Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 427
  • 576
  •   1
Отговори
# 90
Не. И кучето си не оставям.
Меко казано неприятно е, ако двамата родители изпадат в подобни противоречия.

# 91
За мен лично е и много странно млад, неженен мъж без деца, сам да предлага да гледа 11 месечно бебе за няколко дни. Повече от странно. Ако е вярно разбира се, че сам си е предложил услугите, а не е бил притиснат с молби от мъжа на авторката и той от немай къде е кандисал.

# 92
Като се по замисля, ми се струва все по-възможно съпругът да предлага такъв вариант с тайната идея майката да си остане вкъщи с бебето.

# 93
И любовницата го чака на сватбата.

# 94
Не се изненадвам и на майката че пуска тема - понякога дудненето (мъжете са царе в това) и намилането могат да докарат човек до крайност, и действа добре се да получи потвърждение от странични хора че е права.
Благодаря, че го казахте!

# 95
За мен лично е и много странно млад, неженен мъж без деца, сам да предлага да гледа 11 месечно бебе за няколко дни. Повече от странно. Ако е вярно разбира се, че сам си е предложил услугите, а не е бил притиснат с молби от мъжа на авторката и той от немай къде е кандисал.
Да, сам си предложи услугите. Държа да уточня това за да бъда максимално ясна в картината, която описвам

# 96
Не, не бих.
Какво му пречи на мъжа Ви да вземете детето на тази сватба?
Ходила съм на сватби извън града, в който живея с едното ми дете, когато беше даже и по-малко.
Ами няма да му попречи много на мъж Ви, да си хапва и пийва.

# 97
  • София
На всичко ще пречи детето и всичко ще му пречи- на детето.
Няма защо да се заблуждаваме.
Вечерна сватба и бебе, на което му се спи, са взривоопасна комбинация.
Ще стане така, че майката ще си отседи в хотелската стая, докато таткото се забавлява.

# 98

Струва ми се, че е възможно неженен мъж без деца да се е навил да го гледа точно защото не знае за какво става въпрос и да си мисли "какво му е толкова трудното на гледането на деца".

Иначе аз бих се притеснявала както за детето, така и за този, който го гледа. Не всеки може психически да издържи, когато бебе заплаче и привидно нищо не го успокоява. Най- удачно ми се струва да се вземе и за приятеля стая в хотела. Така и детето може да е на сватбата до някое време, после приятеля да е с него докато спи и при проблем да извика майката.

# 99
Мъжът е ерген, да, живее сам и често е общувал с детето. Семеен приятел е.

не мога да му се доверя, ако ще и най-свестния да е, бебето си не поверявам на никой, освен на някоя от бабите и то наистина ако се налага, какъвто не е случаят.

# 100
Скрит текст:
Да, сам си предложи услугите. Държа да уточня това за да бъда максимално ясна в картината, която описвам
За да си максимално ясна, би трябвало да кажеш и дали:
-мъжът е гледал детето ти за повече от час-два
-има ли опит в гледането на бебета
-имаш ли му доверие като цяло, и в частност-за дете
-отговорен ли е по принцип
-оставал ли е изобщо сам с детето, или винаги контактите са били в твое присъствие
Защото "Ще си оставите ли детето с приятел на семейството за два дни?", само по себе си нищо не значи.
Има десетки "нюанси", които ти не даваш, за да получиш адекватни мнения.

# 101

Струва ми се, че е възможно неженен мъж без деца да се е навил да го гледа точно защото не знае за какво става въпрос и да си мисли "какво му е толкова трудното на гледането на деца".

И аз си го мисля. Отгледала съм 2 деца , имам и внуче.

# 102
по-скоро проявява друг вид, по нездрав интерес. Наивно е да се довериш, какъвто и да ти се пише - те тия най-опасните най не им личи

# 103
Аз, че имам дете, не се наемам да гледам чуждо, айде за няколко часа може, ама да му треперя два дни, а тук иде реч и за мъж.Твърдо не!

# 104

И аз си го мисля. Отгледала съм 2 деца , имам и внуче.

Поздравления. Оставих дете на годинка между 17 и 23 часа на баба му, с която прекарва по 2 - 3 часа уикенда сама без проблеми. Приспиването е станало с много рев. Справила се е някакси, но мислите ли, че ако имах друг избор бих го причинила това и на детето и на баба му.

А за мъж не гледал деца, 2 дена да го гледа е абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт