Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 484
  • 576
  •   1
Отговори
# 195
Трудно е за лелка да остане за дълго насаме с детенце, че да го нападне. Гледат ги групово, надзирават ги така да се каже. Съвсем различно е.

Жени педофили няма. Поне аз не се сещам за такъв случай.
Жена насилник може да пребие дете, да го убие даже, но няма да му посегне сексуално.

# 196
Новина от вчера, сега ми попадна.
Може да си носите вода от 5 дерета, щом сте ок детето ви да го гледа кой да е, останалите ще се надяваме да не влезете в тези статистики един ден. Страшно е, а ми говорите за параноя. Нека си я имам, от полза ми е като гледам.

Де да бяха само тези.
Споделеното от Бианка ме подсеща за разни подмятаници към мен, по адрес на дъщерите ми, от татковци на техни съученички. Като съвсем малки, и като по-големи (12-15).  Отврат.

# 197
Жени педофили се срещат, доколкото знам изключително рядко. Може би защото по принцип мъжете са по-агресивни сексуално, дори и да не са педофили. А и за много от тях, по-примитивните, така да ги нарека, ако момичето вече изглежда донякъде женствено, даже не го имат за педофилия да си изявяват мераците.

Всъщност не е само опасността от сексуално насилие, което застрашава малко дете поверено на ненадежден възрастен,  може да го неглижира, може да го малтретира,   всичко може.
Затова и всички въпроси към авторката, която отдавна не отговаря, бяха насочени към това, какъв е тоя човек,  все пак не е много обичайно питането.

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 11:44 от Iris04

# 198
Авторката, която отдавна не отговаря, каза, че е свестен човек, добър приятел на семейството.

# 199
Авторката, която отдавна не отговаря, каза, че е свестен човек, добър приятел на семейството.
Всички са такива.
Авторката сигурно е сватбарка вече.

# 200
Извинявай, ако някой вече го е писал или казал това (стигнах само до страница 3), но защо мъжът ти не иска да вземате бебето? Той нормален ли е?

# 201
  • София
Бихте ли ми казали по какви съображения мъжът не ви иска бебето да пътува с вас?!
Първото ни дете на 11 месеца в чужбина го заведохме, със самолет, а на мъжа ви съображенията какви са? Има и бебефони, ляга спи, вие се веселите.
Нито на мъж, камо ли на жена приятелка, бих оставил 11-месечното си дете.

# 202
Няма отговор, няма и да има. Авторката сигурно вече си ползва редовния профил...

# 203
Как според теб педофилите стигат до деца под 7 годишна възраст ако родителите не ги смятат за свестни?

# 204
Точно така стигат до децата - много добри и свестни приятели, комшии, чичовци и пр.

# 205
Не знам, това, което аз не разбирам е, поради всички или някои изброени причини от дотук казаните, защо майката не остана с детето. Да, хайде, бащата е куку, ама тя като не е, защо просто не остане с детето, и толкова.

# 206
Защото иска да покаже на бащата какъв е идиот.

# 207
 Пази бащата от сватбарките?

# 208
  • Варна
Щото и на нея й се ходи на сватбата.

# 209
Щото и на нея й се ходи на сватбата.

Поредният ужас. Как може да й се ходи на сватба.

Общи условия

Активация на акаунт