Банята - 34 тема

• 64 318
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Първата ми харесва, втората не.  Peace

Ха, ха, на мен таман наобратно Grinning
Първата ми се струва непрактична - толкова много фуги, и все бели. А белите фуги неиозбежно стават черни и трябва да се чистят. Втората е лесна за поддръжка.

# 706
Първата ми харесва, втората не.  Peace

Ха, ха, на мен таман наобратно Grinning
Първата ми се струва непрактична - толкова много фуги, и все бели. А белите фуги неиозбежно стават черни и трябва да се чистят. Втората е лесна за поддръжка.
Така си е, лесна за подръжка, но не ми харесва...някак промазана ми стои.  Laughing А първата е много модна. Mr. Green

# 707
А първата е много модна. Mr. Green

А, това е другата причина Grinning Много модните неща бърза стават демоде и ако някой иска да е много моден трябва да прави ремонти на 2-3 години. Когато ние си проектирахме жилището търсехме "безвременен" стил - нещо, което не е супер модерно, но и поне десет години няма да е и демоде.

# 708
А първата е много модна. Mr. Green

А, това е другата причина Grinning Много модните неща бърза стават демоде и ако някой иска да е много моден трябва да прави ремонти на 2-3 години. Когато ние си проектирахме жилището търсехме "безвременен" стил - нещо, което не е супер модерно, но и поне десет години няма да е и демоде.
Съгласна съм с горното.
Нищо де, пак ми харесва.  Grinning
И моята баня в момента е класическа, в свеж цвят, а милата е на 10 г вече.

# 709
  • Down south
Нови бани, най-важното е да се харесват на ползващите ги.

И двете не ми допадат.
 Шарени или малки плочки тук не са актуални. Нямат и вани.
 Стандартите и "модата" тук са различни.

# 710
На мен ми харесва първата.

# 711
  • София
Здравейте,
Току-що завърших двете бани от апартамента ми, но все още не съм ги обзавел.
Надявам се, че ще ви дам интересни идеи.
Скрит текст:

Честито, със здраве да се ползват и двете, много добре изглеждат!
Скрит текст:
Забавно ми стана - все едно гледам две снимки на банята, която в момента довършваме Smile
Тя е нещо като комбинация между двете ваши - подът е като на първата, но в душ зоната преминава от пачуърк в хексагони тип мрамор, а по стените е мрамор като на втората...

# 712
На мен пък втората повече ми харесва, въпреки че не съм любител на мрамора, по принцип.
Противно на общоприетото мнение смятам, че за малки бани е по-добре големи плочки, с по-малко снадки.
Но най-важното е собствениците да си ги харесват.

# 713
На мен и двете ми харесват, но втората много повече!

# 714
Аз определено харесах втората. Първата не е по мой вкус, но със здраве да си ползвате и двете.

# 715
Здравейте,
Някой има ли опит с качеството на мебелите за баня на Висота? Харесала съм ето този комплект. Няма да е близо до душа- душа е зад параван, а мебелите ще са в другия край на банята.

https://www.visota.com/catalog/комплект-полина-76-pvc/
/линка трябва да се копира - нещо не мога да го оправя...//
Благодаря и хубава неделя!

# 716
  • Варна
Готини оферти от Лидъл в момента:

https://www.lidl.bg/bg/c/moyata-udobna-banya/c1210

# 717
LED смесителите много ми харесаха. Някой ползвал ли е смесители и душ-комплекти на Лидл? Качествени ли са?

# 718
Телескопичната етажерка за баня хубава ли е, някой май се беше оплакал,  че за една година е ръждясала Rolling Eyes

# 719
  • Пловдив
Телескопичната етажерка за баня хубава ли е, някой май се беше оплакал,  че за една година е ръждясала Rolling Eyes

Ние я имаме от около два месеца. Не ни е стабилна, като я опънахме от пода до тавана започна да се клатушка/огъва, особено като сложихме шампоаните и душ геловете на два пъти падна и се опря в държача на паравана, за щастие не се счупи. Сега моя мъж сложи една скоба, която да придържа тръбата да не пада.

Общи условия

Активация на акаунт