Раздяла и огорчение

• 3 621
  • 37
  •   1
Отговори
Здравейте,
Казвам се Иван на 28 години.
Бих искал да ви споделя моята история, която може би е сходна на много други хора.
Запознах се с момиче, което беше приключила мъчителна връзка(3 месеца след раздялата им). Нещата тръгнаха лека полека и се превърнаха в една бурна любов .
В началото се гонихме и двамата и не знаехме, дали сме един за друг, но и двамата успяхме да покажем някакви чувства един към друг и нещата потръгнаха.
Тя ми каза първа "обичам те" някъде на втория месец, честно да си призная и аз го чувствах , но ме беше страх да го споделя. Успя да ме накара да повярвам в нея, като от време на време ми казваше силни думи, които дори и аз не можех да си позволя да изрека от сорта на „обичам те повече от всичко“, „готова съм на всичко за теб“, „ти си прекрасен, никой не е правил такива неща за мен“ и започнах да държа едно прекрасно отношение към нея и да правя постонно някакви изненади, да е водя на почивки(една от тях и беше мечта и успях да и е изпълня), да се държа с нея все едно съм принца на белия кон от книгите и със стремежа си да е нося на ръце, за да бъде щастлива и да и покажа , че света може да бъде розов , почнах да пренебрегвам себе си и да правя лични компромиси.
За първи път ми се случи да изпитам такава изпепеляваща любов и да усетя гущерите в корема(както казват хората), бях готов на всичко за нея и постоянно се опитвах да и покажа, че има до себе си един здраво стъпил на земята човек със стабилна работа и доходи, на който може да разчита по всяко едно време и за всичко.

..иии дойде момента в който започна да се държи по-хладно, по-дръпнато и като е питах какво се случва получавах отговор: „Имам си лични драми и се опитвам да се боря с тях, дай ми време“ и последния месец отношенията тръгнаха назад, опитвах се да променя нещата и да продължа да и правя някакви изненади и да се грижа за нея, за да излезе от тази криза, но в крайна сметка не издържах и и казах , че е по-добре да се разделим. Казах и че не е готова май за по-сериозни неща и не се мина няколко дена и ми написа: „Да, май не съм готова за сериозни неща“, „Не искам да те наранявам“, „Не мога да бъда с теб“, „ти се пренави да се случат нещата, а трябваше нещата да се случат лека полека“. В крайна сметка се оказа , че се е върнала при бившия и приятел, който „уш“ е нараняваше, карал е да страда и се държал с нея като с парцал. Сега се чувствам като един голям тъпак, трудно ми е и страдам , дори имам лека загуба на апетит , но се хванах със фитнес и след това 2-3 бири и претъпявам тъпата болка. Тайно знам , че съм силен и рано или късно ще излезна от кризата, но искам да попитам, какво се случва днешно време с любовта и защо вече не оценяме нищо, а търсим единствено хора, които ни карат да чувствам болка и страдание, толкова ли сме се излевили като хора и сме изгубили интерес към доброто и към хората които държат на нас .

# 1
  • волно калдъръмче
Не съжалявай за нищо. Момичето си е тръгнало, прав и път. Приеми, че си с късмет и лесно си се отървал. Представи си ако беше вложил много повече време и усилия в тази връзка.

Желая ти щастие и не позволявай тази жена да оставя грозните си отпечатъци върху следващата ти любов.

# 2
  • на брега на морето
Един добър съвет - никога не започвай връзка с човек, който се е разделил скоро с гаджето си, който болезнено изживява раздяла и тем подобни. Обикновено с нова връзка искат да потушат болката и сам виждаш какво се случва. Изобщо не си тъпак, а много си обиден, то е ясно. Приключи окончателно с това момиче, това ще ти е цярът.
И не пий толкова бира!!!

# 3
  • Агент под прикритие
Връзка с човек, който току-що е приключил връзка, не върви на добре. Пренасят си емоционалния багаж върху теб, да не говорим, че такива хора са доста по-непредсказуми от обикновено. В случая, ти си играл ролята на кошчето за душевни отпадъци и някак си не мога да си представя как ще кажеш на някой, че го обичаш, след като очевидно не си вложил нищо в това. Може би единствената ти грешка (ако приемем, че е грешка) в случая е, че си тръгнал да се държиш с нея като с принцеса (от това, което чета), което е стабилна предпоставка да бъдеш взет за даденост и оттам и простотиите, които са последвали.
Също така, ей тая комбинация:
Цитат
Казах и че не е готова май за по-сериозни неща и не се мина няколко дена и ми написа: „Да, май не съм готова за сериозни неща“
Повтаря дословно това, което ти си и казал, а няма смелостта или каквото и да е там да поеме инициативата да ти каже в прав текст.
Останалите неща няма да ги коментирам, просто някакви клишета и глупости, дори силно се съмнявам в това, че бившия и се е държал с нея като с парцал. Никога не вярвай на такива истории, защото обикновено ще чуеш само едната страна и тя ще е украсена колкото искаш.,
Оттук нататък какво? Нищо не си загубил. Нямаш нужда от такива хора в обкръжението си. Представи си, ако нещата бяха станали по-сериозни и се появеше и дете на даден етап, какъв филм щеше да стане, ако това се беше случило тогава...
Недей да падаш духом, не е никак полезно за теб и единствения резултат е, че ще изгубиш едно време, което няма как да си върнеш. Каза, че ходиш на фитнес, ами продължавай, излизай с приятели, разхождай се, намери си и хоби. Свободните момичета не са се свършили, предстои да срещаш такива.
Успех!

# 4
Един добър съвет - никога не започвай връзка с човек, който се е разделил скоро с гаджето си, който болезнено изживява раздяла и тем подобни. Обикновено с нова връзка искат да потушат болката и сам виждаш какво се случва. Изобщо не си тъпак, а много си обиден, то е ясно. Приключи окончателно с това момиче, това ще ти е цярът.
И не пий толкова бира!!!
Здравей, благодаря за съвета! Преключихме окончателно и сме се изтрили от всякъде , за да не ми напомня нищо на нея. Ще се опитам и да спра изобщо да пия бира Simple Smile

# 5
Хората са го казали, мъдро е и е верно: "Всяко зло за добро!" Отървал си се от емоционално нестабилен човек, който не е в състояние да оцени какво правиш за него. Хич не ти и трябва такъв. Животът е пред теб, срещите със следваща/и любов/и също. Изобщо не я мисли, изхвърли я от съзнанието си, просто епизод от живота ти, при това не толкова значителен, приеми го като житейски урок. Peace

# 6
Връзка с човек, който току-що е приключил връзка, не върви на добре. Пренасят си емоционалния багаж върху теб, да не говорим, че такива хора са доста по-непредсказуми от обикновено. В случая, ти си играл ролята на кошчето за душевни отпадъци и някак си не мога да си представя как ще кажеш на някой, че го обичаш, след като очевидно не си вложил нищо в това.

И аз така смятам, че се оказах кошчето за душевни отпадъци и бях транплин към претъпяването на нейната болка и накрая прехвърли всички негативи върху мен Simple Smile. Само не разбрах, защо трябваше да ме лъже с обичта си.

# 7
Не съжалявай за нищо. Момичето си е тръгнало, прав и път. Приеми, че си с късмет и лесно си се отървал. Представи си ако беше вложил много повече време и усилия в тази връзка.

Желая ти щастие и не позволявай тази жена да оставя грозните си отпечатъци върху следващата ти любов.
Благодаря ви за съвета и аз смятам , че съм се отървал на време Simple Smile .

# 8
Хората са го казали, мъдро е и е верно: "Всяко зло за добро!" Отървал си се от емоционално нестабилен човек, който не е в състояние да оцени какво правиш за него. Хич не ти и трябва такъв. Животът е пред теб, срещите със следваща/и любов/и също. Изобщо не я мисли, изхвърли я от съзнанието си, просто епизод от живота ти, при това не толкова значителен, приеми го като житейски урок. Peace
Почти съм я изхвърлил от живота си, само още имам лека болка от предателството и лъжата. Ако до преди имах някакви надежди , че може да реши , да се върне с наведена глава и да каже , че е сгрешила, сега вече въобще не искам да чувам за нея Simple Smile.

# 9
Хич не ти трябва да се връща. За счупена ваза и залепена знаеш......Боли те, наранено его е това, ще ти мине. Просто не я мисли, не се съсредоточавай да анализираш и да си казваш ами ако......Станало-минало-заминало, животът си продължава.

# 10
  • Varna
Иване,
сакън, да не си посмял да се събереш отново с тая панделка!

И горе главата кака, да не ти пука!!!

# 11
Иване,
сакън, да не си посмял да се събереш отново с тая панделка!

И горе главата кака, да не ти пука!!!
Приключи панделката Simple Smile. Нека бъдат щастливи и да не ме търси повече.

# 12
Приеми я като хубав урок и смело продължи напред!
На мнение съм, че всеки трябва да преживее едно разочарование в любовта, което да изживее тежко и преболедува преди да срещне истинската любов.
Колкото до момичето, аз имам важно житейско правило да не се връщам при бивш.Ако сме се разделили е имало основателна причина.Ако не е провървяло- едва ли ще тръгне...та очаквай скоро отново включване да ти се жалва какъв е тъпак бившия и как с теб е била най-щастлива...
Хубаво лято ти пожелавам и скоро до се появи искрено момиче с чиста душа в живота ти Heart

# 13
Приеми я като хубав урок и смело продължи напред!
На мнение съм, че всеки трябва да преживее едно разочарование в любовта, което да изживее тежко и преболедува преди да срещне истинската любов.
Колкото до момичето, аз имам важно житейско правило да не се връщам при бивш.Ако сме се разделили е имало основателна причина.Ако не е провървяло- едва ли ще тръгне...та очаквай скоро отново включване да ти се жалва какъв е тъпак бившия и как с теб е била най-щастлива...
Хубаво лято ти пожелавам и скоро до се появи искрено момиче с чиста душа в живота ти Heart
Благодаря ви за пожеланията и за изчерпателния отговор. Пожелавам и на вас хубаво лято и всичко най-добро Simple Smile!

# 14
Има жени обичат лошото отношение, лоши момчета. Може и затова да се е върнала.

Общи условия

Активация на акаунт