В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 44

• 42 603
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • В.Търново
Вече имаме билети за концерта на Лили Иванова. Simple Smile
Готови сме за концерта на 4 октомври.

Знаете ли дали 2 март, понеделник, е неучебен ден, заради 3 март?

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 18:07 от rusalka1

# 616
Здравейте момичета 😊
Някой може ли сподели къде в града може да се намери цветни ластици широки поне 1см. Проверих където продават прежда, но продават само бяла или черна за дрехи. А на мен ми трябва за направа на диадеми. Благодаря на отзовалите се.

# 617
Някой може ли сподели къде в града може да се намери цветни ластици широки поне 1см. Проверих където продават прежда, но продават само бяла или черна за дрехи. А на мен ми трябва за направа на диадеми. Благодаря на отзовалите се.

Проверихте ли в "ЕМ Арт" срещу ОУ "Патриарх Евтимий"?

# 618

Не, не съм ще проверя.

# 619

Не, не съм ще проверя.
Нямаше това, което търсих, но все пак ти благодаря че ми сподели за този магазин. 😊

# 620
  • Велико Търново
Момичета, не сме доволни от почистването на блока ни и мислим да сменим фирмата. Бюджетът, който е гласуван е 50лв на месец за почистване на стълбището и асансьора в нов блок на около година. Нямам представа как е това като цена. Някой да има добри впечатления, да ме насочите да взема оферти от някъде?

# 621
Момичета, има ли някъде маски тип ffp2 или ffp3? Намерих си в една аптека 4 обикновени хир. маски, но ми се иска да имам и от горните.

# 622
Едва ли ще има.
Писах в една друга тема преди седмица- две, как чух под терасата ми, двама да се уговарят да изпращат купени маски в чужбина. И за голяма сума ставаше дума. Запомних и номера на колата им. През Дубай ще отчитат парите обратно.
Провери, за всеки случай, магазинчето срещу битака, до автомивката.

Бубалеса- писах ти на лични.

# 623
Здраевейте, утре ще има ли безплатни входове на музеите?

# 624
  • Велико Търново

Да, безплатни са. Има и безплатен ексурзоводски тур из музеите - тръгва от Царевец, ще откриват и Музея на илюзиите.

# 625
Някой да знае къде в града има най-голямо разнообразие от цветове на детски чорапогащници-например оранж.

# 626

Да, безплатни са. Има и безплатен ексурзоводски тур из музеите - тръгва от Царевец, ще откриват и Музея на илюзиите.
А колко часа знае ли се?
Царевец дали ще е безплатен?

# 627
  • Велико Търново
В 10.00 ч. започват туровете, два са - по различни маршрути. Би трябвало и входа за Царевец да е безплатен.

# 628
Кажете за професионалния домоуправител и тук - и мен ме интересува.
И друго - този /сравнително нов/ стоматологичен кабинет частен ли е или е по ЗК?
Някакви лични впечатления? Във фейса много ги хвалят.
https://vmdent.business.site/

# 629
Да ви попитам, как оценявате възможността за намиране на работа в града? Защото на мен ми струва почти невъзможно...За немалко месеци и дооооста кандидатствания, ми се обадиха точно от 1 място. Имам опит, имам образование... Не знам къде бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт