Бихте ли оставили 11 месечно бебе на приятел?

• 18 442
  • 576
  •   1
Отговори
# 555
Моя син беше на 4 години,когато майка ми почина.
Погребението беше в родния ѝ град и всичко беше на моите ръце.Оставих го на приятелка при майка ѝ,жената живееше в село,за 3 дни..
Ама да го оставя,заради някаква си сватба,не не бих..

# 556
За 3 дни да оставиш при възрастна жена дете на 4 години няма нищо общо с бебе да бъде оставено на мъж ерген, негледал деца никога дотогава.

# 557
За 3 дни да оставиш при възрастна жена дете на 4 години няма нищо общо с бебе да бъде оставено на мъж ерген, негледал деца никога дотогава.
Да.
Но ситуации всякакви,и бебе да беше,пак щях да го оставя,щото нямах избор в тоя момент..

# 558
Между другото извън темата, но относно доверието, което родителите имат на други хора. Тия дни ме потресе случая на Lucy McHugh, 13 годишно момиче от Англия. Родителите й приели за "наемател" някакъв 25 годишен, чиято спалня била срещу тази на детето, тогава 12 годишно. Въпросния я съблазнява и цяла година имат сексуална връзка. Всичко това се случва в дома на родителите й!!!! След което намират момичето, на 13 години, убито по много жесток начин в близката гора. Оказва се, че 25 годишния изрод я убил, защото тя е бременна и искал да разкаже на всички какво се случва.... нямам думи. Майка й да не усети какво се случва??? Ами явно е имала "доверие" жената на този изрод.

# 559
  • София
Ох, не знам- отстрани погледнато, днешните 12 годишни са си госпожици направо и да настаниш наемател на 25 в стая срещу нейната, е силно недомислие.
От друга страна- с това дете, явно не е изградена близост от страна поне на майката......

# 560
Тя авторката вече е забравила, че е ходила на сватба сигурно. Laughing

И на мен би ми била интересна развръзката. На кого е оставила детето, дали и за колко време?

Аз продължавам да съм скептична към мъже-гледачи. Предпочитам да не се предоверя, отколкото обратното. За някои неща трябва да има премерен риск. И ситуацията с малко дете е точно такава. Изисква повече скепсис, отколкото "положително мислене".

# 561
Между другото извън темата, но относно доверието, което родителите имат на други хора. Тия дни ме потресе случая на Lucy McHugh, 13 годишно момиче от Англия. Родителите й приели за "наемател" някакъв 25 годишен, чиято спалня била срещу тази на детето, тогава 12 годишно. Въпросния я съблазнява и цяла година имат сексуална връзка. Всичко това се случва в дома на родителите й!!!! След което намират момичето, на 13 години, убито по много жесток начин в близката гора. Оказва се, че 25 годишния изрод я убил, защото тя е бременна и искал да разкаже на всички какво се случва.... нямам думи. Майка й да не усети какво се случва??? Ами явно е имала "доверие" жената на този изрод.
Сравняваш абсолютно несравними хора. Наемател НЕ е равно на приятел, нито бебе е равно на 12 годишна тийнка.

# 562
Да, казах, че не е точно по темата, а е за "родителското доверие". Майката е била съсипана после, но цяла година не се е усетила какво става...

# 563
  • Paris, France
За четящите френски:

https://m.20minutes.fr/amp/a/2546235

Миналата неделя майка оставя двете си дъщери, на 3г и 5г с неин приятел, който не и е гадже в нейния дом. По някое време мъжът вика линейка и казва, че на малкото момиче му е прилошало. Оказва се, че е задушено и по трупа има следи от насилие. 5г момиче е изнасилено от мъжа според думите и. Мъжът не е регистриран като насилник и педофил досега и има само пътни нарушения и подобни. Не знам на сватба или погребение е отишла майката,  ама оттук нататък животът и никога няма да бъде щастлив.

# 564
Ужаст..никога на никого,не си оставям децата!
Що за болни ненормалници 🤮.
Чела съм ,че 99 процента от насилниците са в близко обкръжение на детето(треньори/прители
роднини и  тн.)

# 565
Да ужас наистина. Не дай Боже!

# 566
  • София
Болднатото си е форумска интерпретация. Авторката така й не каза тоя човек гледал ли е деца или не. Може и да е разведен и да има дете, което принципно живее при майка си, ама все пак той да е участвал в отглеждането му в бебешкия период. Може и брат/сестра да е гледал, които примерно са доста по-малки. Или други деца. Въобще цялата тема бе пусната и после ниакъв отговор на сериозните въшроси, докато накрая съвсем не си заряза темата. Абсолютно .... айде да не казвам какво поведение е това на авторката.

# 567
То такива свободни съчинения и самонавивки из тая тема, че то едните "интерпретации" са си направо нищо. Grinning

# 568
  • София
Авторката не ни е виновна за раздувките, вече втора седмица след като сватбата е минала. Mr. Green
При това, тя каза че не е съгласна да оставят детето, но иска да си свери часовника с нас, защото мъжът ѝ е измислил схемата и настоява да стане.
И аз да бях питала, нямаше да се появя повече след свободните съчинения.......

# 569
  • София
Авторката не ни е виновна за раздувките, вече втора седмица след като сватбата е минала. Mr. Green
При това, тя каза че не е съгласна да оставят детето, но иска да си свери часовника с нас, защото мъжът ѝ е измислил схемата и настоява да стане.
И аз да бях питала, нямаше да се появя повече след свободните съчинения.......
А авторката къде написа кога е сватбата, че аз не видях такова нещо?

Общи условия

Активация на акаунт