, та семья, которую Эсма всегда защищала и старалась держать вместе, всё же твёрдо стоит на ногах.
Днес е последния ден на снимките!
Официально: Сегодня последний день съемок в особняке. Будет скачок времени в 4-5 лет. Все живы здоровы и счастливы. Будут что-то отмечать...

Ето и Неслихан Йелдан (Сенем) пише, че днес актьорите се прощават един с друг...

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 15:52 от Zlatina3

# 73
Злати благодаря за с9нимките и озета на Невестата  Hug
Дано епизода да не свърши с погребението на Есма....Да има малък прескок във времето героите да се съвземат и да продължат напред...

# 74
 wavey

Снимките ме натъжават .. този сериал ще ми липсва.  newsm45 И искам щастлив финал.. да внимават какво ще поднесат в Петък.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт