Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 013
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Бистрица
Хора, това за връзката между Сашо Диков и Таня направо ме разби... Ако тази журналистка знае нещо от Сашо за някаква треньорка по художествена гимнастика на име Таня, това определено не е майка ми Simple Smile Има и други с това име, ако информацията е такава. Нооо, майка ми и Сашо Диков не се познават. И по другия въпрос- все още няма човек до себе си.

# 2 056
Хора, това за връзката между Сашо Диков и Таня направо ме разби... Ако тази журналистка знае нещо от Сашо за някаква треньорка по художествена гимнастика на име Таня, това определено не е майка ми Simple Smile Има и други с това име, ако информацията е такава. Нооо, майка ми и Сашо Диков не се познават. И по другия въпрос- все още няма човек до себе си.
Изненадва ме бруталността на въпросите на някои потребители,  просто ги прескачайте Simple Smile
Жълтините нямат край в този формат Simple Smile

# 2 057
Ами може да не иска жената да отговаря точно на този въпрос. И всъщност какво значение има това?
D.D. - абсолтно подкрепям.

# 2 058
  • София
На младини ли Таня и Сашо Диков? Или след като е овдовяла Таня? Щото тя съвсем млада се е женила , каза 30 години брак имала с мъжа си, тоест някъде от 18-19 до 48-49-годишна възраст е в брак.
Nelva, не ми отговори нищо, все пак Simple Smile
Нямам какво да кажа, на съм питала кога, дали е била извънбачна връзка, нищо  повече не знам. Тя каза, че Таня е много готина жена, имала е връзка с Диков, само това. Реших да го споделя, защото е интересен факт.

# 2 059
На младини ли Таня и Сашо Диков? Или след като е овдовяла Таня? Щото тя съвсем млада се е женила , каза 30 години брак имала с мъжа си, тоест някъде от 18-19 до 48-49-годишна възраст е в брак.
Nelva, не ми отговори нищо, все пак Simple Smile
Нямам какво да кажа, на съм питала кога, дали е била извънбачна връзка, нищо  повече не знам. Тя каза, че Таня е много готина жена, имала е връзка с Диков, само това. Реших да го споделя, защото е интересен факт.

Има огромна разлика между факти и информация от ЕЖК.

# 2 060
  • София
Извинявай! Не съм искала да те обидя или да засегна! Това изречение го чух, но за кога във времето става въпрос незнам. Може да са били много млади, много преди ние да се появим. Искренно се надявам към днешна дадта Таня да е добре и да намери човек,който да я подкрепя и да й е опора, който да й подхожда! Заради нея много се ядосвах на предаването и "специялистите".  Поздрави я за достойното поведение!

# 2 061
Извинявай! Не съм искала да те обидя или да засегна! Това изречение го чух, но за кога във времето става въпрос незнам. Може да са били много млади, много преди ние да се появим. Искренно се надявам към днешна дадта Таня да е добре и да намери човек,който да я подкрепя и да й е опора, който да й подхожда! Заради нея много се ядосвах на предаването и "специялистите".  Поздрави я за достойното поведение!
Съветвам ви да използвате притчата по-често ...
Сократ бил един от най-големите мъдреци на Древна Гърция. Веднъж един човек отишъл при великия философ и му казал:

– Знаеш ли какво научих току-що за един твой приятел!

– Чакай малко – спрял го Сократ. – Преди да ми разкажеш, иска ми се да направя проверката с трите сита.

– Трите сита ли? – зачудил се човекът.

– Ами да – казал Сократ. – Преди да разказваш разни неща зад гърба на другите, хубаво е да отделиш малко време, за да помислиш какво точно се готвиш да кажеш. Това наричам „проверка с трите сита”. Първо е ситото на Истината. Проверил ли си дали това, което искаш да ми кажеш, е вярно?

– Не, просто чух другите да говорят…

– Добре. Значи не знаеш дали е вярно. Дай сега да пробваме с второто сито, то е ситото на Добротата. Това, което ще ми разкажеш за приятеля ми, нещо хубаво ли е?

– Ами не, напротив!

– Значи – продължил Сократ – искаш да ми разкажеш лоши неща за мой приятел, без дори да знаеш дали са верни. Но може би все пак ще успееш да минеш успешно проверката, защото остава последното сито – на Ползата. Ще ми бъде ли от полза да ми разкажеш това, което си научил за приятеля ми?

– Хм… Всъщност – не особено.

– Тогава – заключил Сократ- ако това, което имаш да ми казваш, не е нито вярно, нито хубаво, нито полезно, защо въобще ще ми го казваш?

Иииии,  много съдържателни разговори водите с известната журналистка...

# 2 062
  • София
Мишо пуска много хубави снимки от морето, надявам се да е добре, на мен поне така ми изглежда. И жена ще си намери, спокоен, симпатичен, с чувство за хумор. Мисля, че е напълно готов за семейство и дете, много неща има да учи, но е готов да го направи.

# 2 063
Всички видяхме Таня, какъв човек е като морал и поведение. Далеч съм от мисълта, че би се забъркала с този боклук Диков. Лично мнение, не ангажирам никой с него. Peace

# 2 064
Nelva, един съвет. Потърсете сайтове за проверка на правопис и минавайте постовете си преди публикуване през тях. Има нужда.

# 2 065
Всички видяхме Таня, какъв човек е като морал и поведение. Далеч съм от мисълта, че би се забъркала с този боклук Диков. Лично мнение, не ангажирам никой с него. Peace
Същото си помислих и аз. Защо нападнахте потребителката, така са й казали, така го пише и тук. Няма как да знае дали е вярно или не.

# 2 066
Същото си помислих и аз. Защо нападнахте потребителката, така са й казали, така го пише и тук. Няма как да знае дали е вярно или не.
Ще си позволя да не се съглася,  ако правиш нещо,  с което рушиш нечиий авторитет е редно да мислиш, преди да злословиш...
Дъщерята на Таня, казва, че майка и ' не се познава с въпросният господин,  съфорумката продължава да я убеждава,  как това вероятно, отдавна се е случило ...
Без думи...  

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 15:51 от D.D

# 2 067
Актрисата Аня Пенчева се плашела, че щерка й Пипи може да остане стара мома заради ревнивия й татко Сашо Диков. Шефът на Канал 3 не харесвал нито един от младежите, които се навъртали край Петя.

Той забранил на младата актриса да се движи в компанията на баскетболиста Станислав Славейков, с когото тя се загаджила на парти. Според Диков единствената му дъщеря заслужавала нещо повече от един обикновен спортист, пише БЛИЦ.

По някое време тв-босът дори си бил наумил да лепне на Пипи охрана, за да я пазят и от кандидат-гаджета, и от отвличане. Злобари подмятат, че ревнивият Сашо иска дъщеря му да остане сама като него.

За него вървят дългогодишни слухове, че е интимен с треньорката по художествена гимнастика Таня Стоянова, но Диков нееднократно публично заявява, че бившата му съпруга Аня Пенчева е единствената жена за него.
https://www.sportal.bg/news.php?news=220059

Въпросната Таня Стоянова (русата жена)

# 2 068
Ще си позволя да не се съглася,  ако правиш нещо,  с което рушиш нечии авторитет е редно да мислиш, преди да злословиш...
Дъщерята на Таня, казва, че майка и ' не се познава с въпросният господин,  съфорумката продължава да я убеждава,  как това вероятно, отдавна се е случило ...
Без думи...  

Да поднесеш  информация по подходящ начин е изкуство, което малцина владеят.А когато информацията ти не само , че не е потвърдена, но и е обявена за недостоверна от близък , защо е нужно да има такова напъване...

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 15:24 от Biserka_a

# 2 069
Актрисата Аня Пенчева се плашела, че щерка й Пипи може да остане стара мома заради ревнивия й татко Сашо Диков. Шефът на Канал 3 не харесвал нито един от младежите, които се навъртали край Петя.

Той забранил на младата актриса да се движи в компанията на баскетболиста Станислав Славейков, с когото тя се загаджила на парти. Според Диков единствената му дъщеря заслужавала нещо повече от един обикновен спортист, пише БЛИЦ.

По някое време тв-босът дори си бил наумил да лепне на Пипи охрана, за да я пазят и от кандидат-гаджета, и от отвличане. Злобари подмятат, че ревнивият Сашо иска дъщеря му да остане сама като него.

За него вървят дългогодишни слухове, че е интимен с треньорката по художествена гимнастика Таня Стоянова, но Диков нееднократно публично заявява, че бившата му съпруга Аня Пенчева е единствената жена за него.
https://www.sportal.bg/news.php?news=220059

Въпросната Таня Стоянова (русата жена)

Благодаря за невероятният ви талант на разследващ Simple Smile
В този казус важи максимата:" ходи доказвай, че нямаш сестра"...

Общи условия

Активация на акаунт