В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 44

• 42 623
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
И аз не пропускам нейни концерти, ходила съм и в други градове. Подкрепям мнението на Вълшебство и siska79- това е една голяма емоция и еуфория, а не взиране в сцената. За перфектна гледка има телевизия 🙂 Мин година на концерта и тук ми се видя уморена, беше по- кратък,  правейки сравнение с много предишни нейни концерти. Та ако искате да я видите, мисля, че сега е моментът

# 601
  • Велико Търново
Абсолютно, преди 10 години в Армеец пя три часа без да спира, само си събу обувките. Тук на последния концерт през 2018 и на мен ми се видя уморена, но то е очаквано. Тя за мен е извънземна, просто я обожавам и всякакви капризи и странности от нея не ме дразнят.

# 602
Здравейте, момичета!
Може ли да ми препоръчате УНГ за дете на три години с постоянна задна хрема. Искам да погледнат третата сливица. Водила съм я при д-р Иринков и д-р Преева и двамата общо взето нищо не казаха. Имате ли опит с такъв проблем и при кого сте водили децата си?

# 603
Чувала съм за някакъв д-р, който работи на пишмана, обаче идея нямам кой е. Ако това е някакъв ориентир...

# 604
  • Велико Търново
Д-р Светлин Белчилов препоръчвам аз. Работи до итт крепежни елементи, мисля че него го водят в пишмана.

# 605
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!
Може ли да ми препоръчате УНГ за дете на три години с постоянна задна хрема. Искам да погледнат третата сливица. Водила съм я при д-р Иринков и д-р Преева и двамата общо взето нищо не казаха. Имате ли опит с такъв проблем и при кого сте водили децата си?

В Търново Светлин Белчилов, с уговорката, че аз не съм си водила децата там.
Моите и двете при доктор Росен Ненов в Плевен. Страхотен професионалист и човек.

# 606
Здравейте Simple Smile
Някой може ли сподели къде в града има организирани тренировки (тип тае бо или нещо по-динамично, с цел тонус и лееко отслабващ ефект)? Мислех си за Ла скала, но не открих инфо. За друго място не се сещам.

# 607
Във Фитнес и Спа клуб 17 имат такива занимания, може да питаш.
https://www.facebook.com/fitnessspaclub17/

# 608
Здравейте! Включвам се в темата и ще се радвам да чуя мненията ви. Живея в чужбина, имам дъщеричка на 8 месеца и юни месец ще има рожден ден. Предвид това, че сме в чужбина и никой от познатите ми не я е виждал искаме да направим рожден ден в заведение...смесено - деца (не много) и възрастни. Какво бихте ми предложили за място, всякакви идеи дори и примерно меню ще са ми от голяма полза. Благодаря предварително и хубава вечер!

# 609
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте Simple Smile
Някой може ли сподели къде в града има организирани тренировки (тип тае бо или нещо по-динамично, с цел тонус и лееко отслабващ ефект)? Мислех си за Ла скала, но не открих инфо. За друго място не се сещам.
https://www.facebook.com/ActiveLifeBG/

# 610
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!
Водих малката при д-р Косев в нова болница, преглежда в петък. Иначе работи в Плевен Авис медика. Внимателен е и съм доволна, ама скоро май ще трябва пак да го посещаваме :х

# 611
  • Beyond the stars
Здравейте! Включвам се в темата и ще се радвам да чуя мненията ви. Живея в чужбина, имам дъщеричка на 8 месеца и юни месец ще има рожден ден. Предвид това, че сме в чужбина и никой от познатите ми не я е виждал искаме да направим рожден ден в заведение...смесено - деца (не много) и възрастни. Какво бихте ми предложили за място, всякакви идеи дори и примерно меню ще са ми от голяма полза. Благодаря предварително и хубава вечер!

Bianco Картала - има детски кът и добро меню.

# 612
  • Велико Търново
За толкова малко дете според мен Бианко не е ок напълно. Ходила съм в Приказките на Пишмана. Мисля че за малките там има голямо разнообразие. Предвид че времето вече ще е топло мисля че и горе на света гора(мотела) , че сега не се сещам името е готино. Била съм там на РД през септември и е много хубаво.

# 613
Здравейте Simple Smile
В спортен център Хемус  (до автогара Запад) има табата и канго джъпс: https://www.facebook.com/pg/hemussport/posts/

# 614
Няколко години подред празнуваме детски рожден ден в Арбанаси, комплекс "Арбанашки хан". Огромна лятна градина, с люлки, пързалка, катерушки, пясъчник... Храната винаги е била страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт