Добри квартали за живот в Бургас

• 22 231
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте!
Как е ж.к. Победа? Някой живял да сподели конкретни впечатления?
Благодаря!

# 16
  • Бургас
Това е преобладаващо ромски квартал + промишлена зона. Впечатления няма кой да сподели тук. Аз сама не бих се разхождала там, какво остава да живея...

# 17
  • Пловдив
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали добри квартали в Бургас за живеене на квартира? Без Лазур. Казаха ми, че там квартирите са много скъпи.

# 18
  • Бургас
Ако ви е водещо бюджета - Меден рудник, има и училища, детски градини, болница, всичко ...единствено трафикът до/от Бургас в пикови часове е ад - все още входът/изходът за комплекса е един.
По-бюджетен вариант за наем най- близо до центъра е "Възраждане". Причините са  - лоша инфраструктура, липса на  удобен транспорт и  паркоместа. Не знам колко ви устройва...Ако местата в детска градина/училище е водещ - първо намерете такива /започва да се очертава като проблем, особено в центъра и някои квартали/. Ако бюджета ви го позволява -"Славейков", "Изгрев", "Зорница" - горе-долу има места в детските градини и училища, близо е сравнително до центъра, транспортът е удобен.

# 19
  • Пловдив
Ако ви е водещо бюджета - Меден рудник, има и училища, детски градини, болница, всичко ...единствено трафикът до/от Бургас в пикови часове е ад - все още входът/изходът за комплекса е един.
По-бюджетен вариант за наем най- близо до центъра е "Възраждане". Причините са  - лоша инфраструктура, липса на  удобен транспорт и  паркоместа. Не знам колко ви устройва...Ако местата в детска градина/училище е водещ - първо намерете такива /започва да се очертава като проблем, особено в центъра и някои квартали/. Ако бюджета ви го позволява -"Славейков", "Изгрев", "Зорница" - горе-долу има места в детските градини и училища, близо е сравнително до центъра, транспортът е удобен.

Благодаря много за насоките. Нямаме малки деца. Двама възрастни сме. Понеже избирането на квартира е оставено на мен, важно ми е да има аптека, магазини, поликлиника, парк и ако не е квартал до центъра, да има удобен транспорт до морската градина.

# 20
  • Бургас
Славейков, Изгрев, Зорница отговарят на условията, също и Братя Миладинови. Елате, разходете се из града и ще прецените...

# 21
  • Бургас
Аз имам питане - обущаря зад турското консулство работи ли още. Днес минах и беше спусната металната щора.

# 22
Наскоро гледах Смени Жената https://youtu.be/h9TNI9eKGjY?si=3QQzhD4eYyZtqn3lи ми стана интерсно, двойката от Бургас замина ли за чужбина, какво стана с тях,

Общи условия

Активация на акаунт