WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 963
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Когато имам време  използвам кола маска,а иначе самобръсначка.Притеснявам се от наранявания,който при мен трудно зарастват.

# 256
Ползвам епилатор  или  самобръсначка  .При ползване на самобръсначка се страхувам от порязвания .А с епилатора е малко болезнено в определени зони  от тялото

# 257
Използвам предимно епилатор,заради най-голямата безопасност,който предлага.Опасенията от самобръсначките е,че са понякога много остри и не са обезопасени и нанасят наранявания по кожата.

# 258
В домашни условия през зимните месеци използвам топла кола маска, а през лятото самобръсначки. За мен е важно самобръсначката да е с три ножчета и да е от марка, на която имам доверие. Защото съм имала проблеми с дамски самобръсначки, които бяха за изхвърляне след половин бръснене .

# 259
Ползвам епилатор  или  самобръсначка. Притеснява ме подкожното растене на новите косми и евентуални наранявания със самобръсначка.

# 260
  • София
Здравейте!

Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Предимно използвам самобръсначка за обезкосмяване. Проблем е, когато се порежа със самобръсначката.

Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
Най-важното нещо за мен, когато избирам самобръсначка е, да е с три ножчета и да предпазва от наранявания.

# 261
Самобръсначка и тример за тяло. Най-важното е да е добро качество самобръсначката.

# 262
  • Across the Multiverse
Използвам епилатор и самобръсначка. "Затруднението" ми е, че ми отнема много време, особено епилирането.
Самобръсначка избирам по следните критерии: да е с много ножчета, да има гел лента и да е удобна за хващане.

# 263

Ползвам самобръсначка. Избирам да е задължително с три или четири ножчета и с минимално движения да мога да се обезкосмя.

# 264
В последно време нямам много време и използвам често самобръсначка. Не ме затруднява нищо при използването на самобръсначка.
Гледам да е с повече ножчета и предпазна лентичка.

# 265
Използвам епилатор и самобръсначка. Flushed

# 266
От както се помня използвам самобръсначка -мъжка или дамска няма значение за мен.

# 267
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Най- често използвам самобръсначка. За лицето използвам лазарна епилация. Затруднява ме почистването на самобръсначката от натрупалите се косъмчетамежду ножчетата.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
Най-важно е да не е твърде корава–да не дере кожата, да не причинява зачервявания, да не се изхабява прекалено бързо, да е удобна за хващане.

# 268
Епилатор и самобртсначка. Със втората винаги успявам да "отнеса" и малко кожа, особено по свивките.

# 269
Използвам с кеф самобръсначка след няколко болезнени опита с епилатор.
Удобно,бързо,без болка !
Единственият недостатък е ,че ефекта трае само 2-3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт