The Handmaid's Tale - Тема III - "Under His Eye!"

• 28 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ако случайно не сте гледали промото на 4я епизод

https://youtu.be/W4GBpntfIn4

# 76
Ако случайно не сте гледали промото на 4я епизод

https://youtu.be/W4GBpntfIn4

Значи леля Лидия се завръща...

# 77
Серина е много красива жена по моите критерии и това неминуемо ме кара да й симпатизирам. Но все пак жестокостта няма друго измерение освен жестокост. Независимо от причината. Чак ме е яд на мене си, че й се кефя хахаха Simple Smile)
Статията не е нищо особено, просто мнението ми. Но си я харесвам
https://momichetata.com/filmi/istoriyata-na-prisluzhnitsata-treti-sezon-e-tuk

# 78
  • София
В трейлъра за трети сезон  аз ви бях пускала че я посреща Серина от самолет красивият американец. Дано е нещо което си струва.

# 79
Днес открих, че след толкова чакане  - накрая съм пропуснала началото на сезона! Simple Smile Изгледах първите 3 епизода наведнъж. Със смесени чувства съм - признавам си, че ми харесва този оптимизъм и ще се радвам да се срине системата и в типичния холивудски стил да видя как на лошите им го връщат тъпкано, но ми е странно и неестествено, когато липсва онази тягостна атмосфера и го няма чувството за страх и безизходица. На мен лично не ми въздейства филма вече по същия начин, а не съм гледала Чернобил!

Аз бях голям противник на Серина, но си признавам, че вече отново започвам да й симпатизирам. Дано наистина се включи в съпротивата, защото реално няма как да се случи преврат, ако някой от вътре на високо ниво не се намеси. Даже си мисля, че самия Джоузеф трябва да разруши онова, което е създал - Джун и другите Марти няма как да променят нещо съществено- те могат само да организират някое бягство и толкова.
Фред играеше роля - нали го дадоха как тренира речта пред някаква мадама от бордея. Много ми се ще Серина да го заблуди, че му се връзва, а всъщност да го срине и унищожи. Защо не и да си роди бебе от онзи готиния журналист! Simple Smile Тя обаче трябва да плати висока цена за гадостите, които направи - така, че не очаквам чак такъв хепиенд!
Какво мислете, че се случва със съпругата на главния командир? По време на проверката от полицията показа завидно хладнокръвие е здрав разум - почвам да си мисля, че е започнала да се бунтува открито и за това командира я упоява?
Лидия както винаги ми е ужасно противна!

# 80
Скрит текст:
Днес открих, че след толкова чакане  - накрая съм пропуснала началото на сезона! Simple Smile Изгледах първите 3 епизода наведнъж. Със смесени чувства съм - признавам си, че ми харесва този оптимизъм и ще се радвам да се срине системата и в типичния холивудски стил да видя как на лошите им го връщат тъпкано, но ми е странно и неестествено, когато липсва онази тягостна атмосфера и го няма чувството за страх и безизходица. На мен лично не ми въздейства филма вече по същия начин, а не съм гледала Чернобил!

Аз бях голям противник на Серина, но си признавам, че вече отново започвам да й симпатизирам. Дано наистина се включи в съпротивата, защото реално няма как да се случи преврат, ако някой от вътре на високо ниво не се намеси. Даже си мисля, че самия Джоузеф трябва да разруши онова, което е създал - Джун и другите Марти няма как да променят нещо съществено- те могат само да организират някое бягство и толкова.
Фред играеше роля - нали го дадоха как тренира речта пред някаква мадама от бордея. Много ми се ще Серина да го заблуди, че му се връзва, а всъщност да го срине и унищожи. Защо не и да си роди бебе от онзи готиния журналист! Simple Smile Тя обаче трябва да плати висока цена за гадостите, които направи - така, че не очаквам чак такъв хепиенд!
Какво мислете, че се случва със съпругата на главния командир? По време на проверката от полицията показа завидно хладнокръвие е здрав разум - почвам да си мисля, че е започнала да се бунтува открито и за това командира я упоява?
Лидия както винаги ми е ужасно противна!

Това е интересно предположение. Наистина се държи странно жена му.

Не вярвам Джоузеф да разруши това, което е създал..

Непременно гледай Чернобил.

# 81
  • София
Много странно развитие до момента. Доколкото си спомням от предишния сезон, Лорънс беше в по-непринудени отношения с прислужницата си Кора. Тя го овикваше, спореха, той спаси Емили и се съгласи и за детето на Джун. И сега го играе някак на домашен садист. Кора изчезва, държи в напрежение Бет и Джун. Определено странно.

# 82
Направо не мислим обрат, аз вчера гледам трета серия и се чудя, дали героя в сюжета е същият или друг, голяма дупка в сценария и не е само това, стана разпасана команда, то винаги е така, като няма книги.... Сценаристите винаги подценяват зрителите, за разлика от писателите - читателите.

# 83
Ами аз не съм толкова... Как да кажа. За мен е естествено до някъде да е по "разпасано". Все пак са минали поне 2 години от началото на създаването на Г. Респективно винаги в началото нещата са по-строги, после всеки някак се напасва и оцелява.

А за мен образът на този е много по дълбок и тепърва ще разберем какъв е и какво го движи в реакциите му. Има нещо психопатично наистина, но от една страна признава Емили за брилянтен ум, от друга има фрази като "ето жените все пак могат да са полезни за нещо". Аз мисля, че тепърва ще го разкриват като характер.

А за Серена, че ходила при Джун, тя и преди си ходеше където си иска, нали я заведе в сиропиталището при Хана, после се разхождаше с нейната приятелка и бебето. Ходеше си Simple Smile

Кога излиза 4 епизод?

# 84
  • София
Това "и жените служат за нещо" си мисля, че го направи показно заради другите командири. Един вид пази поведение, да не го заподозрат, а в същото време им помага да избягат в Канада.

# 85

Кога излиза 4 епизод?

в САЩ излиза в сряда. У нас на HBO GO в четвъртък.

# 86
Аз не търся дълбока логика, сигурна съм, че няма, факт е, че той вторият сезон беше представен като лежерен готиняк, мартата му и тя беше пълен айляк, а сега треперят като го погледнат. С ерена - разбирам да влезе, но Ник - не, че и секс правиха се подразбира Stuck Out Tongue Winking Eye но уей да се вържа на това

# 87
Това "и жените служат за нещо" си мисля, че го направи показно заради другите командири. Един вид пази поведение, да не го заподозрат, а в същото време им помага да избягат в Канада.

Аз не търся дълбока логика, сигурна съм, че няма, факт е, че той вторият сезон беше представен като лежерен готиняк, мартата му и тя беше пълен айляк, а сега треперят като го погледнат. С ерена - разбирам да влезе, но Ник - не, че и секс правиха се подразбира Stuck Out Tongue Winking Eye но уей да се вържа на това

Според мен образа му е на някакъв перко - няма как да измислиш подобно нещо, да си повярваш, че си толкова велик и можеш да решаваш човешки съдби (кой да живее и кой не и и как точно) и да си нормален. Явно той се изживява като нещо повече от масата и един вид прави селекция на хората, които ще продължат човечеството - умни, способни и здрави - нещо подобно като нацистите. Връзката с Дарвин така я разбрах - контролирана еволюция! Simple Smile Държанието му към Джун го виждам като изпитание - пробва я колко е устойчива, хитра и решителна, пък и иска да й покаже, че не бива да е прекалено самонадеяна.

# 88
Тази сцена ми е любима.

# 89
  • София
И това бебе как оживя след като беше под вода в ледено студена вода...

Общи условия

Активация на акаунт