Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 7

• 40 214
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Maxi77
На мен ми поиска абсолютно същите изследвания ( без Т4 и tsh, защото ги имах ) , кариотип и тромбофилии правих в “ Геника “, останалите в “ Лаборекспрес “ .
Успех !

# 166
здравейте , Има ли тук момичета с тромбофилия ? Какво направиха в Бахчеджи ?
Още нямам тази диагноза на 100% но се подозира . И се информирам

# 167
здравейте , Има ли тук момичета с тромбофилия ? Какво направиха в Бахчеджи ?
Още нямам тази диагноза на 100% но се подозира . И се информирам
Изписват Клексан или друг заместител.
Не се тревожи! Късмет! Heart

# 168
Здравейте момичета,чета ви постоянно и ви се възхищавам за силата и смелостта която имате.Аз съм почти на 41 и много искам бебче но нещо не се получава.Декември имах задържан аборт в 8 седмица.Забременях спонтанно.Правих фармакологичен аборт  и от тогава няма бременност.Правих хормонални изследвания и според мен съм със изчерпан яйчников резерв.Мислим да се насочим към Турция но живеем в Италия и ще е по сложно.Много бих искала да коментирате резултатите ми .Чак другата седмица в петък имам час при гениколога .

# 169
Здравей ganeli. АМХ ти е нисисък, но не е чак трагичен. Жени и с много по-нисък забременяват. Моят със сигурност вече е по-нисък, но засега не съм се отказала.  Другите показатели мисля, че са добре.FSH не е висок, което е добре. В норма е. Нали е изследван в първите дни на цикъла? Важно е да се преброят антралните фоликули на 2-3 ден. Не се притеснявай. Правилно си се насочила към Турция според мен.
Успех!

# 170
Момичета, Здравейте Simple Smile
Аз съм след трансфер при д-р Емре.. но много се притеснявам,защото в къщи само дето не се избихме с мъжа ми.Постоянни скандали, много ми е изнервено и от малки неща, а и той прави постоянно тъпотии... Мога ли да навредя на Инплантацията според вас? Опитвам се да се успокоя, но...

# 171
Силвето, нищо не можеш да направиш. Но по-добре свиквайте и двамата, защото ако си бременна тепърва ви почва екшъна. 😂
Имай предвид - спокойна бременност, спокойно бебе иначе - лудницата е пълна.

Ганели, максимума който можете да извадите е 5 яйца- което си е супер. За твоята възраст и нормално. Не губете време с опитите. Успех!

# 172
Eхееееееее.това пък защо!.Щом ти е мъж, те тъпотиите  не са от сега .Би, трябвало отдавна да си му свикнала .Плюс това сега изобщо не би трябвало да ти пука от нищо момиче ,по -вечето български мъже са по тъпотиите.Нервите не са желателни ,но имай предвид ,че ако всичко е наред с ембриона и маточна среда ,те не са определящ фактор.Колко има забременяли след големи проблеми в семейството ,след лоши инциденти да не казвам какви .........Успокой се,това е по -важно в момента , все пак той и от вълнение най -вероятно ги прави !

# 173
По принцип не се караме, за това може би ме е страх да не стане нещо. Мъжа си е мъж, знам че изобщо не може да ни влезне в положение, и само ми казва че съм невъзможна, но според вас, нормално ли е той да си планира почивки за риба с приятели, докато аз треперя и се притеснявам какъв ще е резултатът, и най-вече да ме оставя сама.Побеснях Simple Smile Края на другата седмица ще е кръвния тест, ще споделя какво е станало. Благодаря ви

# 174
Ооо, Силве, важното във вашия случай е, че поне сте на една страница с мъжа ти. Аз вече 7 месеца не мога да засегна темата, така се е стресирал след двата ни неуспешни трансфера, че не дава и дума да обеля за следващ опит. А ми се иска..

# 175
Ооо, Силве, важното във вашия случай е, че поне сте на една страница с мъжа ти. Аз вече 7 месеца не мога да засегна темата, така се е стресирал след двата ни неуспешни трансфера, че не дава и дума да обеля за следващ опит. А ми се иска..

Дано скоро осъзнае, че няма за кога да чакате Simple Smile трябва да вярваме че следващият опит ще е нашия.Стискам палци скоро да ни зарадваш,че започвате с нови сили Simple Smile

# 176
По принцип не се караме, за това може би ме е страх да не стане нещо. Мъжа си е мъж, знам че изобщо не може да ни влезне в положение, и само ми казва че съм невъзможна, но според вас, нормално ли е той да си планира почивки за риба с приятели, докато аз треперя и се притеснявам какъв ще е резултатът, и най-вече да ме оставя сама.Побеснях Simple Smile Края на другата седмица ще е кръвния тест, ще споделя какво е станало. Благодаря ви

Всеки по различен начин усеща стреса и по различен го преодолява. Дайте си време. И за двамата партньори е натоварващо, а и мъжете не могат да носят на напрежение много. Моят съпруг беше в траур няколко седмици когато разбра, че от двата плодни сака се е развил само единият. Сега отказва да идва с мен на прегледи, защото го било страх да не кажат нещо лошо докторите и бил под голям стрес и напрежение всеки път, когато отивам на лекар.

# 177

Всеки по различен начин усеща стреса и по различен го преодолява. Дайте си време. И за двамата партньори е натоварващо, а и мъжете не могат да носят на напрежение много. Моят съпруг беше в траур няколко седмици когато разбра, че от двата плодни сака се е развил само единият. Сега отказва да идва с мен на прегледи, защото го било страх да не кажат нещо лошо докторите и бил под голям стрес и напрежение всеки път, когато отивам на лекар.

Ох миличките те, изобщо днес не мога да им съчуствам,такива ги сътвори моя,че... изобщо не искам да виждам мъжки индивид.

# 178
Силве ,не се притеснявай и при нас е екшън,а аэ пия едва противоэачатъчните още,а тепърва идва другото.Страничните ефекти от противоэачатъчните (променливите настроения) ту ми е хубаво,ту нещо малко ме драэни,и на кого да си го искарам,на мъжа ми естественно.
Аэ бих се радвала да иде някъде беэ мен,но...тц все се върти около полата ми,мрън мрън.

Чудя се как момичетата пият с години противоэачатъчни и са емоционално стабилни ❤

# 179
Здравейте момичета,чета ви постоянно и ви се възхищавам за силата и смелостта която имате.Аз съм почти на 41 и много искам бебче но нещо не се получава.Декември имах задържан аборт в 8 седмица.Забременях спонтанно.Правих фармакологичен аборт  и от тогава няма бременност.Правих хормонални изследвания и според мен съм със изчерпан яйчников резерв.Мислим да се насочим към Турция но живеем в Италия и ще е по сложно.Много бих искала да коментирате резултатите ми .Чак другата седмица в петък имам час при гениколога .
Фсх е много добре, АМХ е нисък, но може да се дължи на фалшиво занижаване, следствие на нисък витамин Д. Имаш шанс, действай!

Общи условия

Активация на акаунт