Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 19

• 91 215
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • там където има винаги вятър
Iabrex сякаш сме се наговорили, но твоя май е по-сочен  newsm78 Ще си разпечатам рецептата и ще сравнявам у нас  Peace

Сироп от вишни- в соковарката.

Пиле с картофи, по желание на внучката  Rolling Eyes

Салата - с домашно червено цвекло. Само 10 броя има тая година  Cry, а минали год. се чудехме какво да го правим  ooooh!

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 10:33 от mama iasi

# 406
От много време не съм показвала, но вместо запис от вчера: вегетариански крокети и питка.

# 407
# 408
  • В планината / На морето

Салата - с домашно червено цвекло. Само 10 броя има тая година  Cry, а минали год. се чудехме какво да го правим  ooooh!

ферментирайте го, става страхотен сок

# 409
  • София
Летни вкусотии и  питки.

Скрит текст:

# 410
  • София
Сладкиш с извара и череши

Пържен телешки дроб,даже препържен

Руло с крем сирене и шунка

Мляко с ориз

# 411
  • София
Отдавна не съм писала, но продължавам да чета редовно и да се възхищавам на разнообразието което показвате.

От мен скромно няколко снимани неща.
Пилешки филенца:

Домашни бургери:

Кюфтета от тиквички:

Бързото руло със сладко:

# 412
И аз ви следя редовно, въпреки че не публикувам. Всички сте страхотни, преглъщам пред екрана. От мен едно руло с картофи, тиквички и рикота. Предните дни правих кюфтенца от тиквички. Явно сега преоткривам тиквичките, защото не ги обичах хич.

# 413
  • там където има винаги вятър

Салата - с домашно червено цвекло. Само 10 броя има тая година  Cry, а
минали год. се чудехме какво да го правим  ooooh!

ферментирайте го, става страхотен сок
newsm11 само 10-тина броя поникнаха/много бяха преди 2 години, тогава така и изгниха половината/
Леща

И закуската на внучката - гризната  Laughing Обича магданоз и може така го яде понякога  Peace

# 414
  • Mostly in my mind
Браво! За пръв път чувам за дете, което обича магданоз. Това е все едно да видиш еднорог. Smiley

# 415
Браво! За пръв път чувам за дете, което обича магданоз. Това е все едно да видиш еднорог. Smiley

Крокетите, които показах имат магданоз и много се чудих как ще се приемат от малкия. Яде и за още пита. Grinning

# 416
Скрит текст:
Майка ми отишла да ме вземе от градина, не съм ходила на ясла и ме питала какво съм яла, а аз съм отговорила: "вилици и лъжици". Тя ме пита: " Защо вилици и лъжици?, а аз: "Защото в супата имаше китки". Не съм яла супа, защото в нея е имало магданоз Simple Smile.
Една рибена чорба, питка с брашно от лимец и едни "бонбони" само от ядки, фурми и какао:

# 417
  • София
Коблер с череши

Арменски лозови сарми - Ани Шакарян http://www.vkusnoteka.bg/2010/06/blog-post_6847.html

# 418
# 419
Тайне,  Как са тези костенурки? Вкусен ли става така патладжанът? гледах ги аз и се канех да ги

Общи условия

Активация на акаунт