Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 942
  • 741
  •   2
Отговори
# 315
Ponds са минерално олио,вода,глицерин,алкохоли.Кремчета за 5 долара от супермаркета,дори Нивеа навярно са по-добри.

# 316
Харесвам марката PONDS,въпреки изказаните по-горе мнения.От Гиблартар си купих последно и въпреки ниската цена около 10 долара съм много доволна.За съжаление в България никъде го няма.

# 317
сега се опитвам да се сетя къде го гледах... беше около 10 лева по спомен този пондс..май имаха и дегримиращи кърпички с тази марка ?!

# 318
Вероятно в магазин за паралелен внос.

# 319
  • София
Отдавна ги няма в България Ponds. Аз си купувах преди 25 години крема им за лице с алое Вера и го ползвах за ръце. Има ги по супермаркетите в Германия.

# 320
  • Deutschland
Отдавна ги няма в България Ponds. Аз си купувах преди 25 години крема им за лице с алое Вера и го ползвах за ръце. Има ги по супермаркетите в Германия.

В кои точно супермаркети?

# 321
А възможно ли е качеството на тоя крем да е различно в различните държави? Аз също си го бях закупила (по-точно на мъжо) за една ваканция. Около 3$ беше някакъв тревъл сайз нахвърляни бяха до касите. Е сега разбира се че и аз го пробвах Simple Smile Е толкова хубаво нещо няма. Хидратира, без кир ефект, една сочност придаде на сухата ми кожа, озаряване. Може би не на всякъде са едни и същи. Аз лично говоря за Щатите и в хранителен супермаркет.

# 322
Отзиви за този слънцезащитен?

Ако си близо до Холандия,в Джъмбо продават този

Невероятен е,няма изгаряне и тенът държи с месеци.Не съм гледала обаче дали Джъмбо имат онлайн магазин

Тея Ponds ги има фул навсякъде из нета,честно казано и аз не съм ги срещала в супермаркетите,но като им гледам цените едва ли са нещо кой знае какво.В този ценови клас Лореал просто няма конкуренция,поне за мен.

Фрау Скитница ти си в Германия,моят съвет е,пробвай MARIA GALLAND или DR. GRANDEL, уникални са.Моята козметичка в БГ ми ги препоръча,цените са поносими и са върхът.

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 23:59 от VanessaDE

# 323
  • Deutschland
За съжаление не. Близо съм до Франция

# 324
Според мен щом е фактор 50,става.Бях скоро в Тунис,няколко човека  ми препоръчаха лосион със зехтин и лимон.Страхотен тен правел.Аз обаче нали съм си българка,реших че "направи си сам" ще е по-качествен.Купих зехтин и лимон и се мазотих,трябва да ти кажа,че половината хотел се намаза с моя "лосион" Joy Аз лежа на плажа без чадър и никаква друга защита,с това нещо нямам изгаряния,няма болка и тенът ми почти не е избледнял.

# 325
Този "направи си сам" лосион и аз съм ползвала. В Италия доста италианки и рускини се мазаха с такъв, и имаха разкошен тен. В последствие и аз.

# 326
  • Deutschland
Ванеса, благодаря за предложенията. Честно казано, мъча се да си спомня къде съм виждала Пондс, но не успявам

# 327
Добри кремове са на guerlain abelle royalle
 серията е уникална мн по добре от диорс
Здравейте,интересувам се от кремовете на CLARINS anti age.
Има ли отделна тема?И къде цените са поносими,тоест има промоции да се следи,искам да купя доста неща.От два месеца тествах някои от продуктите и кремовете ми допаднаха много. Multi -Active Nuit и Multi -Active-Jour.
Благодаря за съветите,много полезна тема.
Мулти актив са слаби кремове,анти ейдж многооо силно казано.Първи стъпки в марката бих казала,ако си на 25-30г примерно.Екстра фърминг цялата линия е уникална,анти ейдж плюс запълващо действие.Аз съм много доволна от тях.В момента използвам Dior Capture Youth(също слаб крем)

# 328
  • София
Според мен щом е фактор 50,става.Бях скоро в Тунис,няколко човека  ми препоръчаха лосион със зехтин и лимон.Страхотен тен правел.Аз обаче нали съм си българка,реших че "направи си сам" ще е по-качествен.Купих зехтин и лимон и се мазотих,трябва да ти кажа,че половината хотел се намаза с моя "лосион" Joy Аз лежа на плажа без чадър и никаква друга защита,с това нещо нямам изгаряния,няма болка и тенът ми почти не е избледнял.

Аз, до сега само с зехтин се мажа. Яко!И ставам черна като циганка и кожата ми става една мека, гладка. Сега ще добавя и лимон.Преди няколко години, имах колежка която е женена за турчин. Тя ме светна за зехтина.

# 329

Аз, до сега само с зехтин се мажа. Яко!И ставам черна като циганка и кожата ми става една мека, гладка. Сега ще добавя и лимон.Преди няколко години, имах колежка която е женена за турчин. Тя ме светна за зехтина.
А има ли значение вида на зехтина? Имам едно Помаче, става ли? В какво съотношение е с лимона?

Общи условия

Активация на акаунт