Пубертетът при момчетата - тема 5

• 33 201
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Аууу! Супер е! И аз искам да му вземем, ама май ще е за Коледа.

# 496
Аз съм с девойка ,но нещата които ни вълнуват се коментират при вас.  Геймърски стол или пак обикновен ,това е въпросът и при нас .Ако може и защо за непосветените .
Стария бе :
https://sedni.bg/catalog/3779_direktorski_stol_6013_bejov.html
 Много удобен заради високата облегалка. Изкара и 7г.172см/60 кг
 Все още здрав ,но в окаян вид. Възглавницата на седалката се е сплескала. Не е ок за по-тежички макар да е даден за до 130 кг.
Търсим нещо задължително с висока удобна облегалка.
Отличните оценки при нас дават правото да избере какво да сготвя.

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 13:01 от mamamari

# 497
  • Пловдив
Само не им харесвам отдолу стойката с колелцата...много широка и стола голям и заема мн.място.

# 498
  • И аз не знам къде...
Здравейте,

И аз пари за оценки не давам, но за края на годината и за Кембридж сертификата купихме платихме нова игра за компа Simple Smile

# 499
  • София
Какви столове ползват децата за бюро, ако може снимки?
Ползвали сме няколко, но, честно казано, ни един не беше удобен. Сега синковеца иска гейминг стол, но реално ще му трябва не толкова за гейминг, колкото за работа на бюрото...а и много пари, бе 😕

за работа на бюро и за ползване пред настолен компютър - тези:
https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/desk-chairs/o … -se-stol/09175241

много удобно нещо и функционално.

какво е това "геймърски стол" не знам, но силно подозирам, че е маркетинг трик за по-скъпо продаване на определени артикули.
определено не бих инвестирала в "геймърски" работи при младеж, който искам възможно най-малко време да прекарва пред компютъра.

# 500
  • Пловдив
Jam, ама то и Икейския хич не е евтин..за мен, де.

# 501
  • Русе
 Не знам нашият какъв точто се води, че е вече на доста години. Прилича на този
https://www.estilo.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82 … %D0%BB-6075-1326/

На геймър неща не реагирам по никакъв начин или по-скоро изключено да търся нещо, което започва по този начин. Не че не гледа вчера някакъв турнир по CS до не знам си колко часа

# 502
Аз м.г. от Метро офертата за ученици вземи 2 плати 1, купих черните столове /сега пак ги има за 159лв./ :
https://catalogues.metro.bg/bts-1917/page/18-19?_ga=2.117999617. … 692227.1567084453

Доволни са децата и са удобни.

# 503
Геймърските, поне тези, които аз гледах, са просто такива с по-висока облегалка. Разлика с показаните не видях.
Имахме подобен на този, който Amber е показала, но не беше удобен - дълбок и подлакътниците не влизаха под плота на бюрото/нормално бюро за детска стая/. Имахме и такъв без подлакътници - там пък облегалката не беше удобна. Смени няколко обикновени стола, но и те не му били удобни.
Тези, които гледа са удобни да се облегнеш, да играеш с джойстик, да гледаш филм, но не и да пишеш на бюрото и гърба да е изправен, поне според мен/и аз ги пробвах/. Търся стол, който да е възможно най-удачен вариант за дълго писане, учене, четене на бюро ...все неща, които май аз искам повече от него...

# 504
от около година е с този стол:
Скрит текст:
Преди това беше с един Икейски, въртящ се, ама му умаля.

# 505
  • София
Jam, ама то и Икейския хич не е евтин..за мен, де.

да, не е евтин наистина.

плюсовете му са, че е много удобен именно за работа на бюро, че калъфът е от здрав плат, който се сваля за пране, а не от запарваща и късаща се изкуствена кожа, както и че има вариант без колелца, което го прави по-компактен за малки помещения и така изглежда по-елегантен, не като типичен офис стол.

иначе с тия "геймърски" работи ще ме утепат - геймърски стол какво ще рече - че е удобен да прекараш 3 дни и 3 нощи в него без да станеш ли? Simple Smile едва ли някой родител иска детето му да седи залепено с часове на компютъра... просто не им правете преживяването зорлем по-удобно.

# 506
Аййй, геймърски стол, само такова не се е сетил да иска.  Имаше специален офис стол от малките до 4-ти клас, после привлече един от  трапезарните и изобщо не му е минавало през ум за офис стол, та какво остава за геймърски

# 507
Синът ми има геймърски, не от най-скъпите
Много е удобен, извит е и подпира кръста и гърба
Може би затова така се нарича, че е удобен за дълго ползване
Това не означава , че трябва да висят постоянно на него

# 508
Пуберът вече две години си пише домашните легнал на земята. Стол ползва само като е на лаптопа и затова последната ми грижа е дали му е удобен.
Пред другото бюро, на което учи малкия, има два стола - офис стол с колела, купуван преди доста години, и обикновен такъв. Той предпочита офис стола, не че му е по-удобен, а за да се върти докато пише.
Вече имаме и куче. Ще ми е много интересно дали и тази година младежът ще продължи да учи на земята и как ще го прави с търкалящо се върху него куче.

# 509
Мда. Едно време със сестра ми така по легла и земя пишехме. Наследника да не остане по- назад... и той. Такова хубаво бюро има, ъглово, голямо, той като се пльосне я на земята, я на дивана и ме хващат дяволите. И съответно по някое време е заспал Stuck Out Tongue Winking Eye
Геймърско нищо няма вкъщи. Първо, че не мога си позволя, второ като го гледам как телефона не пуска, ако имаше и някакви джаджи и... край, трябваше да се бием на голямо време.

Общи условия

Активация на акаунт