WILKINSON с първа по рода си самобръсначка за бръснене в две посоки – напред и назад

• 6 964
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
Самобръсначка само ползвам, бързо и удобно е.

# 286
  • в голямото село
Използвам епилатор и самобръсначка. Единственото ми изискване към самобрасначката е да не се изхабяват бързо ножчетата

# 287
Епилатор. Най-важното за самобръсначката е да се движи лесно по гънките.

# 288
Епилатор и самобръсначка.Не срещам трудности Simple Smile

# 289
Използвам епилатор и самобръсначка.Зависи от времето с което разполагам и зоната която искам да обезкосмя.

# 290
Ползвам самобръсначка WILKINSON INTUITION NATURALS от предната година... Много бързо става обезкосмяването и имам чувството, че по бавно ръстът косъмчетата след това. Сменям ножчетата и никога не успявам да се порежа, дори с новите. Овлажнява докато се бръсна с Алое Вера и Витамин Е.

# 291
Използвам всички познати методи за обезкосмяване в домашни уловия - самобръсначка, епилатор, фотоепилатор, кола маска. Напоследък при избора на самобръсначка се стремя да е с повече ножчета и да е с движеща глава  за по-голямо удобство. Нищо не ме затруднява при употребата на самобръсначка, просто ми се иска да разреша веднъж завинаги този естетичен проблем и да не го мисля повече.

# 292
Епилатор и самобръсначка, зависи колко време имам. Единственото ми изискване към самобръсначката е да не се изхабяват бързо ножчетата.

# 293
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?
Често използвам самобръсначка.
Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?
Да почиства гладко и да не се изхабява лесно.

# 294
  • Русе
 В домашни условия използвам епилатор и самобръсначка. Най-важното, когато избирам самобръсначка е да е с повече ножчета,  да са хубави уплътненията и не на последно място да е с удобна дръжка.

# 295
Какъв метод за обезкосмяване използвате в домашни условия и има ли нещо, което Ви затруднява при употребата на стандартна самобръсначка?

Ползвам епилатор и доста по-рядко самобръсначка. Като минус при самобръсначките отчитам, бързото израстване на косъмчетата и раздразняването на кожата, както и опасността от порязване.

Кое е най-важното нещо за Вас, когато избирате самобръсначка?

Да е удобна и ножчетата да са поне 3. Simple Smile

# 296
Предпочитам обезкосмяването със стандартна  самобръсначка.Използвам самобръсначка с 3 резервни ножчета,която ефективно премахва всеки косъм за по-гладка и нежна кожа.

# 297
  • София
В домашни условия ползвам главно кола маска и епилатор, които редувам с бръснене заради появата на врастнали косъмчета.
При избора на самобръсначка давам предимство на такива с повече ножчета, движеща се глава и успокояваща лента.

# 298
Ползвам самобръсначка и лазарен епилатор. Нямам затруднения при ползването на самобръсначка. Избирам самобръсначка с повече ножчета и удобна дръжка Simple Smile.

# 299
Използвам епилатор или самобръсначка,когато бързам и нямам време за епилатора.
При самобръсначката ме затруднява бързото изхабяване и опаността от порязване.
Когато избирам савобръсначка гледам да има три ножчета и да е удобна за хващане.

Общи условия

Активация на акаунт