WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 966
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
WILKINSON представя в България първата по рода си двупосочна самобръсначка: WILKINSON® Intuition® f.a.b.TM.
Тази иновативна самобръсначка позволява на дамите без усилие да се бръснат в двете посоки, без да се налага да я повдигат от кожата си.
Най-новото допълнение към портфолиото на WILKINSON® Intuition® е създадено специално за жените, които търсят удобство и е резултат от дълги години на тестване.
Intuition® f.a.b.TM е продукт, който ще предизвика истинска революция в установените начини за бръснене!

Какво е фантастичното във f.a.b.?
Безопасно бръснене, благодарение на петте остриета, разположени в двете посоки за бръснене напред и назад, без да вдигате бръснача от кожата си. Три от ножчетата са разположени за движение нагоре и две надолу, за да постигнете най-гладка кожа.
Специална система за защита от порязване Skin Guard, за да не наранявате кожата си по време на процедура.
Резервоари с иновативен овлажняващ гел, който се активира при контакт с вода и хидратира до два часа след обезкосмяване. Гелът осигурява гладко преминаване на остриетата по кожата за максимален комфорт преди и след процедура.
Intuition f.a.b. резервни ножчета пасват на дръжки за система Venus (с изключение на Simply Venus® и Venus Swirl® )
Удобна дръжка, специално разработена за двупосочно бръснене, която в допълнение е в любимия цвят на дамите - розов.
WILKINSON® Intuition® f.a.b.TM е система за бръснене, която осигурява премиум усещане по време на употребата в сравнение с еднократните самобръсначки, а смяната на резервните ножчета става бързо и лесно.

Новата система за бръснене WILKINSON® Intuition® f.a.b.TM е налична в търговската мрежа в България от март месец 2019 г.
† Intuition f.a.b.™ НЕ Е ПРОИЗВЕДЕН ИЛИ ДИСТРИБУТИРАН ОТ GILLETTE COMPANY LLC, СОБСТВЕНИК  НА РЕГИСТРИРАНИТЕ ТЪРГОВСКИ МАРКИ GILLETTE® И Venus®.

Включете се в играта и спечелете!
Споделете ни в коментарите:
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?

На 5 юни на томболен принцип ще изтеглим седем победители, които ще получат най-иновативната самобръсначка WILKINSON® Intuition® f.a.b.TM и плажно парео.

Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК

# 241
Използвам епилатор и нямам проблеми

# 242
  • sofia
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?

У дома ползвам само и единствено самобръсначка за премахването на излишните косми по тялото.Често не мога да преценя кога самобръсначката вече не е толкова остра и когато ь ползвам тя прави рани и действа агресивно на кожата.Тъй като това действие, извършвам под душа е трудно да преценя кога действам грубо, а винаги симптомите на раздразнената ми кожа се появяват след баня. Важните неща при избора на самобръсначка за мен, когато избирам такава е цената, дали има удобна форма за хващане и дали е удобна за ползване. Харесвам марката, все още не съм опитвала този нов продукт и бих се радвала, ако бъда една от късметлийките.

# 243
Обикновен епилатор и имам машинка за кола маска в пълнители, но напоследък прибягвам до самобръсначка и съм в търсене на  нещо добро, тази ме впечатли много!!! Участвам с голяма надежда Simple Smile

# 244
Вкъщи използвам епилатор и самобръсначка. При самобръсначките гледам да са с удобна дръжка, с повече ножчета и да са с подвижна глава, за да не се порязвам, когато минавам през по-неудобни места.

# 245
  • София
Използвам предимно самобръсначка. Имам и епилатор но по рядко го включвам. Самобръсначката трябва да е с 3 ножчета и за чуствителна кожа.

# 246
Аз ползвам само самобръсначка и съм доволна

# 247
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?/i]

Използвам епилатор и самобръсначка. За самобръсначката е важно да не наранява кожата, да има устойчива хидратираща лента, да запазва вида си по-дълго време.

# 248
  • Перник
Ползвам епилатор и дамска самобръсначка. Не всички самобръсначки правят кожата наистина гладка, а и ефектът трае кратко. Порязванията са доста неприятни. Бих пробвала иновацията на Wilkinson с удоволствие. Само не знам кой реши, че розовото е любим цвят на всички дами 🙂

# 249
Ползвам самобръсначка Simple Smile За мен е важно да е със 3 ножчета и да е със удобна дръжка ❤️ УчастВам с удоволствие

# 250
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка? Използвам епилатор и/или самобръсначка. При употребата на самобръсначка ме дразни, че понякога кожата се наранява.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка? Да е лесна и удобна за хващане и да не причинава кожни раздразнения.

# 251
Най-често използвам самобръсначка. При употребата й се притесняваме, че понякога кожата се наранява.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка? Да е лесна и удобна за захващане, да не се изплъзва и да не причинава кожни раздразнения.

# 252
Ползвам епилатор и самобръсначка. Взимам си дамски самобръсначки, че другите са опасни. Smile

# 253
Бръсна се със самобръсначка на Wilkinson.

# 254
Когато разполагам с повече време използвам фотоепилатор. Много по- бързо и лесно е със самобръсначка,но  недостатъкът е, че често се порязвам и кожата не остава толкова гладка. Когато избирам, търся такава, която да е с повече ножчета и предназначена за чувствителна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт