Какъв крем за лице използвате? – Тема 15

• 72 854
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Никога не съм си мазала лицето с крем изоставила съм се явно
Много са ми интересни такива лозунги в подходящата тема, подбрана за целта. bowuu
Години?
40и отгоре ще се мажем къкво да правим аз пудра сложих два пъти и ми се удърви лицето крема може да помогне

# 181
Никога не съм си мазала лицето с крем изоставила съм се явно
Абе то и аз не се мазах, пък един ден  преди няколко месеца, на 42, взех че се позагледах в огледалото - неравномерна и отпусната кожа, черни точки, бръчки,  плюс сенки и подпухналост на долния клепач. Сети се какво се случи ... С бяла и декоративна козметика се чувствам самата аз по-добре.
В тази връзка евала на рускините - при тях да си жена е ритуал и култ. Българката трябва да проумее, че за да е желана жена не е достатъчно да готви перфектна мусака.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 21:40 от storm76

# 182
Момичета някой хубав крем за бръчки да знаете

# 183
  • Deutschland
За бръчки аз ползвам Био ойл, лицето след него е гладко. Трябва постоянство обаче, а аз забравям

# 184
Момичета някой хубав крем за бръчки да знаете
Е нали не се мажете с крем?
В момента, след като не получих отговор за тази козметика, рискувах със серума от тази серия: http://www.seisabansoap.eu/categories.php?CategoryID=42
Доволна съм.
Също и един от мезо серията

# 185
За всичко си има първи път

# 186
  • Edinburgh-UK
Момичета ,защо според вас след като се намажа с крем който съдържа  хиалуронова киселина лицето ми седи много мазно  имам чувството, че крема не попива въобще в кожата ?и при вас ли е така ?

# 187
Зависи от крема, доста наблягам на продукти с ХК и всички попиват.

# 188
За бръчки аз ползвам Био ойл, лицето след него е гладко. Трябва постоянство обаче, а аз забравям
Кой на Био ойл?

# 189
  • Deutschland
Кой на Био ойл?

Олиото

# 190
Според мен не е до свикване на кожата на слънцезащити. Аз до към 30тата си година не съм ползвала, освен на морето, но винаги съм се крила като дявол от тамян от слънцето.
На 30 се наложи да ползвам слънцезащита, защото имаше риск да се пигментират белези от шарка на лицето ми. Оттогава ползвам през всивки месеци, в които слнцето топли. От ноември до към март не ползвам.
Ами, кожата се отблагодарява от пазенето от слънце, нямам бръчки и фини линии на 40, нямам петна. Тенът ми е равномерен. Опита се да ми излезе едно на челото с неподходяща слънцезащита, но само аз го виждам и силно казано е петно.
Случвало ми се е жени, които видимо не се пазят от слънцето и правят тен, да ме питат как е възможно да сме на едни години.

Аз също не съм била предразположена никога към петна и лунички, но според мен това става с годините. Нали сте забелязали, че по-възрастните жени имат петна по ръцете и къде ли не, тв организма все пак настъпват хормонални промени сигурно още на 40 и ставаме по-податлини на появата на петна.

Advanced Night Repair не направи нищо при мен, освен, че не ми правеше поне някаква реакция.
Estee Lauder ги отписах, след като спряха старата версия на Revitalizing Supreme, новият му заместител не прави абсолютно нищо.

Откакто си намерих Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream и серумът Ultimune пак на Shiseido, си усещав лицето наистина гладко с хубав тен и без фини линии.

Слънцезащитата ми е Sun Wrinkle Control Clarins 50+. Не мисля, че кремовете не защитават от слънцето. И аз така бях започнала да мисля докато не си купих този.
На Ра Лош новият Shaka Fluid - ми, с него осмен, че не ми избиват петна или лунички, оставам бяла като през януари

# 191
Момичета ,защо според вас след като се намажа с крем който съдържа  хиалуронова киселина лицето ми седи много мазно  
При мен най-много кир ефект да се получи, ако съм комбинирала с неподходящ серум. Иначе, по-скоро попиват в кожата като в суха гъба и определено не мазнеят. Може би е от самия крем.
Скоро имах подобно усещане от хидратираща маска на Виши. След почистване с влажен тампон, точно мазнеещо ми оставаше. Не знам коя съставка не ми понесе, но след 2 ползвания за седмица се изпъпчих. Не е хиалуроновата киселина със сигурност. Мисля да ми беше последен опит с марката.

# 192
Аз ползвам крем за лице откакто бях 14- 15 годишна, ех колко отдавна беше...Слънцезащитна от около 15 години вече. Струва си, кожата се отблагодарява за грижите, а може и ген да е. Нямам петна, почти нямам бръчки. Затова изказвания, че някой не ползва крем са ми странни, особено в тая тема.

# 193
И аз от много рано започнах с грижите,винаги ми е било интересно,да речем на ниво мания.
Слънцезащитна обаче - едва преди няколко години,като започнаха да ми излизат петна.Голяма досада са,няма оправия.
Директно по темата,отварям нощем крем на Корес с рози.

# 194
  • Sofia
Момичета, моля за някакви насоки към крем (може и медицински), който матира, не прави кир ефект и не седи тежък на лицето. Simple Smile
Кожата ми е мазна, склонна към акне и лятото не мога да понасям тежки продукти.
Досега ползвах този в спойлера, но искам да посменя малко. Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт