Нито Ча нито Хазал съм смятала за някакви извисени, даже както не веднъж съм писала тук, за мен са хора с най-нормални човешки слабости, даже недостатъци на характера, възможно е дори да имат някакви комплекси, повечето известни страдат от такива
Абе смятам ги за нормални хора с ненормални фенове 
За самочувствието на Дуда си е нормално - грозна, красива, имала е късмета да се роди в хубаво семейство, може би по-заможно, пътувала е
В мюсюлманската и родина с нея са се отнасяли като жена много по-добре отколкото това се случва на повечето туркини и най-вече е завъртяла главата на бляна на милиони жени, що да няма самочувствие

Аууу това тук ми е много любимо, макар че по-скоро един момент с няколко секунди/минути напред или назад, като се закова на място виждайки раздърпаната Гюлсюм. Въпросния момент го има 3 пъти за 2 серии- веднъж реално, втори път в Емковите спомени и още веднъж в срамовете на Гюлсюма като изтрезня. Но беше много много красив

Тези в колата и фемирчетата са уникални . Какъв стил имаше едно време ,сега рядко го виждаме такъв .
Преди час бях отворила новата тема в ЛС и започнах да слагам новите неща когато страницата ми претърпя срив, естествено всичко качено до момента хвръкна
Имам проблем едновременно и с форума и с компютъра ми, който си плаче за преинсталация. Ще видим за трети път днес дали ще имам нерви или ще оставя за утре... Освен когато вече я публикувам и тогава да започна да доукрасявам и после всяка нова снимка да я слагам с редакция че да не се случи пак същото