Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 7

• 40 185
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,

Записвам се и аз в тази тема.
Пожелавам успех на всички!
Предстои ми първичен преглед в Бахчеджи след 3 седмици. Тези дни бях шокирана с потвърждение от двама лекари за наличие на хидросалпингс в едната тръба.
Тъй като изпитвам сериозен дискомфорт от 5 месеца, предполагам, че ще се насочим първо към лапароскопия. От агенцията ми казаха, че мога да направя лапароскопията в България заради по-ниската цена. И сега започна едно колебание. Така или иначе лекарите в Турция ще ми кажат какво да правя, но ми се иска да получа съвет и от момичета, които вече са минали по този път. За България ми препоръчаха д-р Калчев. Но с мъжа ми сякаш клоним към Турция, въпреки високата цена.

Благодаря предварително!

Аз правих комбинирани безкръвни операции лапаро и хистероскопия при проф. Григор Горчев в Плевен. Имах хидросалпингс в едната си тръба, която в последствие ми отстраниха по време на операцията.
Накратко ще опиша своите впечатления: останах повече от възхитена от отношението и професионализмът на проф. Горчев, болничният ми престой бе съвсем кратък, а възстановяването ми бе леко и скоро след операцията се върнах към обичайното си ежедневие.
Правих операциите преди първичния си преглед при д-р Карликая, той ме накара да направя ЦС, за да разбере и да се увери какво е състоянието ми след направените интервенции и беше повече от доволен, че всичко е извършено доста професионално.
Та, това е моят опит, дано съм ти била полезна Simple Smile

# 151
Аз нямам доверие на БГ лекари, за жалост. Предпочетох и направих лапаро при Карликая - останах безкрайно доволна. Дори ЦС не правих в БГ.  Нямам доверие на БЗ.

# 152
Девойки, като ползвате таксита, имате ли впечатления от определена фирма? Има ли там "копърки", за които да се внимава? Някой ползвал ли е такси от Сиркеджи или от автогара Есенлер до клиниката да каже ориентировъчна цена?

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 17:02 от ALFIETKA

# 153
Здравейте момичета ! Бихте ли ми казали какви изследвания са необходими за първичен преглед , за мен и за съпруга ми ?Ако не сме с мъжки фактор може ли съпруга ми да не присъства на прегледа , ако занеса всички необходими изследвания ?И също искам да попитам, тъй като се сещам , Севда все още ли е координатор и как да се свържа с нея ?Благодаря Ви !

# 154
Аз сега ще ходя на първичен преглед и ще бъда без мъжа ми поради невъзможност да пътува тези седмици. Честно казано не съм питала дали това ще е проблем, защото при нас аз имам проблеми.
Когато писах в клиниката на мен ми отговори Хафизе и тъй като съм нова още, не знам имената на другите координаторки. Ще ти пратя на лични списъка с изследванията и координатите на Хафизе.

# 155
Девойки, като ползвате таксита, имате ли впечатления от определена фирма? Има ли там "копърки", за които да се внимава? Някой ползвал ли е такси от Сиркеджи или от автогара Есенлер до клиниката да каже ориентировъчна цена?
От Мемориал до автогара Есенлер ми излезе 70 лири, което е към 20 лв.

# 156
Здравейте, бяхме на преглед и в двете клиники. С мъжки фактор сме, без проблем при мен за момента. Много се чудим, коя да изберем. Вие защо избрахте Бахчеджи? Много се двоумим и не го усетихме, както повечето кзват.

# 157
Здравейте, бяхме на преглед и в двете клиники. С мъжки фактор сме, без проблем при мен за момента. Много се чудим, коя да изберем. Вие защо избрахте Бахчеджи? Много се двоумим и не го усетихме, както повечето кзват.

Аз лично избрах Бахчеджи, защото терапията и лечението се води от един лекар.

# 158
След запитването,получих съобщения на лично. Именно затова редактирам поста си .
Искам да изкажа голяма благодарност към всички Вас. Благодаря Ви,че има такива хора все още... добри,мили и готови да помогнат.
Пожелавам на всяка една много успех и само положителни емоции.

Благодаря!

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 22:42 от Мадлеeн

# 159
Здравейте момичета. Пункцията ми мина скоро и след това имах болки няколко дни, сега ми дойде цикъла и отново има болки, но то и по принцип ми е болезнен първия ден. Но днес ми е трети ден и пак имам болки понякога и се засили кървенето  повече. Случвало ли се на някоя от вас? Защото ми е притеснено. Миналия ден бях на доктор тук за всеки случай, каза че просто яйчниците са ми подути от стимулацията и заради това ме боли и Хафизе каза същото, но сега това засилено кървене с болки ме притеснява.Ще съм благодарна ако някой сподели мнение.

# 160
Има ли момичета и много изчерпан яйчников резерв и спонтанен цикъл в Бахчеджи.
Да! Ето резултатът

# 161
Здравейте момичета. Пункцията ми мина скоро и след това имах болки няколко дни, сега ми дойде цикъла и отново има болки, но то и по принцип ми е болезнен първия ден. Но днес ми е трети ден и пак имам болки понякога и се засили кървенето  повече. Случвало ли се на някоя от вас? Защото ми е притеснено. Миналия ден бях на доктор тук за всеки случай, каза че просто яйчниците са ми подути от стимулацията и заради това ме боли и Хафизе каза същото, но сега това засилено кървене с болки ме притеснява.Ще съм благодарна ако някой сподели мнение.
Това е напълно нормано да има повече кървене,сега се изчистваш от стимулацията .. Успех …

# 162
Това е напълно нормано да има повече кървене,сега се изчистваш от стимулацията .. Успех …
Здравейте и при мен беше по силен и продължителен цикъла от нормално, но наистина това трябва да е от симулацията и всичките лекарства, стискам палци всичко да е наред.

# 163
Здравейте момичета мина и моя преглед вчера при д-р Карликая, накратко доволна съм ще продължим при него ако някой го интересува нещо повече ще му отговоря с удоволствие. Сега искам само да попитам  тези от вас които са запознати  ако могат да ми помогнат.Имам назначени изследвания ( ще ги кача по долу) дали някой знае тези изследвания влизат ли в основния пакет за тромбофилия или са някакви други отелни.За някои от тях знам че влизат в този пакет от 4 фактора но другите в началото не съм ги чувала.Аз съм от Русе ще ги пусна в София някой знае ли дали ги правят в генетика майчин дом?Освен това заради случаи в моето семейство( починали деца) трябва да направим и следния тест   CFTR  тест за муковисцидоза. Теста трябва да направим на моя съпруг .Ако някой от вас е правил моля да ми напише къде да го пуснем и колко долу горе е като цена че в Турция само този тест срува 800 евро.Аз утре ще звънна да питам в генетика майчин дом, но ако някой знае ще му бъда много  благодарна  ако ме насочи.Ето ги и изслеванията( тсх фт4 и кариотипа вече сме ги пуснали) ако може коментар за другите

# 164
Здравейте момичета ! Бихте ли ми казали какви изследвания са необходими за първичен преглед , за мен и за съпруга ми ?Ако не сме с мъжки фактор може ли съпруга ми да не присъства на прегледа , ако занеса всички необходими изследвания ?И също искам да попитам, тъй като се сещам , Севда все още ли е координатор и как да се свържа с нея ?Благодаря Ви !
Аз ходих сама без мъжа ми, носих всичко което Севда ми беше пратила като необходими изследвания. От 1 година тя не е вече координатор към болница, а има собствена фирма. Давам ти номера и можеш да се свържеш по всяко време с нея 0898 320 527. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт