Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 546
  • 576
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Някакси обаче се съмнявам, че като са били под две годинки сте ги оставяли на ергени за дни, да ги гледат, докато ти и мъжът ти сте купонясвали. Сори, не го вярвам.
Когато първото ми дете беше под две годинки, бяхме студенти.   Smiley  В град, нерОден и за двама ни.И не точно на приятел-ерген, но на двойка, неженени приятели е оставян.Не точно с преспиване, но до малките часове, взимали сме го заспал.

Ха-ха-ха, стигнах дотук и направо се разсмях Simple Smile "Не сме ходили точно семейно до Китай за седмица, мъжът ми се разходи до Перник за обяд и се върна", малко такова ми е сравнението Simple Smile
Толкова не-свързани с казуса неща са това, че не знам защо изобщо се коментират.

# 301
За мен няма особена разлика дали ще оставиш дете на ЕДИН ерген, или на ДВАМА неженени.Опита им с дете е горе-долу "еднакъв".   Smiley
Или, казваш, 4 ръце сменят памперс идеално за разлика от 2?
Мислех, че се подразбира, но явно пак съм прекалена оптимистка относно разбиране:бих го оставила и на ЕДИН гледач.Аз не съм държала да са двама.  Smiley
Не знам...за мен, това е по-добрия вариант от "Сакън, не си оставям  детето на НИКОГО!".

# 302
  • София
Явно няма и разлика дали е за няколко часа (оу, забравих: след полунощ) или за два дни. Нерде Ямбол, нерде Станбул, както каза някой по-назад.

ПП Авторката какво направи в крайна сметка? Само езици чешем май.

# 303
Аз пък никога не съм имала такъв приятел ерген, който да се навие да гледа 11 месечно бебе.

# 304
  • София
Ползвайте презервативи, хора! Също така има спирали, противозачатъчни хапчета и дори вазектомии... Размножаването въобще не е задължително!
Какво сте ги народили тези деца?
Има и сатъри. Ако нещо ти пречи, просто го заколи. Ако е наследило и капка от истеричността ти, няма да е голяма загуба за света.

Много обичам някой да размахва пръст по тоя гнусен начин и да си играе на бог.

# 305
Моите съм ги оставяла да ги гледат баби и познати, вкл. и неженени. Не е имало драми.
Скрит текст:
Спомням си детството когато бях на 10 години и гледах съседските деца докато бабите и дядовците са по нивите. Не съм се страхувала, само ми беше малко досадно цял ден да измислям занимания на 1 годишно дете. Аз също съм оставяна сама вкъщи и с наглеждане от съседи (някъде на 3 г бях). Родителите ми не са имали избор - те на работа, а мен ме изгониха от детската градина само седмица след като бях приета.
Някои наистина прекаляват. Братовчедка ми твърдеше, че може да си остави детето само на сестра си (живееха на различни етажи в една къща), но в никакъв случай на свекърва си, която имаше желание да отиде и да гледа детето при нужда. Сестрата беше на 15 години, а свекървата медицинска сестра в детско отделение.

# 306
Вече е понеделник. Сватбата хубава ли беше? Булката честна ли е? Коя хвана букета?

# 307
Моите съм ги оставяла да ги гледат баби и познати, вкл. и неженени. Не е имало драми.
Скрит текст:
Спомням си детството когато бях на 10 години и гледах съседските деца докато бабите и дядовците са по нивите. Не съм се страхувала, само ми беше малко досадно цял ден да измислям занимания на 1 годишно дете. Аз също съм оставяна сама вкъщи и с наглеждане от съседи (някъде на 3 г бях). Родителите ми не са имали избор - те на работа, а мен ме изгониха от детската градина само седмица след като бях приета.
Някои наистина прекаляват. Братовчедка ми твърдеше, че може да си остави детето само на сестра си (живееха на различни етажи в една къща), но в никакъв случай на свекърва си, която имаше желание да отиде и да гледа детето при нужда. Сестрата беше на 15 години, а свекървата медицинска сестра в детско отделение.

Няма нищо страшно в това дете да гледа дете. И аз на дъщерите си имам много повече доверие, отколкото на който и да е друг. Simple Smile

# 308
Скрит текст:

И моята е медициско лице ама общата й здравна култура е на ниво баба ми на 88 години. Всеки пък като гледа дъщеря ми, или ще заседнат в асансьора, или ще вдигне след това 39.5 температура, или ще падне и ще се разбие. Няма такъв карък.

# 309
Искаш да кажеш, че свекърва ти поврежда асансьори, нарочно вдига температура и се пребива?

# 310
Истерия? Не... Напълно спокойно - младостта и социалният живот са изключително важни, не ги пропилявйте с бебета. Grinning

# 311
Ами когато всеки път, когато ни идва на гости, е сополива; дърпа детето за качулката на якето, за да не върви бързо напред, и в момента, в който се отскубне, пада по очи и си разбива носа (както преди седмица), няма много варианти какви може да стане. Асансьорът е просто бонус.

# 312
А, детето падало, не тя. А като е болна, не я пускаш до детето и толкова. Ако някой дойде сополив у дома, нямам никакви скрупули да му кажа моментално да изчезва. Как пък няма да го пусна до детето си, да пръска бацили около него. Ако ще собствената ми майка да е/ 

# 313
Ами предвид факта, че не сме в Б-я, не мога да й кажа да си хваща самолета наобратно. И въпреки че е настинала и кашли постоянно от цигарите, обожава да се навира в детето, ама и то не й остава длъжно, и постоянно й отблъсква “прегръдките”.

# 314
Гадно. Поне докато е болна, да стои в друга стая и да не контактува с него.

Общи условия

Активация на акаунт