Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~199

• 33 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте сладури, приятна вечер.
Скъпите ми момичета - Ани, Злати  и  другото  Ани, благодаря ви  за  споделеното  и  новините.
Ще чакаме с  нетърпение  утре  вечер.
Само се моля  дано  няма  такова  неистово  хилене  срещу  зрителите.  Много  се  моля.  Ние  сме  изключително интелигентни  зрителки.
Каквото са ни  снимали,  такова  ще  гледаме.

Нощес  изгледах  и  двете  серии  за  Чернобил.  Страхотен  сериал.  Страхотни  актьори,  страхотен  сюжет.
Легнах  си  сутринта  в  4  часа.
Златинче, скъпа,  благодаря  ти за подсказката  за идеята Еркан  да  прави  нов  ТВ  канал.  Дано да си е направил  добре  сметката,  защото,  както  каза Ани  там  са  най-големите  акули  и  никоя  няма  да  отстъпи бизнеса  и богатството  за нов  канал.  Дано  всичко  да е  на  добре.  Много  трудна  дилема  и   много  труден  избор.
Но,...той  си  знае.....
Силата му е в превъплъщението  на  актьорите  и  реквизитите.

# 76
Малко снимки зад кадър от Невестата...

# 77
На втората снимка Аслъ каква е ухилена. Като момиченце. Smile Изобщо не мога да й дам 30+

# 78
На втората снимка Аслъ каква е ухилена. Като момиченце. Smile Изобщо не мога да й дам 30+

Много младее Аслъ  newsm10

Елена Вюновa - Анастасия....

# 79

Добро утро. Четвъртък е.  Желая ви прекрасен  ден, изпълнен  с  много  обич.
Да ни е  сладко  кафенцето.  На здраве.

# 80
Добро утро  Hug
Ако сега се "надигате" като мен ви пожелавам приятно разсънване - Сиси вече ни е приготвила кафето  Coffee Coffee
А ако вече сте станали,  ви пожелавам успешен и пълноценен работен ден  Peace
И не спирайте да мечтаете - никога не се знае колко щастие ви чака ей там зад ъгъла  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 81
Добро утро! Hug

Сиси Hug,вече е заредила с кафенце! Hug

Ани Hug,благодаря за снимките зад кадър от ИН!Било си е истински празник за присъстващите! Peace

Желая ви приятен,слънчев ден! Hug bouquet

# 82
Ох, да се вредя и аз в групата на пиещите кафе!

# 83
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за кафето и пожеланията Heart
Остава един ден до финала на ИН....който пак няма да мога да гледам... CryCryCry

Хубав и усмихнат ден на всички в темата...

# 84
Злати  Hug Лу  Hug Гости   Hug

Актьорите се сбогуват....

# 85
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро Момичета! Hug Днес дали ще ни пуснат още един откъс,или ще ни оставят само с един? Хубав ден ви желая! HugKissing HeartHeart

# 86
Мухи - да се надяваме, че ще ни пуснат или фрагман, или откъс от епизода...Ще чакаме....

Ада Боран с чичо си Фарук....
Тази снимка ми дава надежди, че ще има скок във времето.... Thinking

Предполагам, че това е Февзи Боран с чичо Фарук...

Последна редакция: чт, 30 май 2019, 11:41 от MAMA-AN

# 87
Привет! Hug

Лу HugГости HugАни HugМухи Hug

Цитат
Тази снимка ми дава надежди, че ще има скок във времето.... Thinking
Ани Hug,ще има скок от 4-5 години!Вчера след като пуснах новите снимки и озета...пуснах и това от рускините...
Цитат
Днес е последния ден на снимките!
Официально: Сегодня последний день съемок в особняке. Будет скачок времени в 4-5 лет. Все живы здоровы и счастливы. Будут что-то отмечать...

Йозджан се сбогува с ИН
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456240613%2F1e51 … l_wall_-141466025

и Аслъ...
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456240614%2F2b66 … l_wall_-141466025

— Финал
https://vk.com/ozcandnz?z=video364886245_456241844%2Ffaf79e9521e … pl_wall_-43059533

# 88
Злати разсъждавам на клавиатурата...

Сюрея е с нова прическа - отново с бретон....

# 89
 wavey  sun

Докато ровех в Ютуб какво ми излезе. Тематично преди финала

.

Може и преди да е слагано тук, но все пак да си припомним първата серия.  Hug   Blush  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт