Женени от пръв поглед < II сезон > тема 13 /27.05 - 02.06/

• 73 058
  • 2 090
  •   1
Отговори
# 90
Мишо сам си подрони авторитета още като го показаха на зрителите с поне едноседмична немита коса. За мен той е нечистоплътен и това е. За вас ако е друго - прекрасно - пишете си вашето мнение, аз си пиша моето и толкоз.

# 91

Аз не го намирам този мач Simple Smile
 Василена е меркантилна кифла, Никифор - дразнещо спокоен Simple Smile
Мерал-патриархален тип, Ивана-фолкпевица Simple Smile (няма да изпадам в детайли)
Таня-човек отдаден на спорта, подредена, балансирана и основно разчитаща на   себе си, Жълтопаветников - паразит търсещ приемник.
Юлия-егоцентрик (не дотам интелигентен), Михаил-спокоен и търпелив, но само толкова Simple Smile
При тези комбинации, мач няма как да има Simple Smile 

Би било интересно за мен , по какви показатели са мачнали участниците.
За мен е абсолютна загадка Simple Smile

Мишо има колело, Юлия спортува; Ивана и Мерал обичат да похапват и попийват; Василена има дете, Никифор обича децата.
Между Таня и Жълтото леке не искам да напиша общото, защото е гадно, всички знаят.

# 92
Мишо сам си подрони авторитета още като го показаха на зрителите с поне едноседмична немита коса. За мен той е нечистоплътен и това е. За вас ако е друго - прекрасно - пишете си вашето мнение, аз си пиша моето и толкоз.
Точно така. Ако обаче Мишо беше с престижна професия, добър годишен доход, нова лъскава кола, самостоятелно жилище с поне 5 спални и 6 бани, Юлето щеше да пърха около мръсната му коса и да обещава няколко чифта близнаци. Бъди сигурна в това. Това пък е моето мнение.

# 93
Е Монако със сигурност си ме разбрала,че беше намигване за успешността на предаването.Имам предвид естествено темите,че са повечко.Явно ни е развълнувал/възмутил (по скоро)повече този сезон.Но съм сигурна,че продуцентите ще го обявят за успешен Simple Smile
Сигурно три теми се изписаха по казуса Фазо(и имаше защо),сега още три теми се изписаха за подхвърлената реплика на дЮла!Аз пък не ѝ обръщам чак толкова внимание,никой не може да ми състави мнение за даден човек.Когато го видя на живо Мишо ще преценя за какво иде реч Wink На дЮла всичко ѝ е като английският,претенциите и чувството за хумор.

# 94
Е Монако със сигурност си ме разбрала,че беше намигване за успешността на предаването.Имам предвид естествено темите,че са повечко.Явно ни е развълнувал/възмутил (по скоро)повече този сезон.Но съм сигурна,че продуцентите ще го обявят за успешен Simple Smile
Сигурно три теми се изписаха по казуса Фазо(и имаше защо),сега още три теми се изписаха за подхвърлената реплика на дЮла!Аз пък не ѝ обръщам чак толкова внимание,никой не може да ми състави мнение за даден човек.Когато го видя на живо Мишо ще преценя за какво иде реч Wink На дЮла всичко ѝ е като английският,претенциите и чувството за хумор.
При Юлия важи на 100%  възклицанието на Ян Хус " О свещена простота"

# 95
Аз разбира се и Мишо и Юлия не съм виждала на живо, но ми направи впечатление какви прекрасни приятели има Мишо, има интереси, пътува заради тях, посещава различни държави, живее там и има някакъв опит. Юлия освен че ходи на табата не разбрах какво посещава извън работното си място. Човек на 36 години и само веднъж е ходила в Пловдив.....направо невероятно ми се струва.

# 96
Точно така. Ако обаче Мишо беше с престижна професия, добър годишен доход, нова лъскава кола, самостоятелно жилище с поне 5 спални и 6 бани, Юлето щеше да пърха около мръсната му коса и да обещава няколко чифта близнаци. Бъди сигурна в това. Това пък е моето мнение.

Да ти завиди човек на самочувствието. В ролята на каква се изказваш от името на Юлия ако смея да попитам? Егати наглостта - нямам думи. Това, че ти би пърхала около мръсен богат чичка, не значи, че всички са като теб.

# 97
Е, всички разбрахме, че Юлия търси идеалният мъж, защо това да не включва и материално благосъстояние? Или не се включва в представата за "идеалност"?

# 98
Те богатите примряли за дюла баш. Ще има къв е тоя майбах, купчина желязо.

# 99
...

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 20:18 от Mama_Nana

# 100
Те богатите примряли за дюла баш. Ще има къв е тоя майбах, купчина желязо.

По скоро ще е- егати грозният цвят.

# 101
Юлето ако беше в сръбския вариант щеше да се ожени и да изчезне. Имаше една такава, ожени се, въпреки че можеже да откаже и после се покри, не си вдигаше телефона. Ама обещаха на младоженеца, че ще му търсят нова булка.

# 102
От това, което съм видяла имам мнение като теб и го пиша, защо се нервиш. Ти познаваш ли моя мъж?  Да не си правила опити да се сближаваш с него и да те е наритал?

не помня да съм се изказвала за твоя мъж. Но ти се изказа от името на Юлия, без дори да я познаваш.

# 103
От това, което съм видяла имам мнение като теб и го пиша, защо се нервиш. Ти познаваш ли моя мъж?  Да не си правила опити да се сближаваш с него и да те е наритал?

не помня да съм се изказвала за твоя мъж. Но ти се изказа от името на Юлия, без дори да я познаваш.
Не съм се изказвала от ничие име. Гледах и слушах, какво говори Юлия. На тази база имам мнение. Такова имаш и ти за участниците във формата, дори сама каза, че вярваш на анонимни писачи във ФБ. Не съм ти казвала дали е правилно или не, не съм те "нападала" лично за разлика от теб. Ако си направиш труда и прочетеш старите ми мнения, ще се радвам да ми посочиш къде съм написала нещо негативно или невярно специално за твоята фаворитка Юлия.
Нямам против защитниците на участниците, но личните нападки не правят вашия фаворит по добър от това, което е.

# 104
  • София
Ивана-Ивайла била известна като гадже на някакъв участник в Биг Брадър и че пеела без гащи. Публикувам го, не за да я злепоставям, а за да помогна на г-жа Дарк Мерал да се осъзнае и да излезе от романтичния филм.  
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт