Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 7

• 40 177
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
При др.Тургут.съм имам ЦС от БГ но на нея не се вижда дали има или няма хидросалпингс ,той ми каза,че ще напраеим един опит и тогава ,ако трябва ще се премахнат,също така на ЦС пише нагънати той каза,че може там да има нещо..но трансфера ми наближава и аз започнах много да се притеснявам и нз дали да не му кажа че искам да направим ЦС в Турция и ако има нещо да го отстраним .. Аборта ми се получи преди три години по ест.път в 8.г.с и си мисля ,че точно така ще стане пак..

# 136
Останах с впечатление, а и май не само аз,че сте имали неуспешен трансфер и причината е била хидросалпсингс. А щом Ви притеснява нещо най -добре е да разговаряте с лекаря .

# 137
на Цс ли се вижда дали.има хидросалпингс ?

# 138
на Цс ли се вижда дали.има хидросалпингс ?

Мисля,че да.

# 139
да ще разговаряме .. знам,че Цс се прави на 12ден от МЦ .. писах на Севда да го пита ..за да знам дали ще пътуваме за ЦС или на прегледа на 15.06
Аз я правих на 24 ден от цикъла в Ехомар.

# 140
  • София
Аз също правих на 20 и някой ден цветна снимка в Ехомар. Eдинственото което искат на такъв късен етап от цикъла е отирицателен тест за бременност правен до най-много два дни.

Да, на цветната снимка се вижда хидросалпингса, при мен точно това видяха.  Другата седмица ми е операцията за отстраняване на тръбата.

Някъде бях чела, че течноста може да изтече или да се излее в матката и за това не винаги може да се види на преглед. Но не помня кой беше източника и не знам дали това е наистина така.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 20:00 от MoCherie

# 141
Останах с впечатление, а и май не само аз,че сте имали неуспешен трансфер и причината е била хидросалпсингс. А щом Ви притеснява нещо най -добре е да разговаряте с лекаря .
И аз останах с това впечатление и затова писах,защото се учудих за цветнатата снимка.

# 142
Аз също правих на 20 и някой ден цветна снимка в Ехомар. Eдинственото което искат на такъв късен етап от цикъла е отирицателен тест за бременност правен до най-много два дни.

Да, на цветната снимка се вижда хидросалпингса, при мен точно това видяха.  Другата седмица ми е операцията за отстраняване на тръбата.

Някъде бях чела, че течноста може да изтече или да се излее в матката и за това не винаги може да се види на преглед. Но не помня кой беше източника и не знам дали това е наистина така.

При мен се случи на цветна снимка от Ехомар да се види преграда на маточната стена , което също събира течност и трябваше задължително да се отстрани. А тръбата която уж запушена на снимката от България , там си излезе напълно проходима.

# 143
Момичета на някоя от вас случвало ли и се е да има течение по време на бременност, в началото бяло, а сега от няколко дни е доста жълто на цвят, но без миризма и сърбеж? Моля за съвет? Изписват ми МаКмирор в България, но дали е правилно в ранна бременност?

Aз съм така.....по-бяло, после жълтеникаво, по-жълто...сега отново е белезникаво. Нямам оплаквания като сърбеж, парене, зачервяване. Според мен се дължи на непрекъснато променящият се хормонален баланс и високите нива прогестерон. Аз лично съм и на инжекции прогестерон.

# 144
Момичета,

Записвам се и аз в тази тема.
Пожелавам успех на всички!
Предстои ми първичен преглед в Бахчеджи след 3 седмици. Тези дни бях шокирана с потвърждение от двама лекари за наличие на хидросалпингс в едната тръба.
Тъй като изпитвам сериозен дискомфорт от 5 месеца, предполагам, че ще се насочим първо към лапароскопия. От агенцията ми казаха, че мога да направя лапароскопията в България заради по-ниската цена. И сега започна едно колебание. Така или иначе лекарите в Турция ще ми кажат какво да правя, но ми се иска да получа съвет и от момичета, които вече са минали по този път. За България ми препоръчаха д-р Калчев. Но с мъжа ми сякаш клоним към Турция, въпреки високата цена.

Благодаря предварително!

# 145
Момичета,

Предстои ми първичен преглед в Бахчеджи след 3 седмици. Тези дни бях шокирана с потвърждение от двама лекари за наличие на хидросалпингс в едната тръба.
Тъй като изпитвам сериозен дискомфорт от 5 месеца, предполагам, че ще се насочим първо към лапароскопия. От агенцията ми казаха, че мога да направя лапароскопията в България заради по-ниската цена. И сега започна едно колебание. Така или иначе лекарите в Турция ще ми кажат какво да правя, но ми се иска да получа съвет и от момичета, които вече са минали по този път. За България ми препоръчаха д-р Калчев. Но с мъжа ми сякаш клоним към Турция, въпреки високата цена.

Благодаря предварително!

Здравейте,като човек с 5 операции,да ви споделя моя опит. В бг за всяко нещо ми правят отворена операция-отговорът-не може лапароскопия,защото имаш сраствания. Не че не може ,те не могат. Отидох на първичен преглед в Турция и ми казаха,че имам двустранен хидросалпингс,който трябва да се отстрани. Докторът обеща да не ми прави отворена операция и спази обещанието си. Резултат-след всяка операция в бг-повръщам и съм в абстиненция целия ден,адски болки и се възстановявам трудно. Лапароскопия в Турция-въобще не усетих как излязох от упойка,раздвижиха ме същия ден,на следващия ме изписаха. След седмица бях на работа. Вярно,2000€ ми струваше,но,ако ми се наложи,пак бих  ги дала. Това е моят опит,а вие си решавате къде ще си направите операцията. Късмет ви желая!

# 146
Благодаря!
И аз съм на същото мнение, още повече, че от 5 месеца надавам вой от болки ниско вляво и до онзи ден лекарите ми казваха, че нищо ми няма. Бях стигнала до там, че ми се намекваше, че болките ми са от самовнушение.
А след лапароскопията в Турция след колко време започнахте процедурата? Притеснявам се, че няма да имам тръби, но доколкото разбрах това не влияе при ин витрото.

# 147
Момичета,

Благодаря предварително!

Здравейте!Аз съм правила две операции при д-р Калчев и съм много доволна,уникален оператор е.Но правих стимулация при д-р Карликая април месец и за това реших и последната си операция/отворена/ да направя при него,въпреки цената.Мисля и се надявам да съм направила правилния избор.Успех на Вас във избора!

# 148
Момичета- кокичета,
Кога най-късно сте представяли брачното в Бахчеджи?
Има някой да е започнал стимулация без брачно?
Предварителни благодарности и успех на всички 🙏🏻🍀
Здравей, ние го представихме в деня на пункцията.
Бяха забравили да ни го поискат и ни писаха в деня преди пункция, че е необходимо да го носим.

# 149
Ние в деня на първия преглед Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт