Pediakid: Всичко за витамините и микроелементите при децата

• 21 647
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, основният ми въпрос е как да разбера  какви са признаците за недостиг на витамини при децата? Детето ми е доста злоядо и затова се притеснявам, че може да има някакъв недостиг. Започнах да му давам периодично рибено масло  и му се отразява добре, преди беше доста боледуващ. Затова, ако имам късмет, бих искала да спечеля този сироп. Мисля, че отговаря на нуждите му.

Здравейте!
За злояди деца имаме Сироп за апетит и тонус на Pediakid (https://youtu.be/ntmohXtD3Fw)

Признаците на витаминен дефицит са различни, в зависимост от витамина (или витамините), който е намален.
Най-често са: отпадналост, лесна умора, загуба на концентрация, суха и лющеща се кожа, напукани устни, кървящи венци и т.н.

Добър избор на сироп, но не забравяйте да се абонирате за канала ни!

# 91
  • София
Кое е най-подходящото време за започване на прием на витамини? До сега не съм давала на дъщеря си (година и половина), но тъй като ще започва ясла обмислям приема на такива.
Бих се радвала да опитам сиропа с 22 витамина.

Есенно-зимния сезон!
Но във Вашия случай сега, преди да започне да посещава яслата! Това е период, в който децата боледуват изключително много по ред причини.
Освен Сироп с 22 витамина, бих добавил и Сироп за имунитет на Pediakid (https://pediakid.bg/produkt/pediakid-immuno-fort/).

Добре, но не забравяйте да се абонирате за канала ни!

# 92
  • София
Избирам  Мечетата с мултивитамини.
Кога се усвояват от организма най-добре витамините, кога е най-добре да се приемат преди храна, след храна, сутрин или вечер?

Ясно, но не забравяйте да се абонирате за канала ни, за да може да участвате в играта ни!

Най-добре е да се приемат сутрин на гладно!

# 93
  • София
Мечетата отговарят на годните и нуждите на децата ми. Ще се радвам да ги пробваме.

Много добре, но не забравяйте да се абонирате за канала ни! Така ще може да участвате в играта ни.

# 94
  • София
Целогодишно ли трябва да се приемат витамини от децата? В различните сезони различни продукти ли трябва да се пият или може един вид за по-дълъг период?

През есенно-зимния сезон е задължително!
Витамините са подходящи за всички сезони, но може да се редуват различни (напр. Pediakid имат 6 вида различни мечета).

# 95
  • София
Бих избрала за детето си Дъвчащите мечета PEDIAKID с Vit.C .
Въпросът ми е, планирате ли да замените захарта в продуктите тип дъвчащи мечета, така както е намерен удачен заместител в сироп-ните форми?

Добре, но не забравяйте да се абонирате за канала ни, за да може да участвате в играта ни!

От няколко години се правят такива опити с мечетата, но е доста трудно!
Най-големият проблем е "слепването" на мечетата. Дори и в сегашните форми това е доста трудно и е една от основните причини, да не бъде заменена захарта.

Но за сиропите сте права - никой друг не ги предлага с нектар от агаве ( с толкова нисък гликемичен индекс)! Това донякъде и е част от успешните продажби на Pediakid.

# 96
  • София
Има ли минимална възраст, след която може да се ползва Сироп Pediakid?
Бих искала да спечеля Сироп Pediakid с 22 витамина и микроелементи.

Шест месечна възраст!

Добре, но не забравяйте да се абонирате за канала ни!

# 97
  • София
Бих искала да спечеля сироп с мултивитамини.
В какъв период от време се препоръчва да се пие?

Добре, но се абонирайте за канала ни!

Три месеца и след месец почивка, може да се повтори отново!

# 98
  • София
Колко време могат да се приемат витамините без прекъсване?

3 месеца!

Ок, но се абонирайте за канала ни!

# 99
  • София
Играя за сироп Pediakid с 22 витамина и микроелементи.

За засилване имунитета на децата с цел по-малко боледуване в детската градина, кога е удачно да започнем да даваме мултивитамини?

Добре, но не забрявайте да се абонирате за канала ни!

През целия период, когато се посещава детската градина. Обикновено се комбинират Сироп с 22 витамина и Сироп за имунитет (https://pediakid.bg/produkt/pediakid-immuno-fort/)

# 100
  • София
За "попораснали" деца (13г.) кой продукт за повишаване на имунитета бихте препоръчали?
"Слабо място" са носът и гърлото-"задна хрема" и затова харесах от сайта  "спрей за нос и гърло".

За по-големи деца - Мечета за имунитет (https://pediakid.bg/produkt/pediakid-gommes-immunite/) и Ecomer (www.ecomer.bg)

За задна хрема - Спрей за нос и гърло и Сироп за нос и гърло на Pediakid (https://pediakid.bg/produkt/pediakid-gommes-immunite/).
Не трябва да се пропусне и Спрей за нос на Sclaer silver (www.scalersilver.bg). Последният можеда се ползва и като профилактика за дълъг период.

# 101
  • София
Моите деца ядат плодове, но зеленчуци никакви, това от значение ли е за приема на витамини?
Предпочитат мечетата пред сиропа.

По-добре е от нищо!

Може да им давате Мечетата с мултивитамини, през есенно-зимния сезон.

# 102
 Аз избирам сиропа, защото моето дете е бебе на 9 месеца.
Искам да попитам от каква възраст следва да се дават витамини и също така препоръчва ли се спиране на приема на вит.Д през лятото?

# 103
Абонирах се за канала, Бих искала да спечеля Омега 3 сироп, понеже детето ми е родено недоносено и върви доста дребен в развитието си за възрастта му от от 4г и 6м и е супер злояд. Давам рибено масло сироп и витамините на др Марио имунокидс, доволна съм засега.
Бих желала да спечеля Омега 3.
Въпросът ми е колко продължително може да се дава Омега 3 и кога е най-подходящо да се дава ако е едон дневен прием? Сутрин, вечер с храната?
Благодаря!

# 104
  • София
Колко време могат да се приемат витамините без прекъсване?

Най-добре е да се пият 3 месеца и след 1 месец прекъсване, да се подновят отново!
Особено през есенно-зимния сезон.

Добре, но не забравяйте да се абонирате за канала ни, за да може да участвате в играта ни!

Общи условия

Активация на акаунт