Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 472
  • 576
  •   1
Отговори
# 180
Какво го направихте горкият човек, той сигурно самият надали примира да е с бебе на 11 месеца,но най-дбрият му приятел, демек бащата, като го е притиснал, къде ще ходи, да откаже. Човекът сигурно иска да направи услуга, даже най-вероятно е съвестен и ще се старае, пък вие без да го познавате и да им знаете отношенията вече го осъдихте и обесихте...
И сте ми много интересни с тези изказвания, как щял да се справи човек с памперси и пюрета. Все едно висша математика, совалка ще изстрелва, а не един памперс да смени и едно бебе да нахрани.
Аз съм против не заради друго, ами защото бебето ще се стресира от смяната на средата и ще се разреве, а ако човек няма никакъв опит е много трудно да успокои малко дете. Също така с приспиването за мен е проблематичен въпросът. Като не му знае двигателните способности да не се нарани детето, да падне.

# 181
  • София
Сега разбирам защо има толкова много лигльовци. Още от бебета са златни чеда. Нищо няма да му стане. Аз съм гледала бебе за едно денонощие и то съвсем млада. Живо си е и вече е красиво младо момиченце.

Виждам по последната страница, че човекът вече е изкаран настървен педофил. Равен нямате Joy
От къде сте сигурни, че мъжете ви няма да си пипат дъщеричките? Като знам колко хора има изненадани от изневери, бой и тежки пороци, напълно възможно е някои от вас да са пропуснали и педофилска черта у супруга. Дайте и на него да не даваме деца...

# 182
Даааа, оказва се, че е по - лесно човек да полети в Космоса, отколкото да смени един памперс... Това само свръх майките го умеят. Simple Smile  Сега разбирам защо толкова много татковци се чувстват натирени в девета глуха и некадърници по отношение на децата си. Нищо чудно, че си бият камшика в търсене на някой, който им има поне малко доверие...

# 183
А да изкъпеш бебе ! Там висша математика не стига.

# 184
И шишенца ще се стерилизират за АМ, освен ако човекът няма да кърми. Сигурно е свестен, но е подценил ситуацията, като е предложил помощта си за толкова време. Представям си го ентусиазиран и оптимист като моя познат, за който споменах - "Постоях два часа с двегодишното, то погледа "Маша" и заспа... Какво му е сложното на гледането? Аз много добре се справям! "

# 185
  • Варна
Сега,
няма нужда от присмех. И бащата можел тва-онова и дрън, дрън, че пляс. Ми може, в живота всичко може. Ако за вас е все едно дали ще оставите бебето си с баща му или с приятел ок. Ама спрете да изкарвате другите откачени. За мен пък е откачено да приравнявате бащата с всички останали мъже в обкръжението си. Що не си лягате със и нямате деца от всичките си приятели като е едно и също дали са те или мъжът ви? Айде пък, няма нужда да сме чак толкоз широко скроени! Оставяйте си бебетата на който ви скимне, само се спрете малко с подигравките си към другите, дето пък не искат да са толкоз смели. Или безотговорни.

# 186
Не мисля, че има значение дали ще оставиш бебето на мъж или на жена, на приятел или  на близък роднина. Значение има що за човек е, какъв опит има и как се справя.

# 187
Нещо ми  избяга на мене.логиката в темата. Не виждам и никой никого да приравнява. Аз продължавам да твърдя, че мъж - нормален, а не някой перверзник,  все пак надявам се, че възрастен човек е сравнително рядкост да изпитва дива сексуална възбуда от бебешки полови органи  - та мъж, независимо свой, или чужд, може да се грижи чудесно за едно бебе, стига да има опит, със свое или чуждо такова.  
Ако говорим за мъжката способност да се грижат за бебета.

# 188
Ако четете внимателно, никой не е казал да си оставя бебето на човека. Просто аргумените против не са пюрета, памперси и основно обслужване, дето за тях акъл не се иска.
Не знам защо повечето майки свеждат майчинството до просто обслужване, което не се иска много акъл да го вършиш. Никой не е супер майка, защото сменил памперс и дал пюре. Супер майка си, защото като ти реве на главата търпиш, успокояваш, защото го занимаваш и внимаваш да не се нарани без да го ограничаваш прекалено. Все неща, в които един по-малко познат на детето трудно би се справил.
Колкото до безотговорност,  то това си зависи от човека.

# 189
де акълът на бащата - сватбарин е основният и проблематичен момент в случая, че и на жена му, седнала да пита дали ние бихме.
Резонно прехвърлям въпрос от една друга тема - вие какви майки сте, бе?!
😀

# 190
Какви, какви – ненаиграли се!
Аз затова попитах на каква възраст са авторката и мъжа ѝ, но тя не отговори. Подозирам, че са някакви хлапетии. Ако не са – положението е шах и мат.

# 191
  • Варна
Ако в ника числото 85 е наборът не би трябвало да са толкоз ненаиграни.

# 192
  • София

И каква е разликата? Кое гарантира,че лелката в яслата няма да блудства с момченцето?
А майка на момче може ли да остави детето си на близка приятелка?

Гаранция- Франция, ама ако можеш да ми извадиш поне 1 случай на блудство на лелка с дете в яслена или градинска възраст, ще те поздравя и ще приема страховете ти за оправдани. Simple Smile

# 193
Трудно е за лелка да остане за дълго насаме с детенце, че да го нападне. Гледат ги групово, надзирават ги така да се каже. Съвсем различно е.

Аз откак гледах филма за Майкъл Джексън и видях как доверчиви глупави родители са си оставяли децата да спят с него с месеци в една спалня, си имам много наум.

# 194
Новина от вчера, сега ми попадна.
Може да си носите вода от 5 дерета, щом сте ок детето ви да го гледа кой да е, останалите ще се надяваме да не влезете в тези статистики един ден. Страшно е, а ми говорите за параноя. Нека си я имам, от полза ми е като гледам.

Общи условия

Активация на акаунт